Myytävät tontit Jyväskylä Vääräjärvi _Tähdenlento 8 ja 12, 40340 Jyväskylä

29 800 €1 000 m²

_Tähdenlento 8 ja 12, Vääräjärvi, Jyväskylä

Vääräjärven rantamaisemissa uusi pientaloalue, jossa vielä jäljellä 8 lohkottua omakotitalotonttia. Tontit ovat pääosin Vääräjärven suuntaan laskevaa rinnemaastoa. Tonttien koot ovat 1.000 - 1.100 m2 ja rakennusoikeus 270 kem2. Tiestö, kunnallistekniikka ja kaukolämpöverkko valmiina.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kohdenumero
525304
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Palvelut
Palvelut: Seppälän teollisuusalue Huhtasuolta on reilu kilometri Seppälän teollisuusalueelle missä sijaitsee yli 600 eri yritystä mm. Automarket, hampurilaisbaareja, vaatekauppoja, autoliikkeitä, varaosaliikkeitä, atk-liikkeitä ym...
Lisätiedot
Huhtasuon liikuntapuisto sijaitsee keskeisellä paikalla Huhtasuon ja Pupuhuhdan kaupunginosien välissä. Liikuntapuiston palveluita käyttävät lähialueen asukkaiden lisäksi Huhtasuon koulut. Etäisyys kouluilta liikuntapuistoon on vain 300 m. Huhtaharjun yläasteen liikuntasali. Huhtasuon koulun (ala-aste) liikuntasali, missä pieni uima-allas. Kangaslammen asuinalueelta löytyy kuntosali. Seurakuntakeskuksen liikuntasali. Pupuhuhdan asuinalueella keilahalli (Jyväskylän keilahalli) Huhtasuon postipalvelut toimivat nykyään Spar-marketin tiloissa Huhtakeskuksessa. Nevakatu 1, 40340 Jyväskylä Kangaslampi on Huhtasuon suosituin uimaranta. Pitkähkö hiekkaranta ja syvät kohdat merkattu poijuilla. Uimarannassa ei ole vielä pukukoppeja. Kaakkolammen uimalaituri sijaitsee Sulun asuinalueella. Kaakkolampi on suopohjainen lampi missä pitkä laituri sekä pukukoppi. Talvisin laiturista pääsee pulahtamaan avantoon. Lämmin pukukoppi sijaitsee laiturin vieressä. Avantouintia ylläpitää Huhtasuon asukasyhdistys ry. Vääräjärvi sijaitsee Sulun asuinalueella. Vääräjärveen on rakennettu laituri, jonka vieressä on venepaikkoja. Laiturilta pääsee uimaan. Vääräjärvi on myös suosittu kalastuspaikka
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
179-64-21-2
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
JYVÄSKYLÄ

Hintatiedot ja muut kustannukset

Myyntihinta
29 800 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Kunnan. Viemäröinti: Kunnan. Alueella tiestö, sähköverkko, kunnallistekniikka ja kaukolämpöverkko valmiina. Liittymät eivät sisälly tontin hintaan.
Tontin koko
1 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava.
Rakennusoikeus
Kokonaisrakennusoikeus 270,0 m2
Kunnan numero
179

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jorma Numminen
Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja
Puh: 050 568 6221
Kauppakatu 22, 40100 Jyväskylä
Puh: 010 256 5950
Jorma Numminen
Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja
Jorma Numminen
Myyntipäällikkö, LKV, AKA (A), kaupanvahvistaja
Puh: 050 568 6221

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.