20 000 €6 864 m²

Lehtoranta Niemeläntie, Lehtoranta, Kannus

Myyntihinta
20 000 €
Tontin pinta-ala
6 864 m²
Kaupunginosa
Lehtoranta
Kaupunki
Kannus

Haluaisitko asua väljästi maaseutumaisessa miljöössä? Lapsilla olisi rauhallinen kasvuympäristö ja tilaa leikkiä. Voisit tehdä kotona etätöitä ja rakentaa vaikka mukavat harrastustilat. Nyt on tarjolla omakotitalotontti Lestijoen läheisyydessä Lehtorannassa. Kannuksen kuntakeskukseen on matkaa noin 3 kilometriä ja Kokkolaan noin 45 kilometriä. Rauhallisella kaava-alueella on vain 3 tonttia vierekkäin.

Tontin koko on suuri, yli puoli hehtaaria, ja rakennusoikeuttakin on todella reilusti. Suuri rakennusoikeus mahdollistaa tonttien hyvin monipuolisen käytön ja rakentamisen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Lehtoranta
Kohdenumero
20981269
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
6 864 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan omistus
Ei rantaa
Ajo-ohjeet
Kannuksesta: Aja Kannuksesta tietä nro 775 Himangantie noin 3 km. Käänny vasemmalle Niemeläntielle (Ojala-tienviitta). Jatka Niemeläntietä noin 600 metriä. Tontit ovat tien vasemmalla puolen (Metsähallituksen tienviitta). Kokkolasta: Aja Kokkolasta tietä E8 noin 1,5 km. Pysy oikealla kaistalla tien haarautuessa, seuraa opasteita tielle Kajaani/Ylivieska/Kälviä. Poistu kiertoliittymästä tielle Kajaanintie 28. Käänny vasemmalle tielle Himangantie (775), aja noin 3 km. Käänny vasemmalle Niemeläntielle. Jatka Niemeläntietä noin 600 metriä. Tontit ovat tien vasemmalla puolen (Metsähallituksen tienviitta).
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
217-403-3-54

Hinta

Myyntihinta
20 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Luovutusrajoitus: Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontille saa rakentaa yhden yksi- tai kaksiasuntoisen päärakennuksen ja muita rakennuksia. Sähköliittymä Korpelan Voima Oy:ltä. Vesijohto/viemäri: Lisätiedot: Kannuksen Vesiosuuskunta www.kvesi.fi. toimisto@kvesi.fi
Kaavoitustiedot
Lestijokilaakson osayleiskaava, kaavamerkintä AP
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Rakennusoikeus
593 m2.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Lisätiedot: Kannuksen Vesiosuuskunta www.kvesi.fi. toimisto@kvesi.fi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 322 060
Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Tarja Puurunen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 322 060

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita