59 000 €5 000 m²

Riihirannantie, Riihimaa, Kustavi

Myyntihinta
59 000 €
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Kaupunginosa
Riihimaa
Kaupunki
Kustavi

Luonnonrauhaa, mainiot lenkkeily-, samoilu-, sienestys- marjastusmaastot sekä tietenkin kalastusmahdollisuudet! Täältä löytyy nuo kaikki ja paljon muuta. Myynnissä kaksi määräalaa, jotka muodostavat kaavanmukaiset tontit. Pinta-alat noin 5000m2 ja 4400 m2. On kaunista lehtomaista etelärantaa noin 45m/määräala. Loivat rinnetontit, jotka runsaspuustoiset ja metsänhoidollisesti hyvin hoidetut. Tie on lähes perille. Lisäksi voit ostaa ympäröivää metsää. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään180m2/ määräala. Sähkö ja vesijohdot ovat vieressä.

Tästä on helppo lähteä suunnittelemaan omaa mökkiä. Sijainti on Kiviveden pohjoispäässä ja maanteitse Kustavin keskustasta noin 13 km. Matka on kiva, koska kuljet kauniin kylämiljöön läpi. Myyntihinta 59 000 €/ määräala

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Riihimaa
Kohdenumero
21815738
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
304-429-5-52

Hinta

Myyntihinta
59 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Jätemaksu vapaa-ajan asunnolla ollut noin 120e/v. Tiemaksut ja kiinteistövero määräytyvät myöhemmin. Ostajan maksettavaksi tulee myös: varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu, lohkomiskustannukset. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksun..

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
RA-1= Yksiasuntoisten loma-asuntojen korttelialue, jonka rakennuspaikalle saa rakentaa lomarakennuksen, vierasmajan ja saunarakennuksen sekä alueen käyttötarkoitusta palvelevia talousrakennuksia. Ranta-alueella osittain merkintä luo-1= Luonnon monimuotoisuuden kannalta erityisen tärkeä alue, jolla sijaitsee metsälain mukainen erityisen tärkeä elinympäristö, lehto. Aluetta ei saa muuttaa niin, että luontotyypin ominaispiirteiden säilyminen alueella vaarantuu.
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava
Rakennusoikeus
180 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Keskustie 9, 23310 Taivassalo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.