Myyntihinta
39 000 €
Tontin pinta-ala
6 300 m²
Kaupunginosa
Rukatunturi
Kaupunki
Kuusamo

Upeita näköalatontteja Rukatunturin pohjoispuolella

Oletko haaveillut unelmien loma-asunnon rakentamisesta näköalapaikalle? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia upea tontti Rukatunturin pohjoispuolelta ja toteuttaa loma-asunto unelmat. Porontimantien tontit sijaitsevat Porontimanjärven luoteispuolella Kumpuvaaraan ympräristössä. Rukan kattavat palvelut ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa autolla. Upea ympäröivä tunturiluonto tarjoaa aktiviteetteja suoraan pihapiiristä ympäri vuoden.

Kumpuvaaran alueen luonto on erittäin kaunis ja rinnetonteilta avautuu ylväät maisemat pitkälle horistonttiin. Suojaisalle tontille kelpaa rakentaa unelmien lomanviettopaikka, jonka kuvankauniissa maisemissa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Myytävät tontit ovat pääosin kuivan kankaan tontteja, mihin on helppo toteuttaa loma-asunto unelmat. Ympäröivä puusto värjäytyy vuodenajan mukaan kauniisti maalaten tonttien maisemat henkeäsalpaavan upeiksi. Tonteilla ja niiden välillä on korkeuseroja, jotka tarjoavat tuleville rakennuksille mukavasti yksityisyyttä.Tontteja on vapaina kortteleissa 35, 37, 43, 44, 47, 49, 51 ja 52. Koot vaihtelevat 2370-6300 m2 välillä ja kaikilla tonteilla on rakennusoikeutta 120+ta30 kem2.Soita niin jutellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Rukatunturi
Kohdenumero
54252
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
6 300 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Rannan omistus
Ei rantaa
Palvelut
Palvelut: Rukatunturin kattavat palvelut ja aktiviteetit sijaitsevat autolla kulkien noin 13 km päässä. Kuusamon kaupungin keskustaan ja lentoasemalle matkaa kertyy noin 35 km. Paikallistiedot: Tontit sijaitsevat upealla kumpuilevalla alueella Porontimajärven luoteispuolella. Tontit sijoittuvat Ison Kumpuvaaran ympärille. Alueen maasto on hyvin kumpuilevaa ja sen vuoksi useilta tonteilta avautuu upeat maisemat. Alueen läpi, jolla tontit sijaitsevat, kulkee Karhunkierros patikointireitti. Alueen ympärillä on myös erityislaatuisia suojelualueita.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
305-422-29-22

Hinta

Myyntihinta
39 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava
Alueen kuvaus
Upeita tontteja Rukatunturin pohjoispuolella. Tontit sijaitsevat Porontimajärven luoteispuolella Kumpuvaaran ympäristössä. Tontit ovat pääosin kuivan kankaan tontteja, joihin helppo rakentaa. Osa tonteista on rinnetontteja. Osalta tonteista avautuu mielettömät maisemat kauas horisonttiin. Tontteja alueella myynnissä kokonaisuudessaan noin 20 kpl. Tonttien koot vaihtelevat 2370-6300 m2 välillä ja kaikilla tonteilla on rakennusoikeutta 120+ta30 kem2.
Rakennusoikeus
120 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennuspikeus kaikilla tonteilla 120 + ta30 kem2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Puh: +358 40 753 5050
Kuuru LKV
Kointähdenkuja 11, 90630 Oulu
SKVL:n jäsen
Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Antti Suhonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
Puh: +358 40 753 5050

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita