34 000 €4 420 m²

Liesijärvi (1/1) kortteli 1, tontti 1, Parkano

Myyntihinta
34 000 €
Tontin pinta-ala
4 420 m²
Kaupunki
Parkano

Rauhaisia rantatontteja moneen makuun Parkanon Liesijärvellä, jonne on hyvät tieyhteydet. Metsäiselle Liesijärvelle ajaa Tampereelta noin tunnissa ja Seinäjoelta puolessatoista. Tontit sopivat karusta metsämaisemasta pitävien lisäksi hyvin myös metsästäjille ja muille luonnossa samoajille, Parkanon metsästysalue pienriistalle sekä Seitsemisen kansallispuisto ja Riuttaskorven virkistysmetsä ovat ihan lähellä. Palvelutkin saavutat sujuvasti Parkanon kaupungin keskustasta, jonne ajaa tontilta noin vartissa.

Katsothan tonttialueen kaavakartan ja -määräykset liitteestä "esite"

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
9693827
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
4 420 m²
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan pituus
60
Ajo-ohjeet
Liesijärventie, josta käännytään tonttitielle.
Palvelut
Palvelut: Parkano
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
581-435-92-6

Hinta

Myyntihinta
34 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
1/Hohtosinisiipi
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontille saa rakentaa yhden loma-asunnnon sekä tarpeelliset sauna- ja talousrakennukset. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 125 m2. Lisäksi saa rakentaa kylmää varastotilaa 30 m2. Tontin mukana myydään Leppäkosken Sähkö Oy:n sähköliittymä. Liittymän hinta 6000e tulee tontin hinnan lisäksi. Tontin ostajan/vuokraajan tulee maksaa Liesjärventien tiekunnalle Liesjärventien perusparannusmaksua 878,86 e.
Kaavoitustiedot
Parkanon kaupunki
Kaavatilanne
Yleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
125 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Liesijärven rantaosayleiskaavan yleiset määräykset: Maankäyttö- ja rakennuslain 72 §:n nojalla määrätään, että tämän yleiskaavan perusteella voidaan myöntää rakennuslupa kaavan osoittaman rakennuksenrakentamiseen ilman asemakaavaa. RA-alueilla loma-asunnon sijoittamisessa on kiinnitettävä erityistä huomiota riittävän suojapuuston jäämiseen rakennusten ja rantaviivan väliin. Rakennusten julkisivu- ja katemateriaalien tulee olla väritykseltään maisemaan sopivia. Kirkkaita tai heijastavia pintoja on vältettävä. Rantavyöhykkeellä M-alueella tulee pyrkiä muodostamaan riittävän leveä suojaistutusvyöhyke, jolla voidaan tehokkaasti vähentää valumavesien haitallista vaikutusta vesistöön. Jätevesien käsittely on hoidettava Parkanon kaupungin ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.