Myytävät tontit Mikkeli Vuolinko Vanha Kangasniementie 44, 50200 Mikkeli

55 000 €9 000 m²

Vanha Kangasniementie 44, 50200 Mikkeli

Omarantainen omakotitalo tontti vain 8 km MIkkelin torilta.

Onko haaveissasi ollut rakentaa talo omarantaiselle tontille, maaseutuympäristöön mutta kuitenkin pikitien varteen?

Tässäpä sinulle oivallinen tontti. Verijärven Kalliolahden rannasta nouseva etelä-kaakkoinen aurinkoinen rinnetontti odottaa ostajaansa.

Tontin itäpuolella on Vanha Kangasniementie, länsipuolella vuosikymmenen alussa rakennettu omakotitontti ja pohjoisessa tontti rajoittuu metsään. Kaupanteon yhteydessä tonttia voi laajentaa pohjoiseen.

Rannassa on järeä sekametsäkaista, polkuja sekä muutama vanha venepaikka. Nousevasta rinteestä on hakattu vanha, kuivuva metsä v 2007. Tontille on kasvanut tuon jälkeen vehmas uusi puusto.

Tontin osoitteeksi tulee Umppaanniemi 4 takana olevan tien mukaan, tontilta on kuitenkin suora yhteys Vanhalle Kangasniementielle vesiosuuskunnan liittymän kautta.

Naapuritontin rakentamisen yhteydessä tontille rakennettiin Koivikon vesiosuuskunnan puhdasvesi ja viemäriliittymä. Nämä liittymät on ostettava erikseen.

Umppaanniemi on osa 1700-luvulla rakennettua Mikkeli-Kangasniemi maantietä. Alueella on Sprengportenin 1700-luvun sotilaskartoissa nimi Umbaa.

Viereinen Umpaanniemi on luonto- ja maisema-arvojen takia kaavoituksessa jätetty rakentamatta. Umpaaniemestä löytyy aurinkoinen tälle tontille tarkoitettu lastenranta. Päätilalla on Verijärvellä retkeilyyn sopiva isohko Lamposaari ja pienempi Mustasaari. Lisäksi alueella on runsaasti Metsähallituksen retkeilyalueeksi jättämiä rantoja.

Soita ja sovi esittely 010 255 2200

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Vanha Kangasniementie 44, 50200 Mikkeli
Kaupunginosa
Kohdenumero
664935
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
9 000 m²
Tontin pinta-ala
9 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Rannan suunta
kaakko
Rannan pituus
noin 75 m
Rannan omistus
Oma ranta
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Kovalan kyläkauppa n 3km. Koulut: Vanhalan kyläkoulu. Kyseessä on maastoon ja kartalle merkitty määräala. Kaupan yhteyessä tontin voi tehdä suuremmaksi. Ostajalle jää Maanmittauslaitoksen hinnoittelun mukaiset erottamis- ja lainhuutokulut.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
491-411-4-15
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
MIKKELI

Hintatiedot ja muut kustannukset

Myyntihinta
55 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Vesiosuuskunta. Naapuritontin rakentamisen yhteydessä tontille rakennettiin Koivikon vesiosuuskunnan puhdasvesi ja viemäriliittymät. Ne on ostettava erikseen. Hinta n 20.000,00.
Tontin koko
9 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatiedot
Mikkelin kaupunki
Kaavatilanne
Rantaosayleiskaava. Kyseessä on maastoon ja kartalle merkitty määräala. Kaupan yhteyessä tontin voi tehdä suuremmaksi. Ostajalle jää Maanmittauslaitoksen hinnoittelun mukaiset erottamis- ja lainhuutokulut.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Koulujen aikaan on tiheät bussiyhteydet. Muulloin työhön kohtuullisesti sopivat aamu- ja iltapäivävuorot. Sujuvat yhteydet omalla autolla
Vesistön kuvaus
Verijärvi
Rakennusoikeus
Kokonaisrakennusoikeus 310,0 m2. Yli 5000 m2 tontille saa rakentaa 200 m2 suuruisen omakotitalon ja 120 m2 talousrakennuksia. Yli hehtaarin tontille saa rakentaa 250 m2 omakotitalon ja 150 m2 talousra
Kunnan numero
491

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Porrassalmenkatu 19, 50100 Mikkeli
Puh: 010 255 2200

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.