Myyntihinta
70 000 €
Tontin pinta-ala
4,70 ha
Kaupunginosa
Teppola
Kaupunki
Multia

Nyt on tarjolla ostettavaksi upea kokonaisuus heti Multian keskustan kupeesta, pala pitäjän historiaa, juontaen aina vuoteen 1887!

"Teponniemi" on tilamallinen kiinteistö, jolla maapinta-alaa vielä mukavat n. 4,7 hehtaaria, ollen aikoinaan yksi alueen kantatiloista. Etelänsuuntaista Rantaviivaa Sinervä -järveen reilusti, lisänä myös jonkin verran Vilhulan jakokunnalle kuuluvaa vesijättöä. Kiinteistöllä laajat osuudet Vilhulan sekä Tarhapään jakokunnan yhteisille vesialueille.

Alueella on 28.1.2008 hyväksytty Teppolan ja Matopellon alueen asemakaava (ohjeellinen tonttijako), ja jonka mukaisesti käsittää kokonaisuus kahdeksan (8) AO- eli erillispientalotonttia, ja joista kaksi omarantaisia. Itäosa kiinteistöstä (n. 1 ha) on kaavaan merkittynä VL -eli lähivirkistysalueeksi.

Ei tiukkoja kaavamääräyksiä tahi määritteitä rakentamisen suhteen (kaava ohjaa rakentamista). Tonttitehokkuusluku e=0,20. I u3/4 kerroslukumäärä, ei täyden kahden kerroksen rakentamista (II). Ei rakentamisvelvoitetta. Maalämpö, aurinkopaneelit yms. sallittu. Kaavamuutoksella, mutta myös lohkomalla voidaan yhdistää asemakaavan mukaisia tontteja isoimmiksi tonteiksi/rakennuspaikoiksi. Myös paritalot sallittu. Alueella kunnallistekniikka (vesi ja viemäri), liittymisvelvoite (liittymähinta määräytyy laskelmakaavan ja rakennuksen pinta-alan mukaan).

Rantavyöhykkeellä siistimisharvennus sallittu, rakentaminen kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti (10-12 §: rakentaminen ranta-alueella).

Tällä hetkellä kiinteistöllä sijaitsee vanhaa ja taidokkaasti käsin piilutettua, hirrestä salvostettua rakennuskantaa:

- tuparakennus, n. 80 m2, massiivista hirttä tasakertakehikko, ulkopuolelta lautaverhoiltu, rv. 1887, - upea, iso hirsinen riihirakennus pitkällä ristinurkalla, n. 70 m2, kohtuu ryhdikäs vielä, rakennettu 1900-luvun alussa, - kaksikerroksinen aittarakennus heti tuvan edessä, 1900-luvun alkupuolelta sekin, - laaja navettarakennus, paikan päällä tehdyistä hiekkatiilistä muurattu (osin puurakenteinen), 1940-luvulta, - rantasauna, 1940-luvulta, vaatimaton, tuvalla.

Kaikki rakennukset ovat enemmän ja vähemmän huonokuntoiset, ja vaativatkin joko laajaa ja osaavaa peruskorjaamista, tunkkaamista, kengitystä, vesikatetta, pieteetillä tekemistä sekä ennen kaikkea aikaa ja vaivaa. Tahi, sitten ne voidan purkaa ja siirtää toiseen paikkaan. Rakennukset eivät ole ns. suojeltuja kohteita millään tapaa.

Kiinteistö myydään vain yhtenä kokonaisuutena, ei erillisinä tontteina tahi rakennuksina. Rakennukset myydään ns. purkukuntoisina, ja ostaja ottaa ne vastataksensa siinä kunnossa, missä ne ovat katselmushetkellä, eikä myyjällä ole minkäänlaista virhevastuuta näiden osalta.

Tarjouskauppa, jossa kirjallisia tarjouksia otetaan vastaan 30.9.2021 asti. Korotukset väh. 5000 euroa. Myyjä voi hylätä tai hyväksyä tehdyn tarjouksen, myös jo ennen tarjouskaupan sulkeutumista.

Lisätiedot: LKV HILDEN, 045 861 4477, mikko@lkvhilden.fi

Ks. Kuvat ja video & TARJOA!

Tarjouskauppakohde

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Lähtöhinta
70 000 €
Uusin kirjallinen tarjous
-
Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Teppolantie 6, 42600 Multia
Kaupunginosa
Teppola
Kohdenumero
21677336
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
4,70 ha
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan omistus
Oma ranta
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
495-403-14-190

Hinta

Myyntihinta
70 000 €
Kiinnitykset
0

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähköliittymästä menee perusmaksu kuukausittain
Kiinteistövero
108 €/v

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Teponniemi
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Teppolan ja Matopellon asemakaava, v. 2008 vahvistettu, ohjeellinen tonttijako, ks. kaavakartta ja -määräykset, pyydä myyntiesite, tarvittaessa lisätiedot kaavoituksesta Multian kunnan tekninen johtaja Tiina Löytömäki, 014 2481 220
Kaavatilanne
Asemakaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
e-luku: 0.2
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kaavamääräysten mukaisesti tonttitehokkuusluku e=0.20, muutoin kunnan rakennusjärjestyksen mukaisesti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikko Hilden
LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, yrittäjä
Puh: 045 861 4477
Puistokatu 11, 40100 Jyväskylä
Mikko Hilden
LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, yrittäjä
Mikko Hilden
LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, yrittäjä
Puh: 045 861 4477

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.