33 000 €4 700 m²

Liesijärvi Kortteli 2, tontti 1, Vahojärvi, Parkano

Myyntihinta
33 000 €
Tontin pinta-ala
4 700 m²
Kaupunginosa
Vahojärvi
Kaupunki
Parkano

Rauhaisia rantatontteja moneen makuun Parkanon Liesijärvellä, jonne on hyvät tieyhteydet. Metsäiselle Liesijärvelle ajaa Tampereelta noin tunnissa ja Seinäjoelta puolessatoista tunnissa.

Tontit sopivat karusta metsämaisemasta pitävien lisäksi hyvin myös metsästäjille ja muille luonnosta nauttiville. Parkanon metsästysalue pienriistalle sekä Seitsemisen kansallispuisto ja Riuttaskorven virkistysmetsä ovat ihan lähellä. Palvelutkin saavutat sujuvasti Parkanon kaupungin keskustasta, jonne ajaa tontilta noin vartissa.

Katsothan tonttialueen kaavakartan ja -määräykset esiteliitteestä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vahojärvi
Kohdenumero
9703473
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
4 700 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan pituus
81
Rannan omistus
Muu ranta
Ajo-ohjeet
Liesijärventie, josta käännytään tonttitielle.
Palvelut
Palvelut: Parkano
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
581-435-92-11

Hinta

Myyntihinta
33 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
2/Kalliosinisiipi
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontille saa rakentaa yhden loma-asunnon sekä tarpeelliset sauna- ja talousrakennukset. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 125 m2. Lisäksi saa rakentaa kylmää varastotilaa 30 m2. Tontin mukana myydään Leppäkosken Sähkö Oy:n sähköliittymä. Liittymän hinta, 6000 euroa, tulee maksettavaksi tontin hinnan lisäksi. Tontin ostajan/vuokraajan tulee maksaa Liesjärventien tiekunnalle Liesjärventien perusparannusmaksua 1133,27 euroa.
Kaavoitustiedot
Parkanon kaupunki
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
125 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Liesijärven rantaosayleiskaavan yleiset määräykset: Maankäyttö- ja rakennuslain 72 §:n nojalla määrätään, että tämän yleiskaavan perusteella voidaan myöntää rakennuslupa kaavan osoittaman rakennuksen rakentamiseen ilman asemakaavaa. RA-alueilla loma-asunnon sijoittamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota riittävän suojapuuston jäämiseen rakennusten ja rantaviivan väliin. Rakennusten julkisivu- ja katemateriaalien tulee olla väritykseltään maisemaan sopivia. Kirkkaita tai heijastavia pintoja on vältettävä. Rantavyöhykkeellä M-alueella tulee pyrkiä muodostamaan riittävän leveä suojaistutusvyöhyke, jolla voidaan tehokkaasti vähentää valumavesien haitallista vaikutusta vesistöön. Jätevesien käsittely on hoidettava Parkanon kaupungin ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita