65 000 €3,00 ha

Vehotniementie 90, Merimasku, Naantali

Myyntihinta
65 000 €
Tontin pinta-ala
3,00 ha
Kaupunginosa
Merimasku
Kaupunki
Naantali

Naantalin Merimaskussa n.3.3 hehtaarin määräala, johon kaavassa merkattu iso n.8000m2 A1 rakennuspaikka-alue lounaaseen suuntautuvassa rinteessä. Rakennusoikeutta ruhtinaalliset 400 k-m2. Osuuskunnan vesi-ja viemärilinja kulkee alan vieressä ja siihen voi liittyä. Ala rajoittuu etelän puolella pelto-alueeseen. Liittymä alalle Vehotniementieltä vanhaa tietä pitkin, johon muilla ei ole käyttöoikeutta alan kohdalla. Muu alue on monimuotoista metsää, jossa voi harrastaa vaikka pienimuotoista metsän hoitoa. Puuston arvoa ei ole tarkkaan määritelty. Määräala saa osuuden kahteen vesialueeseen.

Lisätiedot ja esittelyt: Jarkko Saarinen Kiinteistönvälittäjä LKV 040 8485697 jarkko.saarinen@naytonpaikka.com

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Merimasku
Kohdenumero
62975
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
3,00 ha
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Ajo-ohjeet
Ylttistentie-Haapalan saaristotie-Aikkolantie-Vehotniementie
Palvelut
Rymättylän kirkonkylän palvelut 9,5 km, Naantalin keskusta 18,8 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
529-462-2-70

Hinta

Myyntihinta
65 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero muodostuu, kun määräala lohkotaan omaksi kiinteistökseen ja siihen rakennetaan rakennuksia. Tiemaksuista ei tietoa tällä hetkellä. Todennäköisesti Vehotniemen- ja Aikkolantiestä kohdistuu tiemaksut.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alalla kaavassa N. 8000 M2 A1 -alue ( erillispientalojen alue ) sekä MU-alue, joka on maa- ja metsätalousalue, jolla on ympäristöarvoja.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Alueen kuvaus
Monimuotoinen metsätontti. Rajoittuu eteläreunasta peltoalueeseen. Pellon reunassa määräalaan kuuluva tie. Alan läpi kulkee osuuskunnan vesi- ja viemärilinja.
Rakennusoikeus
400 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
A1-alue: alueelle voidaan rakentaa erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle ja ympäristölle haittaa. Numero A-merkinnän jälkeen osoittaa alueelle muodostettavissa olevien rakennuspaikkojen enimmäismäärän. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Rakennuspaikan sallittu enimmäiskerrosala on 10% rakennuspaikan pinta-alasta kuitenkin enintään 400 kerrosala-m2, josta talousrakennuksen ja/tai työtilojen osuus on enintään 150 kerrosala-m2. Asuinkäyttöön saa käyttää enintään 86% kokonaisrakennusoikeudesta. Alueen vedenhankinta, jätevesien käsittely- ja jätehuolto on kunnallisen verkoston ulkopuolella järjestettävä kiinteistökohtaisin ratkaisuin voimassa olevia määräyksiä noudattaen. Rakennukset tulee sijoittaa rakennuspaikalle sekä rakentaa muodoiltaan mittasuhteiltaan, materiaaleiltaan ja väriltään siten, etteivät ne heikennä maisemakuvaa. MU-alue: Alue on tarkoitettu maa- ja metsätalouden harjoittamiseen. Alueella on ympäristöarvoja. Alueelle saadaan rakentaa vain maaseutu-elinkeinoihin liittyviä laitteita. Laitteita saadaan rakentaa vain, mikäli ne voidaan sijoittaa niin, etteivät ne vaikuta häiritsevästi maisemakuvaan. Alueen rakennusoikeus on sijoitettu saman maanomistajan A, AM, AC, RA, RM ja M-alueille.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jarkko Saarinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: +358 40 848 5697
Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Satakunnantie 31, 20300 Turku
Jarkko Saarinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Jarkko Saarinen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: +358 40 848 5697

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita