Myytävät tontit Mäntsälä Ohkola Arolan Kylätie 596, 04530 Mäntsälä

64 000 €7 000 m²

Arolan Kylätie 596, Ohkola, Mäntsälä

Myyntihinta
64 000 €
Tontin pinta-ala
7 000 m²
Kaupunginosa
Ohkola
Kaupunki
Mäntsälä

Kauniilla ja rauhallisella paikalla Etelä-Mäntsälässä sijaitseva rinnetontti! Määräalan joka on jo valmiiksi selkeä erillinen osa kantatilasta. Rakenna talo vaikka kallion päälle, tai alareunaan jossa tasaisempi rakennuspaikka. Kauniit pelto- ja metsämaisemat ympärillä. Tilaa asiakirjat.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ohkola
Kohdenumero
688847
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
7 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Palvelut
Palvelut: Mäntsälän keskustan kaupalliset ja hallinolliset palvelut 16,5km. Moottoritien liittymään ja Haarajoen rautatieasemalle n. 9,5km.
Lisätiedot
Määräala on erillinen osa kantatilasta. Rakenna kallionpäälle tai alaosaa. Puustoa pihapiirissä. Kysy lisätietoja tai tilaa asiakirjat. Kauniissa maalaismaisemissa sijaitseva määräala, joka on jo valmiiksi erillinen kokonaisuus koko kiinteistötä. kts. karttaliite. Suunntittelutarveratkaisu määräalalle on valmiina. Kaunis kallioalue määräalan yläosassa. Kysy lisätietoja
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
505-410-39-27
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
OHKOLA

Hinta

Myyntihinta
64 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Mäntsälän kunta
Kaavatilanne
Kaavoittamaton, suunnittelutarvealue. Määräalalla sijaitsee vapaa-ajan hirsirakennus n 36 m2 (purettavaksi- kysy lisätietoja)
Rakennusoikeus
Kokonaisrakennusoikeus 280,0 m2. Valmiin suunnittelutarveratkaisun mukaisesti on määräalalle Himmelinmäki mahdollista rakentaa omakotitalo 1½ kerroksinen OKT, kerrosala 200m2, talousrakennus kerrosala
Maasto
Määräalalla sijaitsee hirsinen mökki, jonka säilyttäminen voi olla mahdollista, riippuen tulevien rakennuksien koosta. Suunnittelutarveratkaisussa todetaan purettavaksi. Kysy lisätietoja. Loivasti ylös- kalliolle nouseva maasto. Puustoa ja kauniit maisemat.
Kunnan numero
505

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Keskustie 6, 04600 Mäntsälä
Puh: 010 256 2290

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.