Myytävät tontit Ilomantsi Kontiolampi, 82900 Ilomantsi

22 000 €8 800 m²

Kontiolampi, 82900 Ilomantsi

Alueen 1 ja 2 tontit sijaitsevat Kontiolammen rannalla noin 40 kilometrin päässä Ilomantsin keskustasta. Kontiolammelta on pääsy myös Sysmäjärvelle joka on Ilomantsin sisä järvístä kirkkaimpia ja kalaisimpia.

Rakennuspaikat on jaettu tonteiksi niin, että jokaiselle on oma tiensä metsätieltä lähtien. Portin pielet on mahdollista asentaa heti päätien reunaan. Näin turvataan oman rauhan säilyminen varmasti.

Alueelle on saatavissa sähköt vain omilla järjestelmillä. Valtakunnan sähköverkko on muutaman kilometrin päässä ja sähkön saanti on epävarmaa. Aurinkosähkön varaan on ainakin aluksi turvauduttava. Alueen tiestöä on pidetty viime vuosina auki myös talvisin joten osallistumalla linkouskustannuksiin, voi ympärivuotinenkin käyttö olla mahdollista. Patikointireitti ”Susitaival” kulkee tonttien läheisyydessä ja osa Valtion lähiseudulla sijaitsevista maista on suojeltu, joten erämaan tuntua löytyy läheltä.

Tontit sijaitsevat hiekkakankaalla nuoressa mäntymetsässä ja aurinkoisella puolen rantaa. Ranta on heinittynyt ja osin soistunut, mutta rakentamalla paikalle saadaan hyvä mökkiranta. Hiekka siellä alla on ja kolmostontilla sitä on jo parhaiten näkyvissäkin.

Alueen 2 tontti on omassa rauhassaan erillään muista. Siinä on pääosassa komea niemi ja puron suistoalue, jossa voi seurata monenlaisten lintujen liikehdintää. Omaa rantaviivaa on peräti 365 metriä. Rakentamiseen käy tontin takaosan hiekkainen rinnemaasto erinomaisesti. Persoonallinen kokonaisuus! Tällaiset yhden tontin korttelit ovat kaavassa harvinaisia.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kontiolampi, 82900 Ilomantsi
Kaupunginosa
Kontiolampi
Kohdenumero
9478506
Tonttityyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin pinta-ala
8 800 m²
Tontin pinta-ala
8 800 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Ajo-ohjeet
Alueelle pääsee parhaiten Ilomantsista kun lähtee itärajaa kohti ja Möhkön kylälle päin, jonne on matkaa noin 20 km. Möhköstä jatketaan soratietä noin 10,4 km ja käännytään vasempaan Pönttökankaantielle. Tätä tietä ajetaan noin 2,6 km ja käännytään oikealle, Tie muuttuu kartoilla Kontiolammentieksi. Ajetaan opasteiden mukaisesti ja tullaan Kontiolammelle. Ensin on alue 1 ja sen kolme tonttia ja tietä hieman eteenpäin ajaen tullaan alueen 2 tontille.

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
22 000 €
Myyntihinta
22 000 €
Neliöhinta
2,50 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Tontin koko
8 800 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatiedot
rantaosayleiskaava
Rakennusoikeus
150 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mauri Ahvalo
kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050-5694542
Siltakatu 16, 80100 Joensuu
Puh: 013 125 258
Mauri Ahvalo
kiinteistönvälittäjä, LKV
Mauri Ahvalo
kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh: 050-5694542

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.