53 000 €4 423 m²

Iso-Liesi (6/2) kortteli 6, tontti 2, Jämsä

Myyntihinta
53 000 €
Tontin pinta-ala
4 423 m²
Kaupunki
Jämsä

Tampereelta ja Jyväskylästä vain tunti ja olet rauhallisella Jämsän Kuoreveden alueella, jossa rantatontteja on moneen makuun. Reilun kokoisia rantatontteja on alueella useilla järvillä ja tonttien puusto on valmiiksi käsitelty siistiksi. Iso-Liesin tontit ovat kaikki etelärantaisia, joten aurinkoa järven suunnalta riittää.

Lähistöllä sijaitsee Juupavaaran vapaa-ajankeskus, josta löytyy muun muassa ravintolapalvelut laskettelurinteet ja muut aktiviteetit. Tontilta ei tarvitse puuttuvan maitopurkin tai saunaoluen vuoksi lähteä pitkälle, Juupavaarasta voi ostaa myös elintarvikkeita. Iso-Liesin tonteilta voi suoraan lähteä toteuttamaan metsästysviettiä, järven alue sijaitsee Oriveden metsästysalueen vieressä. Kaupan kalatiskin kautta ei tarvitse Iso-Liesin tontille tulla, järveä on kehuttu kalaisaksi. Tontit ovat helposti rakennettavissa, ne on lohkottu valmiiksi ja tie kulkee perille saakka.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
9543295
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
4 423 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Ajo-ohjeet
Tieltä nro 58 käännytään Juupavaarantielle, jota ajetaan n.7,3km, jonka jälkeen vasemmalle Iso-Liesintielle. Tietä ajetaan n.800 metriä jonka jälkeen vasemmalle tonttitielle.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
182-452-1-29

Hinta

Myyntihinta
53 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
6/Pikkusinisiipi
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontit on merkattu maastoon jossa voi käydä tutustumassa tontteihin itselle parhaiten sopivaan aikaan. Vuokrattaessa vuosivuokra on 6% tontin hinnasta ja vuokra sidottu elinkustannusindeksiin. Sopimusaika 40 vuotta ja tontin ostomahdollisuus koska tahansa vuokrakauden aikana, vapaa siirto-oikeus. Sähköliittymän saatavuutta ja hintaa voi tiedustella Elenialta (https://www.elenia.fi/sahko/liittyman_hinnoittelu -sivujen mukaan hinta on 5515 e).
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
150 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Jämsän kaupunki

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Sini Tuominen
Myyntineuvottelija
Puh: 0400 967609

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita