65 600 €1 541 m²

Ylläs Äkäslompolo Röhkömukanmaa (273/3) Kuusipolku, Kolari

Myyntihinta
65 600 €
Tontin pinta-ala
1 541 m²
Kaupunki
Kolari

Loma-asuntotontti mäntyä kasvavaa kangasmaata, erinomaisella paikalla, ylhäällä Ylläksen hiihtokeskukseen johtavan tien läheisyydessä. Täältä omalta loma-asunnoltasi on helppo lähteä ulos patikoimaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai vaikkapa maastopöräilemään. Laskettelurinteet ovat vain noin kilometrin päässä ja Äkäslompolon kylän palveluihin matkaa on noin kolme kilometriä. Tunturiin johtavan tien vastapuolella on Metsähallituksen Luontokeskus Kellokas, jossa voi viettää vaikkapa sadepäivää tutustumalla vaihtuviin näyttelyihin ja suunnitella seuraavan päivän retkeä. Pallas-Ylläs kansallispuisto alkaa Kellokkaan takapihalta. Tontti on mahdollista ostaa omaksi tai vuokrata. Lisätietoja vuokrauksesta myyjältä ja kohdassa kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
9567706
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
1 541 m²
Rannan omistus
Ei rantaa
Palvelut
Palvelut: Äkäslompolon kylän palvelut, ravintoloita ja ruokapaikkoja, K-market,jossa myös rauta- ja urheilukaupan tuotteita, tiloissa myös apteekki, alko ja pankkiautomaatti. Samassa pihassa olevassa kauppakeskuksessa on lukuisia liikkeitä. Pihalla on tankkauspiste. Kylässä toimii Lääkäriasema MediYlläs. Äkäslompolossa järjestetään konsertteja ja muuta ohjelmaa. Kylän keskellä olevassa kappelissa voi käydä hiljentymässä taikka osallistumassa siellä järjestettäviin tilaisuuksiin.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
273-402-105-163

Hinta

Myyntihinta
65 600 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Tontin oston tai vuokrauksen yhteydessä ostaja/vuokralainen lunastaa vesi- ja viemäriliittymän. Liittymämaksu ei sisällä vesilaitoksen erikseen liittymäsopimuksen teon yhdessä perimää vesihuollon esivalmistelumaksua (esivalmistelumaksu sisältää liitoksien teon runkoverkostoon kaivuineen, tarvikkeineen ja asennuksineen). Liittymäsopimus tehdään vesihuoltoyhtiön Tunturi-Lapin Vesi Oy:n kanssa, www.tunturilapinvesi.fi. Mikäli tonteille rakennetaan muita lämpimiä viemäröitäviä tiloja (+t30) niiden liittymismaksut (v. 2020 40 €/kr-m2) perii Tunturi-Lapin Vesi Oy sopimusten teon yhteydessä. Sähkö:Torniolaakson Sähkö Oy www.tornionlaaksonsahko.fi.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä.
Rakennusoikeus
160 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Paula Pekkinen
Myyntineuvottelija
Puh: 040 6309119
Paula Pekkinen
Myyntineuvottelija
Paula Pekkinen
Myyntineuvottelija
Puh: 040 6309119

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.