3 450 €843 m²

Rumpudden 5/8, Romponpolku, Stormälö, Parainen

Myyntihinta
3 450 €
Tontin pinta-ala
843 m²
Kaupunginosa
Stormälö
Kaupunki
Parainen

VUOKRATONTTI, vuokra-aika 50 vuotta, vuosivuokra 3450€.

Suojaisa tontti meren sisälahdella, 843,2 m2 Rompoon alueella Stormälössä. Tälle tontille on valmiit rakennuspiirustukset olemassa ja maaperätutkimus (hiekka) on tehty. Ja sokkeli jo tehty, se sisältyy siis hintaan rakennuspiirustusten lisäksi! Rakennuslupa täytyy itse hakea. Kuvista näet suuntaa-antavasti pohjan, sekä julkisivun. Avokeittiö, tilava olohuone (joka on osittain auki ylös asti), kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kph,s ja khh. Yläkerrassa parvi. Mökin kerrosalaneliöt yhteensä 107 m2. Tarkemmat tiedot ja piirustukset saa pyydettäessä. Tontille saa rakentaa vapaa-ajan asunnon lisäksi varastotilaa, jotka piirustuksissa on kaksi erillistä, 8 m2 ja 4 m2. Rantaan saa rakentaa laiturin. Alueella on ranta-asemakaava. Tontilla on rantaviivaa n. 16,5 m. Tie perille, vesi- ja viemärijohdot, satelliittiantennijärjestelmä, jätehuolto ja laajakaistavalmiudet. Alueella on myös katuvalaistus, sekä venelaituri, josta voi vuokrata itselleen paikan hintaan 120€/vuosi. Tonttiin kuuluu oikeus yhteisiin vesialuisiin ja niitä on reilusti ympäri saarta, yhteensä 85 ha. Lisäksi saarella kasvaa paljon sieniä ja marjoja. Ulkoilureittejä ja mahtavia maisemia on vaikka kuinka. Sijainti on kertakaikkiaan täydellinen mökkeilylle. Airiston hotellille on matkaa n. 2 km. Paraisten keskustaan n. 14 km.

Varaa aika esittelyyn, tai käy itse ihastelemassa paikan päällä.

Myynti ja tiedustelut: Terhi Nkwoemeka P. 040 300 2312/terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Stormälö
Kohdenumero
21629749
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
843 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan kuvaus
Kaivettu meren sisälahti
Rannan pituus
17
Rannan omistus
Oma ranta
Ajo-ohjeet
Paraisten S-marketin liikenneympyrästä Nauvoon, Saaristotietä n. 8 km, jonka jälkeen käännös oikealle Airistontielle. Risteyksessä kyltit: Airisto, Stormälö. Airistontietä n. 6 km ja käännös oikealle Rompontielle. Tietä eteenpäin kunnes n. 1,5 km:n jälkeen käännös oikealle: Romponpolku.
Palvelut
Palvelut: Airisto hotellille n. 2,0 km. Paraisten keskustaan n. 14 km. Lisätietoa palveluista: Hotelli Airistolla on ruokaravintola, sekä samalla alueella elintarvikekioski. Saarella on joitakin suoramyyntipisteitä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
445-501-1-51

Hinta

Myyntihinta
3 450 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Tontin rajalle on vedetty sähköt, mutta vuokralainen hankkii sähköliittymän ja maksaa kytkennän tontin rajalta asti. Vesimaksu 6€/kuutio. Kunnossapitovastike 128,40 €/v. Osakkeiden hankintahinta 342,40 €.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin kuvaus
Airistonperän Merihuvilat Oy vastaa alueen kantaverkon kunnossapidosta ja teknisistä palveluista. Kantaverkkoon kuuluu jäteveden putkilinjat, jätevedenpuhdistamo, vesihuollon putkilinjat ja kaivorakennus, rakennetut kadut, katuvalaistus, jätepiste, satelliittiantennijärjestelmä, satama-alue ja erillisessä liitteessä (kts.kuvat) vihreällä näkyvät yhteiset alueet.Airistonperän Merihuvilat Oy vstaa kantaverkon kunnossapidosta ja toiminnasta tontin rajalle asti. Vuokralainen ostaa Airistonperän Merihuvilat Oy:n osakkeita päärakennuksen rakennusoikeusneliöitä vastaavan määrän. Osakkeiden yksikköhinta on 3,20€. Vuokralainen maksaa lisäksi kunnossapitovastiketta Airistonperän Merihuvilat Oy:lle 1,20€/osake/vuosi. Vesimaksu on kiinteä, 240€/vuosi. Vuokranantaja maksaa tontin kiinteistöveron ja tontille rakennettavista rakennuksista aiheutuvat verot maksaa vuokralainen.
Kaavoitustiedot
Paraisten kaupungin kaavoitusosasto
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava
Liikenneyhteydet
Tie perille. Lähin bussiyhteys Airistontien ja Saaristotien risteysalueella.
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan kuvaus
Kaivettu meren sisälahti
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus riittää suunnitelmien mukaisiin pää- ja piharakennuksiin.
Tontin vuokra päättyy
15.03.2067

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Vesiliittymä vedetty valmiiksi tontin rajalle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Terhi Nkwoemeka
Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM
Puh: 040 300 2312
Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Yliopistonkatu 15, 20100 Turku
Terhi Nkwoemeka
Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM
Terhi Nkwoemeka
Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM
Puh: 040 300 2312

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita