78 000 €5 390 m²

Tietäväisenniemi (1/1) Manamansalontie Kortteli 1, tontti 1, Paltamo

Myyntihinta
78 000 €
Tontin pinta-ala
5 390 m²
Kaupunki
Paltamo

"Kainuun meren", Oulujärven rannalla myytävänä rantatontti. Tontti avautuu lounaaseen ja on selkätuulilta suojaisassa paikassa. Puiden välistä siintää Oulujärvi ja rantaan käveleminen on helppoa kuivassa kangasmaastossa.

Tontti on helposti saavutettavissa, hyvien ajoyhteyksien päässä. Manamansalontieltä on vain lyhyt ajomatka metsäautotietä tontille. Tontti sijaitsee rauhallisessa paikassa. Tonttitien päässä on vain 2 tonttia. Kuiva mäntykangas on erinomaista rakennusmaastoa. Tässä on erinomainen tontti sinulle, joka arvostat omaa rauhaa ja luontoa.

Oulujärvi on Suomen 5. suurin järvi, joka poikkeaa muista suurjärvistä vähäsaarisuutensa ja laajojen vesiselkien vuoksi. Oulujärven historiaan liittyy mielenkiintoisia tarinoita ja vanhimmat asutuksen jäljet on löydetty juuri Paltamosta.

Tänä päivänä Oulujärvi tarjoaa loma-asukkaille kiireettömyyttä, avaruutta, lepoa ja rauhaa, myös upeat mahdollisuudet luontoharrastuksiin. Lähistöllä mm. Oulujärven retkeilyalue.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
9528252
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
5 390 m²
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Ajo-ohjeet
Paltamosta 8,1 km tietä nro 22 Vaalan suuntaan, josta vasemmalle Manamansalontielle. Tätä tietä n. 23,5 km, josta vasemmalle tonttitielle.
Palvelut
Palvelut: Paltamon kuntakeskuksen palvelut Kalastus- ja metsästysluvat www.eraluvat.fi Oulujärven retkeilyalue www.luontoon.fi
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
578-403-59-1

Hinta

Myyntihinta
78 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
1
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Sähköliittymän voi hankkia paikalliselta sähkönsiirtoyritykseltä, Kajave Oy:ltä.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
250 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle saa rakentaan yhden 2-kerroksisen loma-asunnon, jonka max. pinta-ala on 150 k-m2. Loma-asunnon lisäksi saa rakentaa max. 4 talousrakennusta.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kuuskanlahden vesiosuuskunnalta mahdollista hankkia puhdasvesiliittymä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.