87 000 €759 m²

Saariselkä, Kaunispää Rinnealue, Kopsus Kortteli 317, tontti 2, Saariselkä, Inari

Myyntihinta
87 000 €
Tontin pinta-ala
759 m²
Kaupunginosa
Saariselkä
Kaupunki
Inari

Tällaisia kohteita on harvoin tarjolla! Huippupaikalla Saariselän Kaunispään Rinnealueella sijaitsevat tontit ovat laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Rinteiltä pääset lasketellen oman loma-asuntosi pihalle. Tontti on tarkoitettu ainakin osittain vuokrattavan loma-asunnon rakentamiseen.

Kesällä voit patikoida tai pyöräillä Saariselän upeissa tunturimaisemissa itseksesi tai hyvässä seurassa. Talvella voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä, kelkkailla tai ihan mitä vain haluat harrastaa. Loma-asuntosi takkatulen loisteessa voit rauhoittua ajattelemaan sinisiä ajatuksia. Ikkunastasi avautuu laaja tunturimaisemaa ja Urho Kekkosen kansallispuiston upea luonto.

Saariselän monipuoliset, ympärivuotiset palvelut ovat ihan käden ulottuvilla.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Saariselkä
Kohdenumero
9847690
Tonttityyppi
Muu tontti
Tontin pinta-ala
759 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rannan omistus
Ei rantaa
Ajo-ohjeet
Nelostieltä Saariselälle. Saariseläntietä laskettelukeskukseen, josta tieltä käännytään vasemmalle ylös rinteeseen Alarinteentielle. Tontit sijoittuvat Alarinteentieltä kääntyville kaavateille: Kulas, Kopsus, Vaskis, Appis, Havutie, josta vasemmalle Tervas, Kaarne, Anteri ja Uksema.
Palvelut
Palvelut: Saariselän matkailukeskuksen monipuoliset tapahtumat ja palvelut, kuten mm. huoltoasema, kylpylä, ravintoloita, kahviloita, valikoimaltaan monipuolinen market, putiikkeja, keilahalli, luontokeskus Kiehinen, kappeli. Ivalon kirkonkylään matkaa n. 30 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
148-893-17-2

Hinta

Myyntihinta
87 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Lisätietoja liittymämaksuista myyjältäLuovutusrajoitus: Tontit ovat vain ostettavissa. Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuudon lunastusmaksu sekä kiinteistönmuodostamismaksu. Kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä ostaja maksaa lisäksi sähkö- ja vesihuollon- liittymämaksut. Tontin ostajan tulee selvittää Inarin Lapin Vesi Oy:ltä pystytäänkö tontin viemäröinti hoitamaan pelkällä viettoviemärillä vai tarvitaanko erillistä pumppaamoa. Metsähallitus ei osallistu em. kustannuksiin. Laajakaistan liittymämaksun perii Telia siinä vaiheessa, kun laajakaistayhteys on liitetty kiinteistöösi. Tarvittavat luvat (mm. metsästys, kalastus, maastoliikenne) tontin omistaja hankkii erikseen. Kauppaan ei kuulu osuuksia erityisiin oikeuksiin eikä yhteisiin alueisiin.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
317
Rakennuksen tyyppi
Muu tontti
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Etelästä Saariselälle pääsee lentämällä Helsingistä Ivaloon, josta jokaiselta lennolta on bussilla jatkoyhteyksiä Saariselälle. Toinen vaihtoehto on matkustaa junalla tai lentäen Rovaniemelle ja jatkaa sieltä bussilla Saariselälle. Omalla autolla Nelostietä pitkin pohjoiseen.
Rakennusoikeus
300 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakentamisessa tulee noudattaa kunnan rakennusvalvonnan ohjeita ja määräyksiä. Rakennuslupa-asiat/rakennusvalvonta: Inarin kunta www.inari.fi osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo Kunnantalo, vaihde 040 188 7111, fax 662 628

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Marja Vaara
Kiinteistökauppa-asiantuntija
Puh: 0400 713770

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita