17 500 €1 794 m²

Vemmeltie, Syöte, Pudasjärvi

Myyntihinta
17 500 €
Tontin pinta-ala
1 794 m²
Kaupunginosa
Syöte
Kaupunki
Pudasjärvi

Vapaa-ajantontit Vemmeltie

Oma tontti - oma mökki, sielunmaisemassasi Syötteellä, Suomen eteläisimmällä tunturialueella. Haaveiletko omasta loma-asunnosta Syötteen matkailualueella keskeisellä sijainnilla? Nyt on sinun tilaisuutesi. Meillä on ilo esitellä useampia Syötteen sydämessä sijaitsevia upean luonnon, kauniiden maisemien ja auringonvalon kyllästämiä loma-asuntotontteja, joille sinun on helppo toteuttaa unelmiesi lomanviettopaikka.

Nämä Pudasjärven kaupungin tontit sijaitsevat Luokkavaarassa, kahden laskettelukeskuksen välimaastossa ja lähellä kansallispuistoa. Kaiken keskellä, mutta kaukana kiireestä. Iso-Syötteen rinteiden ala-asemalle, Tunturi Marketille ja Kide Hotellille matkaa kertyy vain noin 1,4 km ja Pikku-Syötteen rinteille vastaavasti noin 2,4 km. Hiihtoladut ja muut aktiviteettireitistöt kulkevat vain muutaman sadan metrin päässä tonteista. Tonteilta on näkymä länteen, Iso-Syötteelle päin. Rakennusoikeutta on 175 kerrosneliömetriä. Tontille voi rakentaa yhden tai kaksi huoneistoa käsittävän lomarakennuksen. Myynnissä on useampia tontteja. Tontin voi joko ostaa hintaan 17 500 € tai vuokrata hintaan 1400 €/v. Vuosivuokra (8 % myyntihinnasta), on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokrasopimuksessa on vapaa siirto-oikeus.

Soita tai laita sähköpostia niin jutellaan lisää tonteista ja sovitaan esittely paikan päälle.

Antti Suhonen, LKV 040 753 5050 antti@kuurulkv.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Syöte
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
1 794 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Tonttien koot: 1490-1794 m2
Lisätietoa vapautumisesta
Heti, Lisätietoja vapautumisesta: Rakennusvalmiita tontteja.
Rannan omistus
Ei rantaa
Ajo-ohjeet
Syötteelle saavuttuasi käänny Syötekyläntieltä Välihuikoselle kohti Pikku-Syötettä ja jatka noin 950 metriä ja käänny vasemmalle Vemmeltielle.
Palvelut
Lähialueella Iso-Syötteen ja Syöte keskuksen monipuoliset palvelut. Syötteeltä löydät mm upeat laskettelurinteet upeine takamaastoineen, patikointi-, maastopyörä- ja latureittejä, 2020 valmistunut alamäki pyöräilijöiden Bike Park sekä hyvin hoidetut moottorikelkkareitistöt.
Kohde on
Kiinteistö
Linkit

Hinta

Myyntihinta
17 500 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Rivakat tietoliikenneyhteydet: Osaan Luokkavaaran tonteista on saatavilla valokuituyhteys, jonka nopeus on jopa 1000Mb sekunnissa. Valokuidulla kasvatat lomakohteesi arvoa ja parannat asumismukavuutta! Valokuituliittymällä katsot 4K-videota ja huipputeräviä TV-kanavia keskeytyksittä sekä surffaat netissä nopeammin kuin koskaan. Kuituliittymä on aina taatusti niin nopea kuin mistä maksat, ja kaistasi on vain sinun käytössäsi. Liittymän saat vain 50 euron kytkentämaksulla! Lue lisää osoitteesta kairankuitu.fi

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Pudasjärven kaupungin sivuilta osoitteesta: https://www.pudasjarvi.fi/kaupungin-palvelut/asuminen-ja-ympaeristoe/maankaeyttoe-ja-kaavoituspalvelut/ajantasaiset-asemakaavat
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
175 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tontille voi rakentaa yhden tai kaksi huoneistoa käsittävän lomarakennuksen.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Puh: +358 40 753 5050
Kuuru LKV
Kointähdenkuja 11, 90630 Oulu
SKVL:n jäsen
Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Puh: +358 40 753 5050

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita