Myytävät tontit Luhanka Luhtatie 19, 19950 Luhanka

65 000 €2 505 m²

Luhtatie 19, 19950 Luhanka

Rantatontti Luhangan keskusta, Luhtatie 19. Päijänteen rannalla, rauhallinen, puustoinen tontti. Sähköliiittymä valmiina ja kunnallistekniikka rajalla.

Omarantainen tontti Päijänteen rannalla, Luhangan keskustan välittömässä läheisyydessä, Luhangan palveluiden äärellä. Tontti soveltuu omakotirakentajalle tai vapaa-ajan rakentajalle.

Tontti aukeaa etelä-lounaaseen. Omaa rantaviivaa on noin 50m. Tontin pinta-ala: 2 505 m². Rakennusoikeus: 350 kem². Hepoluhdan asemakaava, erillispientalojen korttelialue, AO, kortteli 117 tontti nro 1.

Sähköliittymä on valmiina ja kunnallistekniikka valmiina tontin rajalla. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden päärakennuksen sekä enintään 3 talousrakennusta. Max 30 kem²:n kokoisen, saunarakennuksen saa sijoittaa väh. 10m etäisyydelle rantaviivasta.

Tontti rajoittuu toiselta reunaltaan lähivirkistysalueeseen. Rauhallinen sijainti. Tontti on puustoinen, melko tasainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Luhtatie 19, 19950 Luhanka
Kaupunginosa
Hepoluhta
Kohdenumero
14957201
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 505 m²
Tontin pinta-ala
2 505 m²
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan suunta
Etelä-lounaaseen
Rannan pituus
50m omaa rantaviivaa
Rannan omistus
Oma ranta
Palvelut
Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Kirjasto lähellä, Luhangassa on yksi perusopetuksen alakoulu, Luhangan koulu. Lisätietoja: www.luhanka.fi

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
65 000 €
Myyntihinta
65 000 €
Neliöhinta
25,95 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin koko
2 505 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontti on melko tasainen, hiukan kivikkoinen. Tontti sijaitsee rauhallisen päättyvän tien loppupäässä. Tontti rajoittuu toiselta laidaltaan lähivirkistysalueeseen.
Harrastusmahdollisuudet
Kuntosali lähellä, Urheiluhalli lähellä, Uimaranta lähellä, Sekä Luhangan koulun liikuntasalin yhteydessä että Kylätalolla on kuntosali. Kuntosalien käyttö on kuntalaisille ilmaista. Talvella on sekä Luhangan kirkonkylällä että Tammijärvellä kunnossa pidettävät hiihtoladut mm. pururadoilla. Kunnan ylläpitämät uimarannat ovat Mämminiemen, Kesäniemen ja Tammijärven ranta. Maksulliset koti- ja vierasvenepaikat sijaitsevat kirkonkylän satamassa.
Rasitteet ja oikeudet
Rasitteita ei ole. Oikeudet: yhteiset vesialueet, venevalkama x 2, yhteinen maa-alue Vähä-Kellosaari
Vesistö
Päijänne

Ota yhteyttä ilmoittajaan

minna.paloheimo@luukku.com
Puh: 050 559 8449
minna.paloheimo@luukku.com
minna.paloheimo@luukku.com
Puh: 050 559 8449

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.