90 000 €734 m²

Salavantie, Himos, Jämsä

Myyntihinta
90 000 €
Tontin pinta-ala
734 m²
Kaupunginosa
Himos
Kaupunki
Jämsä

Himoksen Salavantiellä myytävänä erikokoisia rakennuspaikkoja!

Tonteilta rauhaisat näkymät, golf kentän ääreltä. Tonteille on mahdollisuus rakentaa joko yksittäinen mökki tai paritalo. Myytävät tontit korttelissa 4638, tonttit numerot 1-5, pinta-alat vaihtelee 734m2 - 1058m2. Maasto on vaihtelevaa, joka mahdollistaa sekä rinneratkaisun että tasamaalle tehdyn huvilan. Rakennusoikeutta on 130k-m2, asemakaava 1/2 K II (1 /2). RA Loma-asuntojen korttelialue. Alueen tonteille saa rakentaa yhden, enintään kaksiasuntoisen lomarakennuksen.

Alue on asfaltoitu ja tuotu kunnallistekniikka tontinrajalle. Asfaltoidut tiet katuvalaistuksineen ovat valmiit, eli rakentamaan pääsee välittömästi. Himos Resortin alueella on jo valmiina yli 60 huoneistoa ja pääset tutustumaan valmiisiin vaihtoehtoihin esittelyssä, joista valita mieleisesi kokonaisuus.

Koko Himos Resortin alueella on vahvistettu asemakaava. Avaa alueen asemakaava isona linkistä. Uudelle loma-asunnolle on varattu useita tonttivaihtoehtoja resortin alueelta.

Varainsiirtovero 4% maksetaan vain tontin osuudesta, kun teet urakkasopimuksen avaimetkäteen konseptista, haluamasi talomallista. Katso lisää vaihtoehtoja talomalleista www.bluerak.fi/talomallisto ja hinnoista. Ohessa muutama kuva eri malliston taloista.

Sähköliittymähinnat: www.elenia.fi/sahko/liittyman_hinnoittelu . Vesi- ja viemäriliittymähinnat: www.jamsa.fi/asuminen/vesihuolto-himos-infra-oy

Jos haluat toteuttaa unelmasi , ota yhteyttä ja sovitaan tutustuminen alueeseen ja mallitalovaihtoehtoihin livenä. Saat kauttamme myös rahoitustarjouksen kumppaniemme kautta. Kysy lisää.

Haluamme ehkäistä omalta osaltamme koronaviruksen leviämistä. Saavuthan esittelyyn vain terveenä ja käyttäen kasvomaskia. Varotoimina vältämme kättelemistä ja noudatamme turvavälejä. Tehdään yhdessä turvallista asuntokauppaa!

Kohteen myynnistä vastaa: Hanna Hietala, asuntomyyjä 040 8448991 hanna.hietala@remax.fi

Petri Hietala, myyntijohtaja, LKV, LVV Julkinen kaupanvahvistaja 0400 519920 petri.hietala@remax.fi

Perheemme lomailee Himoksella säännöllisesti, omassa loma-asunnossa ja suosittelemme lämpimästi Himoksen monipuolistapalvelutarjontaa. Hoidamme myös vuokrausta alueella www.elamysaitiot.fi/lomat

Asunto- ja kiinteistökauppaa yli 20 vuoden kokemuksella - vuosittain palkitut kiinteistönvälittäjät - asiakastyytyväisyys 9/10.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Himos
Kohdenumero
20264906
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
734 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
182-408-2-38

Hinta

Myyntihinta
90 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
4637
Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Myydään määräaloina 5kpl tontteja 734-1058m2 tontista 182-408-2-38.
Kaavoitustiedot
Jämsän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
130 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
1/2 K II (1 /2) 130k-m2 Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta kellarin tasolla saa käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Sulkeissa oleva murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa rakennuksen ylimmässä kerroksessa käyttää kerrosalaan luettavaksi tilaksi.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Petri Hietala
Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja
Puh: 040 051 9920
RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy
Martinlaaksonkuja 1, 01620 Vantaa
Petri Hietala
Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja
Petri Hietala
Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja
Puh: 040 051 9920

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita