Soita
Haku Myytävät tontit Pudasjärvi Jaurakkajärvi Puolangantie 2971, 93350 Pudasjärvi

69 000 €13,39 ha

Puolangantie 2971, 93350 Pudasjärvi

Jos olet haaveillut omasta saaresta upeiden vaarojen katveessa sijaitsevasta puhdasvesisestä ja kalaisasta järvestä, nyt tilaisuutesi on koittanut!

TEE ROHKEASTI TARJOUS!!

Jaurakkajärvi on Iijoen vesistöön kuuluva järvi Pudasjärvellä. Järven pinta-ala on noin 6,5 km2. Rantaviivaa järvellä on 27,63 km.
Järvi laskee Korpijokea pitkin Pelttarinjärveen ja siitä edelleen Jongunjärveen. Järven suurimmat saaret ovat Lehtosaari ja Niskasaari.
Järvessä on useita yli 10 metrin syvänteitä ja vedenlaatu on hyvä. Järven kalakantaan kuuluvat hauki, ahven, särki ja myös kuha.

Jaurakkajärven kylää on hyvästä syystä kutsuttu Pudasjärven Sveitsiksi jylhien vaarojensa ansiosta. Valtakunnallinen vaellusreitti, UKK-reitti, saapuu Pudasjärvelle Jaurakkajärven Korpisen kylän kohdalta ja jatkaa sieltä matkaansa kohti Puhosta.

Nyt myynnissä oleva saari on Jaurakkajärven suurin saari, Lehtosaari. Myytävä kiinteistö on kooltaan 13,385 hehtaaria. Saari on pääosin kangasmaata. Saaresta on aikoinaan lohkottu kaksi vapaa-ajan tonttia. Näistä tonteista huolimatta vapaata tilaa, rantaa ja omaa rauhaa riittää. Omaa rantaviivaa on edelleen n. 1,5 km. Kiinteistöllä on runsaasti puustoa, puulajeina ovat pääosin mänty, kuusi ja koivu.
Myytävään kiinteistöön on alustavan tiedustelun mukaan mahdollista karkeasti laskettuna saada neljä rakennuspaikkaa. Rakentaminen saareen on hoidettava poikkeamismenettelyn kautta.

Tarjolla ovat upeat marjastus-, sienestys-, kalastus- ja metsästysmahdollisuudet! Myös järveen laskevissa ja järvestä lähtevissä joissa on loistavat mahdollisuudet viehe- ja perhokalastukseen. Siiman päähän on mahdollista saada harjuksia ja jopa taimenia.

Joko ensi kesänä käyskentelet oman saaresi rannassa ihaillen upeita vaaramaisemia nauttien puhtaasta luonnosta? Ota yhteyttä, niin toiveesi toteutuu.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Puolangantie 2971, 93350 Pudasjärvi
Kaupunginosa
Kohdenumero
616309
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
13,39 ha
Tontin pinta-ala
13,39 ha
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Rannan pituus
noin 1500 m
Rannan omistus
Oma ranta
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
615-405-6-17
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
JAURAKKAJÄRVI

Hintatiedot ja muut kustannukset

Myyntihinta
69 000,00 €
Kiinnitykset
50 430,00 €

Talon ja tontin tiedot

Tontin koko
13,39 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavatiedot
Pudasjärven kaupunki, kaavoitus
Kaavatilanne
Kaavoittamaton.
Vesistön kuvaus
Jaurakkajärvi
Rakennusoikeus
Rakennusoikeus poikkeamispäätöksellä
Kunnan numero
615

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jarkko Suvanne
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 678 8108
Isokatu 14, 90100 Oulu
Puh: 010 2535 400

Oikotie suosittelee

Pitsihuvila merellisessä Naantalissa

Naantalin Vanhassakaupungissa, korkealla kallion päällä on seisonut jo sata vuotta keltainen, tiilikattoinen talokaunotar. Upean lasiverannan ja yläkerran parvekkeelta avautuvan merimaiseman ansiosta tässä kodissa on aina huolettoman kesän tunnelma. Haluaisitko sinä asua täällä?

Lue lisää
Paimion parantolan parantava arkkitehtuuri

Tiedätkö, minkä värinen on Paimion sininen? Tai että ennen antibioottien keksimistä tuberkuloosia hoidettiin raikkaalla ilmalla ja valohoidolla? Kävin tutustumassa Paimion parantolaan, joka on yksi Alvar Aallon tärkeimmistä töistä, ja opin kiinnostavia faktoja entisestä tuberkuloosiparantolasta.

Lue lisää
Jarkko Suvanne
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 040 678 8108

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.
Löydä inspiraatiota asumiseen