130 000 €1 762 m²

Porhonkalliontie 1 H, Porhonkallio, Naantali

Myyntihinta
130 000 €
Tontin pinta-ala
1 762 m²
Kaupunginosa
Porhonkallio
Kaupunki
Naantali

Laadukas ja luonnonkaunis tontti Naantalin Porhonkalliolla!

Porhonkallion korkeimmilla kukkuloilla oleva kallioinen tontti tarjoaa monipuolisen kauniit ja laajat näkymät ympäristöönsä. Tontti on tilava, joten ylellistä väljyyttä saadaan myös kodin seinien ulkopuolelle. Näkymät ovat luonnonmukaiset, sillä sammaleen peittämiä kallioita ja karun kaunista saaritolaistunnelmaa on aistittavissa havupuiden ja matalan kasvillisuuden luomana yllin kyllin niin pitkälle kuin silmä kantaa. Myös meri pilkottaa paikoin ja tulevan kodin ikkuna-aukotuksien avustuksella saadaan varmasti parhaat palat näkymistä otettua mukavasti osaksi kodin yleistä tunnelmaa.

Alueen ulkoilumaastot ja monipuoliset vapaa-ajan puitteet ovat suorastaan huikeat. Merellinen ympäristö ja laadukkaat ulkoilumahdollisuudet luovat hyvää oloa niin henkisesti kuin fyysisesti ja vain mielikuvitus on rajana itsensä toteuttamiseen tällä alueella. Ryhmäliikuntatunnit, golf, minigolf ovat vain osa palveluista ja wellness-puoli tarjoaa kotoisat hemmottelut vain kävelymatkan päässä. Myös juhlat sekä ystävien majoittaminen suoraan Kultaranta Resortin ytimeen tarjoaa loppumattomat mahdollisuudet ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen niin perheen kuin isomman ystäväryhmän kera, joten mitä muuta voisi enää asuinalueen ympäristöltä vaatia.

Tähän tonttiin on myös valmiiksi otettuna sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä. Ne ovat jo joitakin vuosia sitten maksettu, eli ostaja hyötyy jo näissäkin tämän hetkisiin liittymiskustannuksiin nähden. Liittymät lisätään tontin kauppahintaan (20.000,00 €). Lisätiedot tästä upeasta tontista sinulle antaa IN LKV | Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Porhonkallio
Kohdenumero
9734562
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 762 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Naantalin keskusta n. 6 km. Koulut: Luonnonmaan koulu n. 3,5 km. Päiväkoti: Luonnonmaalla n. 3,5 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
529-125-3-25

Hinta

Myyntihinta
130 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Alueen tontit ovat kaikki osa isompaa kokonaisuutta, joka on jaettu samalla hallinnanjakosopimuksella. Alueen talon ovat tyylikkäitä ja tilavia ja kaikissa tonteissa on keskimäärin sama rakennusoikeus (150 k-m2). Kyseessä tontti H.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 500 m.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus k-m2 = 150. Tontti on osa isompaa aluetta, jossa kaikki tontit ovat jaettu samalla hallinnanjakosopimusella.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Tonttiin on valmiiksi maksettu sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556
IN LKV Oy
Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku
SKVL:n jäsen
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.