7 094 €3 030 m²

Piilutie 1, petäjävesi, Halkokangas, Petäjävesi

Velaton hinta
7 094 €
Tontin pinta-ala
3 030 m²
Kaupunginosa
Halkokangas
Kaupunki
Petäjävesi

Okt tontti Petäjäveden Halkokankaalla

Myytävänä Petäjäveden Halkokankaan alueelta AO-tontti Piilu RN:o 5:294. Tontti sijaitsee Petäjäveden halkokankaan messualueella. Halkokankaan välittömässä läheisyydessä löytyy hyvät ulkoilumahdollisuudet, frisbeegolf, Kettulan vuoren ulkoilualueet sekä kunnan järjestämän sisäliikuntatilat. Kaupan palvelut sijaitsevat Petäjäveden keskustassa noin 2,5 kilometrin päässä Halkokankaasta.Tontin pinta-ala on 3 030 m2 ja rakennusoikeutta tontilla on 609 k-m2.

https://www.petajavesi.fi/asuminen/kaavoitus-ja-tontit Tontille saa rakentaa yhden asuinrakennuksen ja talousrakennuksia. Tarkemmat kaavamääräykset tulee tarkistaa asemakaavasta. Halkokankaalta myytävät tontit sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Petäjäveden ydinkeskustan ja Valtatie 18/23:n vieressä. Asuinalue sijaitsee hyvien liikenneväylien läheisyydessä Petäjäveden keskustan tuntumassa. Halkokankaan alueella on uudehko leikkipuistoalue. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat 2,5 kilometrin päässä.

Halkokankaan asuinalue sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Petäjäveden keskustan palveluista, Jyväskylään 30 minuutissa. Tontin myyntihinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulevat seuraavat kiinteistökauppaan ja rakentamiseen kuuluvat maksut: - Vesi- ja viemäriliittymä 4500€ (sis. alv. 24%), esimerkki kohde 150m2 - Sähköliittymämaksut - Lainhuutomaksut - Kaupanvahvistajan palkkio -Tontin varainsiirtovero - Rakennuslupamaksu

Lisätietoja kohteesta antaa: Tekninen johtaja Mikael Nummi Myyntiehdot. Petäjäveden kunta sitoutuu myymään kohteen hyväksyttävän tarjouksen jättäjälle. Tontille on asetettu kiinteä myyntihinta. Tonttien varausmaksu on 200 €. Tämä tulee maksaa viikon kuluessa viikon kuluessa varauksesta. Varausmaksu hyvitetään kauppahinnasta. Ostajan vetäytyessä kaupasta varausmaksun suorittamisen jälkeen, ei myyjä palauta varausmaksua. Tontin myynnissä käytetään Petäjäveden kunnan normaaleja asuinrakennustonttien myyntiehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tonttia koskee rakentamisvelvoite. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tarjoajan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä tarjoaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan. Ostaja tekee sähkö- ja vesihuoltosopimukset sekä muut tarvittavat liittymäsopimukset ja vastaa niiden liittymis- ja käyttömaksuista. Lopullisen myyntipäätöksen tekee Petäjäveden kunnan Tekninen johtaja (viranhaltijapäätös). Ostaja sitoutuu allekirjoittamaan kaupan kohdetta koskevan kauppakirjan kahden kuukauden kuluessa myyntipäätöksen saatua lainvoiman. Petäjäveden kunta laatii kauppakirjan sekä hankkii tarvittavat asiakirjat kaupan tekoa varten, kuten lainhuutotodistuksen, kiinteistörekisteriotteen ja rasitustodistuksen. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja -paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinta maksetaan myyjälle kaupantekopäivänä annetulla laskulla. Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden, kun kauppahinta on kokonaan maksettu ja kauppakirja allekirjoitettu.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Halkokangas
Kohdenumero
16013536
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
3 030 m²
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Puisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä

Hinta

Velaton hinta
7 093,83 €
Myyntihinta
7 093,83 €
Neliöhinta
2,34 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Tontin rajala kunnallinen vesi-ja viemäriliittymä.
Tontin omistus
Oma
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Urheiluhalli lähellä, Jalkapallokenttä, Uimaranta lähellä
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Juna-asema lähellä
Rakennusoikeus
606
Maasto
Tontti on loiva rinnetontti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikael Nummi
Tekninen johtaja
Puh: 0406618125
Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi
Mikael Nummi
Tekninen johtaja
Mikael Nummi
Tekninen johtaja
Puh: 0406618125

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.