49 000 €1,43 ha

Alvajärven ranta- ja kyläosayleiskaava, Mäntyniementie 6 Leppäranta, Pihtipudas

Myyntihinta
49 000 €
Tontin pinta-ala
1,43 ha
Kaupunki
Pihtipudas

Omakotitalotontti Alvajärven etelärannalla todella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Noin kahden tunnin automatkan etäisyydellä on kaksi kaupunkia - Jyväskylään on matkaa vain 136 km ja Ouluun 201 km.

Täällä on sopivasti maaseudun rauhaa ja kuntapalvelut lähellä. Pihtiputaan keskustaan on matkaa alle 10 kilometriä.

Tontti on kahdessa palstassa. Rantaan rajoittuvalla palstalla on rakennusoikeutta 300 kerros-m2. Kinnulantien toisella puolella sijaitseva palsta soveltuu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen.

Alueen suuria järviä Alvajärven lisäksi ovat Kolima ja Muurasjärvi, joihin Alvajärvestä on vesireittiyhteys. Melonta- ja kalastusretkikohteiksi löytyy siis useita vaihtoehtoja. Moottorikelkkareitti menee tontin läheisyydestä. Oman talon pihalta on lyhyt matka monipuolisiin luontoharrastuksiin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
9802869
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1,43 ha
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan omistus
Muu ranta
Ajo-ohjeet
Aja Pihtiputaan keskustasta Viitasaarentietä (E75/4) noin 4 km. Käänny oikealle Kinnulantielle (6540). Aja tietä noin 4 km. Käänny oikealle Mäntyniementielle.
Palvelut
Palvelut: Pihtiputaan keskustassa - sairaala - terveyskeskus - useita päivittäistavarakauppoja Päiväkoti ja koulut noin 6 km etäisyydellä
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
601-404-28-25

Hinta

Myyntihinta
49 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähköliittymä Elenialta. Liittymismaksu 3 x 25A pääsulakkeilla on 3.155 euroa (v. 2016). Luovutusrajoitus: Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Leppäranta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontti on 2 palstassa. Rantaan rajoittuvan palstan koko on noin 1,1 ha (rakennusoikeus, kaavamerkintä A = asuinrakennus). Kinnulantien toisella puolen olevan palstan koko on noin 0,32 ha (kaavamerkintä M-1 = maa- ja metsätalousvaltainen alue).
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
300 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen sekä enintään kolme erillistä talousrakennusta. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala ei saa ylitää 300 k-m2.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Pihtiputaan Vesi Oy hoitaa.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 322 060
Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 322 060

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita