Myytävät tontit Kärkölä Kaijankari Sarraintie 11, 16600 Kärkölä

13 960 €1 748 m²

Sarraintie 11, Kaijankari, Kärkölä

Velaton hinta
13 960 €
Tontin pinta-ala
1 748 m²
Kaupunginosa
Kaijankari
Kaupunki
Kärkölä

Kaijankarin alue / Sarraintie

Kaijankarin alue sijaitsee Järvelän länsiosassa kävelymatkan päässä Valkjärvestä, jossa on kunnan uimaranta ja kalastuslaituri.

Riihimäentien ja asuinalueen väliin on rakennettu meluvalli. Maapohja on tasaista, entistä peltoa, jossa kasvaa koivutaimikkoa.

Etäisyys Järvelän kuntakeskuksen palveluihin, uuteen puukouluun ja lähijuna-asemalle on turvallista pyörätietä pitkin vain hieman yli kilometri.

Kärkölän kunta on mukana Lahden seudun kuntien yhteisessä MAL-sopimusvalmistelussa, jossa kunnat sitoutuisivat yhdessä valtion kanssa toteuttamaan kansallisia ilmastotavoitteita, uudistamaan kuntien palveluita digitalisaatiota hyödyntämällä, vahvistamaan sosiaalista kestävyyttä ja osallisuutta sekä parantamaan kaupunkiseudun saavutettavuutta, sisäistä liikennettä ja kestävän aluerakenteen muodostumista yhdessä seudun muiden toimijoiden kanssa.

Kärkölän kunta on päättänyt alentaa lähimpänä Järvelän kuntakeskusta olevien tonttialueiden, Jaakonsaaren ja Kaijankarin, omakotitonttien maapohjanhintaa 60 %. Päätöksellään Kärkölän kunta haluaa tukea yhdyskuntarakenteen sopeutumista ilmastomuutokseen ja kannustaa rakentamaan puutalo kävelymatkan päähän työpaikoista ja palveluista.

Lisätietoja kunnan verkkosivuilta:

https://www.karkola.fi/fi/palvelut/tontit/kaijankari

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Sarraintie 11, 16600 Kärkölä
Kaupunginosa
Kaijankari
Kohdenumero
15358947
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 748 m²
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Puisto lähellä, Koirapuisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä

Hinta

Velaton hinta
13 960 €
Myyntihinta
13 960 €
Neliöhinta
7,99 € / m2

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Tontin kauppahintaan sisältyy lohkomiskulut 850 € sekä kunnallistekniikan rakentamismaksu. Kunnallistekniikkamaksu sisältää yhden vesi- ja viemäriliittymän rakennettuna tontin rajalle.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Jalkapallokenttä, Uimahalli lähellä, Uimaranta lähellä
Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä
Rasitteet ja oikeudet
Rakentamisohje: Pääasiassa 1-kerroksisia taloja. Rakennuspaikalla on 2 vuoden rakentamisvelvollisuus. Omakotitontin voi myös vuokrata ja kolmena ensimmäisenä vuotena vuosivuokra on vain 100 €. Tämän jälkeen vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Tontin voi lunastaa itselleen milloin vain.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ville Partio
Tekninen johtaja
Puh: 044 770 2226
Virkatie 1, 16600 JÄRVELÄ
Puh: +358447702200
Ville Partio
Tekninen johtaja
Ville Partio
Tekninen johtaja
Puh: 044 770 2226

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.