490 000 €8,95 ha

Karlskär, Parainen

Velaton hinta
490 000 €
Tontin pinta-ala
8,95 ha
Kaupunki
Parainen

UPEA SAARIKIINTEISTÖ TURUN SAARISTOSSA

Aaltojen huminaa, metsäpuiden huojuntaa, ihanan raikkaita meren ja luonnon tuoksuja sekä saaristolaisidyllin nautintoja on täynnä tämä ainutlaatuinen vapaa-ajan kiinteistö. Se on vaihtelevan monimuotoinen, jossa yhdistyvät niin runsaspuustoinen metsä, jossa vanhoja isoja puita kuin upeat saaristokalliotkin, joilta avautuu uskomattoman kaunis merimaisema. Täällä voit nauttia suomalaisesta saaristolaismaisemasta tyypillisimmillään! Rauhallinen alue, jossa lähistöllä vain muutama muu mökki antaa parhaat puitteet vapaa-aikasi viettoon. Vertaansa vailla oleva kahden saaren ja yhden pienen luodon kokonaisuus on Iniön Keistiössä vain lyhyen venematkan päässä autotieltä. Lämminhenkinen tunnelma kietoutuu ympärillesi jo rantautuessa saareen ja mökki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi runsaan luonnonvalon ja kauniiden maisemien ansiosta. Rakennuksina ovat 60-luvulla rakennettu terveellisesti hengittävä hirsimökki sekä pieni vierasaitta ja varasto/puuceerakennus.

Saarten yhteinen pinta-ala on 8,95 ha. Alueella on voimassa yleiskaava, jonka mukaan isommassa saaressa on neljä rakennuspaikkaa, johon kuhunkin saa rakentaa loma-asuntorakennuksen, vierasmajan (kerrosala enintään 25 m²) sekä saunarakennuksen (kerrosala enintään 25 m²), yhteensä enintään 200 m² (yksityiskohtaiset tiedot ilmenevät kaavamääräyksistä).

Tämä saarikiinteistö kutsuu nyt uusia elämästä nautiskelijoita. Tällaisia omia saaria lyhyen venematkan päässä ja vielä todella kauniilla maisemilla puhumattakaan neljästä erillisestä rakennuspaikasta on enää tarjolla varsin harvoin. Mikäli siis kaipaat omaa aitoa luonnon rauhaa, meren läheisyyttä ja tunnelmallista mökkiä mahdollistamaan elämäsi tärkeimmät nautinnot, tämä on vastaus haaveisiisi ja etsintääsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista itsellesi ja koko perheellesi hyvä hankinta, josta nautit pitkään tulevaisuudessakin!

Kysy lisää tai tilaa sähköpostitse lisätietoja: Juha Silvennoinen, puh. 0440 663 663 tai juha.silvennoinen@vasara.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
13288065
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
8,95 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti vapaa
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan omistus
Oma ranta
Kiinteistötunnus
445-675-6-11

Hinta

Velaton hinta
490 000 €
Myyntihinta
490 000 €
Neliöhinta
5,47 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rakennusoikeus
neljä rakennuspaikkaa, johon kuhunkin saa rakentaa loma-asuntorakennuksen, vierasmajan (kerrosala enintään 25 m²) sekä saunarakennuksen (kerrosala enintään 25 m²), yhteensä enintään 200 m²
Maasto
metsäinen kalliosaari

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0440 663 663
Huoneistovasara LKV
Kalevantie 25, 20520 Turku
Puh: 0440 663 663

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita