349 000 €464 m²

Päätie 27, Laajasalo, Helsinki

Velaton hinta
349 000 €
Tontin pinta-ala
464 m²
Kaupunginosa
Laajasalo
Kaupunki
Helsinki

ARVOTONTTI KAITALAHDESSA

Ainutlaatuisella Kaitalahden arvoalueella, päättyvän tien varrella myynnissä upea, aurinkoinen ja tasainen määräosa 464 m2, jolla hallinnanjakosopimuksella 160 kem2 rakennusoikeus, lisäksi asemakaavan mukaan saa rakentaa 20% autosuoja- ja huolto- tai vapaa-ajan tilaa.

Mahdollisuus ostaa myös toinen määräosa A, jolloin tontti on 928 m2 ja rakennusoikeus 320 m2. Mahdollisuus ostaa lisäksi C -määräosa, jolla ainutlaatuinen omakotitalo ja 1026 m2 tontti.

Tontilla tehty maapohjatutkimus ja tontti on nyt valmiina rakennettavaksi. Tontin tarkka sijainti on merkitty maastoon 4.5.2022 Helsingin kaupunkimittauksen toimesta. Kiinteistöllä vesi- ja viemäriliittymät. Maalämpömahdollisuus. (AO II, e=0,25, 1/400).

Vieressä sijaitsee Kruunuvuoren historiallinen mutta luonnontilainen lähivirkistysalue ja muutaman sadan metrin päähän valmistuu keskustaan johtava Kruunusilta. Tontti on noin 350 metriä tulevalta raitiovaunupysäkiltä, josta pääsee tulevan sillan yli keskustaan. Kaitalahti on ainutlaatuinen vehreä arvoasuntojen keidas josta lähiakoina pääsee hetkessä pyöräillen, kävellen, ratikalla tai vaikka sähköpotkulaudalla Korkeasaareen, Mustikkamaalle ja Helsingin keskustaan. Helsingin upein monipuolinen luonto ja merellinen ympäristö sekä palvelut lähellä. Kaitalahden uimarannalle 4 min kävelymatka.

Lisäksi mahdollisuus rantaoikeuteen Kaitalahdessa, jossa venekerho. Matkaa venesatamaan on vain 300 metriä.

Kruunusilta -video:

https://www.youtube.com/watch?v=OHpMSUnc_Ok

Droonivideo alueesta: https://www.youtube.com/watch?v=W92C4WF7ecA&t=32

Katso alempaa linkit 1. Asemakaava 2. Lähivirkistysalueen suunnitelmat 3. Droonivideon alueelta 4. Kruunusilta -video

Tiedustelut ja esittelyt tai pyydä infopaketti: Rainer Rehn, 040 721 6002, rainer.rehn@gmail.com

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Päätie 27, 00590 Helsinki
Kaupunginosa
Laajasalo
Kohdenumero
16844027
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
464 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Ainutlaatuisella Kaitalahden arvoalueella, päättyvän tien varrella myynnissä upea, aurinkoinen ja tasainen määräosa 464 m2, jolla hallinnanjakosopimuksella 160 kem2 rakennusoikeus + 20% autosuoja- ja huolto- tai vapaa-ajan tilaa. Mahdollisuus ostaa kummatkin määräosat A ja B, jolloin tontti on 928 m2 ja rakennusoikeus 320 m2. Mahdollisuus ostaa lisäksi C -määräosa, jolla ainutlaatuinen omakotitalo ja 1026 m2 tontti. Koko kiinteistö 1954 m2
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan suunta
Länsi ja etelä
Rannan kuvaus
Kalliota, hiekkaranta
Rannan pituus
Noin 300 m
Rannan omistus
Rantaoikeus
Ajo-ohjeet
Päättyvän tien varrella. Päätie 27, 00590 HELSINKI, Kaitalahti
Palvelut
Kirjasto lähellä, Terveyskeskus lähellä, Lääkäriasema lähellä, Puisto lähellä, Koirapuisto lähellä, Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä
Kiinteistötunnus
91-49-179-20
Linkit

Hinta

Velaton hinta
349 000 €
Myyntihinta
349 000 €
Neliöhinta
752,16 € / m2

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Hallinnanjakosopimuksen mukaan kiinteistövero ja katumaksu jakautuvat määräosien suhteessa. Kiinteistövero koko kiinteistölle vuonna 2021 noin 2055€/v, josta noin ¼, eli noin 500 €/v kohdistuu tälle tontille.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Kiinteistön kantatalolle tulee moderni vesi-, viemäri ja sähkö tontin itälaidassa, nykyisen ajotien oikealla puolella. Liittyminen tontilla olevaan kunnallistekniikkaan on mahdollista sopia kunnallistekniikan toimittajan luvalla ja hallinnanjakosopimuksessa.
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Aurinkoinen ja suojaisa. Pohjatutkimus on tehty.
Kaavoitustiedot
Asemakaava voimassa. Kaavamääräykset ja lähialueen suunnitelmat toimitetaan pyydettäessä.
Harrastusmahdollisuudet
Ulkoilureittejä, Kuntosali lähellä, Urheiluhalli lähellä, Jalkapallokenttä, Jäähalli lähellä, Golfkenttä lähellä, Uimahalli lähellä, Uimaranta lähellä
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Raitiovaunupysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Paljon parkkitilaa, Metroasema lähellä, Taksitolppa lähellä, Maksuton pysäköinti
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rakennusoikeus
160 k-em2
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Ainutlaatuisella Kaitalahden arvoalueella, päättyvän tien varrella myynnissä upea, aurinkoinen määräosa 464 m2, jolla hallinnanjakosopimuksella 160 kem2 rakennusoikeus + 20% autosuoja- ja huolto- tai vapaa-ajan tilaa.
Rasitteet ja oikeudet
Maalämpömahdollisuus. Maapohjatutkimus tehty kairaamalla 2021, Uudenmaan Pohjatutkimus Oy. Raportti pyydettäessä. Perustamissuunnitelma tilattavissa Uudenmaan Pohjatutkimukselta. Kiinteistön kantatalolle tulee moderni vesi-, viemäri ja sähkö tontin itälaidassa, nykyisen ajotien oikealla puolella. Liittyminen tontilla olevaan kunnallistekniikkaan on mahdollista sopia kunnallistekniikan toimittajan luvalla ja hallinnanjakosopimuksessa. Nykyinen pihatie siirretään aivan pihan itälaitaan. Kiinteistön kantatalolle tulee moderni vesi-, viemäri ja sähkö tontin itälaidassa, nykyisen ajotien oikealla puolella. Liittyminen tontilla olevaan kunnallistekniikkaan on mahdollista sopia kunnallistekniikan toimittajan luvalla ja hallinnanjakosopimuksessa.
Pihan kuvaus
Helppo rakentaa, suojaisa sijainti vehreällä ja arvostetulla omakotialueella
Pihan ilmansuunnat
Kaikki ilmansuunnat
Maasto
Rauhallista pientaloaluetta
Vesistö
Suomenlahti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Rainer Rehn
Puh: 0407216002
Rainer Rehn
Rainer Rehn
Puh: 0407216002

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita