38 500 €1 223 m²

Timolantie 19, Ruoke, Jyväskylä

Myyntihinta
38 500 €
Tontin pinta-ala
1 223 m²
Kaupunginosa
Ruoke
Kaupunki
Jyväskylä

BO! tontti nyt myynnissä nopealle ostajalle.

Rakentajalla on hieno mahdollisuus valita yksityisen omistajan myymä Timolantie 19 ja rakentamaan pääsee nopeastikin. Timolantie 19 tontin koko on 1223 m2. Ruokkeelle, autolla Vesangantietä alle 10 minuutin matkan päässä keskustasta, on valmistunut uusi omakotitalojen asuinalue, jossa rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Yksityiseltä ostettaessa on rakentajalla huomattava etu rakentamisen aikatauihin liittyen. Voit rakentaa haluamanasi aikana ja tahtiin. Kaupungin tontteja ostaessa pitää rakentaa ja aloittaa määrätyssä aikataulussa. Yksityisen tontin ostajalla on enemmän omaa harkintavaltaa. Saat aikaa edetä haluamassasi aikataulussa elämäntilanteiden muuttuessa ja ilman kiireen tuntua.

Rakentamisen voit aloittaa vaikka heti. Tällä tontilla on rakennusoikeutta 250 m2 ja rakentaa voi myös kahteen tasoon halutessaan. Tontti on lohkottu valmiiksi myyntiä varten. Puiden kaato, maisematyölupa ja maisemointi on tehty 2020 syksyllä sinua ajatellen valmiiksi. Tontti on tasamaa tontti, 1-2 metriä korkeuseroa, viettää tontin mitalla. Alueella rakennetaan jo ja kunnallistekniikka sekä sähköliittymät saatavana tontille. Alvalta saatavana vesi- ja viemäri liittymät. Vesiliittymä maksaa 4009 € ja jätevesiliittymä 3751 € Näistä on kohdetiedoissa lisätietoa sekä linkit Alvan sivuille. Elenia toimittaa sähköliittymät tontille ja lisätiedoissa on tarjous sähköstä, liittymähinnasto, liittymisehdot ja hyödylliset tiedot rakentajalle Elenialta. Kaavamääräyksistä lisätiedoissa näkyy rakennuksille määrätyt ehdot alueella.

Kesäkuvista näet tontin maaston hyvin myös näin talven keskellä. Tilaa kaikki kattavat tiedot, 16 liitettä tontista sähköpostilla. Pääset hyvin tarkasti kaikesta selville ja helposti harkitsemaan asiaa omalta kannaltasi. Tutkittuasi tiedot, ota yhteyttä välittäjään ja voit tehdä oman tarjouksesi omistajalle. Näin läheltä kaupunkia, hyvältä rakennuspaikalta pääset nopeasti kiinni omaan, toiveittesi omakotitaloon. Tai voit edetä lähivuosina rauhalliseen tahtiin. Osta siis ensin tontti, tämä myydään nopeasti ennen kesää. Odotan yhteydenottoasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoke
Kohdenumero
21491783
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 223 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Rakentamisen aloittamiseen pääsee heti
Palvelut
Palvelut: Timolantieltä Ruokkeelta on 10 min matka Kortepohjan kauppoihin ja palveluihin. Iso S market, K Länsiväylä, huoltoasema, kuntosali. Killerin alueella on runsaat liikuntamahdollisuudet. Uimahalliin Aaltoalvariin, jäähallille, monnarille, Hippoksen alueelle noin 15 min matka. Laajavuori runsaine mahdollisuuksineen lähellä. Koulut: Kypärämäen koulu, Kortephjan koulu, Viitaniemen kaikki koulut, Jyväskylän yliopisto Päiväkoti: Kypärämäen ja Kortepohjan päiväkodit Lisätietoa palveluista: Köhniön Uimaranta ja Killerin alueen kaikki palvelut lähellä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
179 - 38 - 15 - 2

Hinta

Myyntihinta
38 500 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Jyväskylän Liikenne Vesangantieltä
Rakennusoikeus
250 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jorma Ikonen
Asuntomyyjä
Puh: 0400 419 555
Yliopistonkatu 32, 40100 Jyväskylä
Jorma Ikonen
Asuntomyyjä
Jorma Ikonen
Asuntomyyjä
Puh: 0400 419 555

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.