30 000 €5 000 m²

Rokovantie kortteli 151, tontit 1-4, Ruka Vuosseli, Kuusamo

Myyntihinta
30 000 €
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Kaupunginosa
Ruka Vuosseli
Kaupunki
Kuusamo

Rauhallisella ja hyvällä sijainnilla oleva vapaa-ajan rinnetonttialue, jossa rakennusoikeutta 112,5 k-m² /rakennuspaikka. Noin 0,5-1,2 hehtaarin määräalat rajoittuvat Rokovantiehen. Tontilla kaunista naavakuusikkoa, joka on noin 200 vuotta vanhaa. Vesi- ja viemäriliittymä sekä sähköliittymä alueella. Sähköliittymän hinta määräytyy lähimmän muuntajan mukaan hintahaarukassa 2640 -3420 euroa. Vesi- ja viemäriliittymä Kuusamon Energia- ja vesiosuuskunnan hinnaston mukaisesti. Kiinteistöille tulee hankkia myös jätevesijärjestelmään liittyvä pienpumppaamo.

Kelkkareitistölle ja Vuosselin ympärysladulle matkaa noin 200-500 metriä. Itä-Rukan (Vuosseli) laskettelurinteille matkaa noin 4 km.

Määräalojen koot noin 0,5-1,2 hehtaaria / 30.000 euroa / määräala / rakennuspaikka.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruka Vuosseli
Kohdenumero
21965785
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Palvelut
Palvelut: Vuosselinportti vuokraamo ja hissiliput noin 4,5 km Rukankylä noin 9, 5km
Lisätiedot
Määräala saa osuudet kantakiinteistön yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin määräalan pinta-alan mukaisessa suhteessa. Kantakiinteistöön kohdistuu sekä tieoikeuksia että rasitteita. Lohkomistoimituksessa määritellään mitä oikeuksia ja rasitteita lohkottavaan kiinteistöön kohdistuu. Määräalalle ilmoitettu pinta-ala on likimääräinen, alueen lopullinen, lohkomistoimituksessa määriteltävä pinta-ala mahdollisesti poikkeaa ilmoitetusta pinta-alasta.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
305-416-27-27

Hinta

Myyntihinta
30 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähköliittymän hinta 3 x 25A, hinta noin 2640 - 3420 euroa. Ostajan tulee hankkia liittymä. Lumityöt sopimuksen mukaan, Rokovantien tiemaksuja ei peritä. Koukkulahdenraitti ja Eksymäntien osalta tiemaksu tällä hetkellä 155,56/vuosi (sisältää kunnossapidon ja aurauksen näiden teiden osalta). Kiinteistö on Vuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Rokovanaho
Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Rokovan alueen maankäyttösuunnitelma. Yhtenäisrakentamisen periaate. Rakennusten on muodostettava kortteleittain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on toisiinsa sopeutuva ulkoseinän päämateriaali ja värisävy, kattokaltevuus, kattomuoto ja katemateriaali. Ulkoseinän päämateriaali on puu, joko luonnonvärisenä tai tummasävyiseksi käsiteltynä. Vesikatteena ei sallita kirkassävyisiä tai kiiltäviä katemateriaaleja. Rakennukset, tiet yms. on toteutettava siten, että vältetään suuria pengerryksiä ja leikkauksia. Käsitellyt alueet on maisemoitava turpeella tai vastaavalla luontoon sopivalla tavalla. Lisätietoja Kuusamon kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavatilanne
Osayleiskaava, Yleiskaava, Suunnittelutarvealue
Liikenneyhteydet
Vuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas, Koukkulahdenraitti ja Eksymäntien tienhoitokunnan osakas.
Rakennusoikeus
112.5 m2.
Rasitteet ja oikeudet
Myyjä sitoutuu kustannuksellaan kuolettamaan kiinteistöä rasittavat kiinnitykset määräalan osalta. Määräala myydään kaikista rasituksista vapaina.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kitkantie 15, 93600 Kuusamo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.