600 000 €2 140 m²

Matosaarenkuja 2, alue 1, Jollas, Helsinki

Myyntihinta
600 000 €
Tontin pinta-ala
2 140 m²
Kaupunginosa
Jollas
Kaupunki
Helsinki

Rauhaa, merituulta ja historiaa Jollaksen Matosaaren alueella

Nyt myynnissä kiinteistön (2140 m2) rakennuspaikka 1, jossa rakennusoikeutta 145 kem². Rakennuspaikka sijoittuu tontin eteläreunaan. Koko tontilla rakennusoikeutta enintään kahdelle talolle, yhteensä 320 kem2. Molemmat rakennuspaikat myydään erikseen ja rakennuspaikkojen keskinäisistä rajoista voidaan vielä sopia. Tonttia ei voi lohkoa, joten hallinnanjakosopimus on laadittava. Vesi- ja viemärijohdot ja telekaapelointi kulkevat kadun alla. Maalämpömahdollisuus ja venevalkamaoikeus. Porvariskuninkaan uimaranta on saaristolaismäntyjen reunustamaa polkua pitkin n. 300 m päässä.

Jollaksessa on lähikauppa, päiväkoti ja peruskoulu. Jollaksentien varresta on bussiyhteys Laajasalon uuteen, monipuoliseen kauppakeskukseen. Kauppakeskus Saaresta löytyvät ruokatavarakauppojen lisäksi mm. apteekki, kuntosali, kirjasto sekä monen muun yrityksen palvelut. Terveyspalvelut sekä päiväkodit ja peruskoulun ylemmät luokat sijaitsevat myös Laajasalossa. Ruotsinkielinen päiväkoti sijaitsee Laajasalossa ja ala-aste Herttoniemen puolella. Lähin metroasema on Herttoniemessä, johon pääsee bussilla. Kruunuvuoren sillan valmistuttua raitiovaunu- ja kevyenliikenteen yhteys kantakaupunkiin nopeuttaa liikkumista keskustaan.

Lähellä sijaitseva Jollaksen kartano suojeltuine rakennuksineen ja puistoalueineen on upea ulkoilupaikka. Matosaari on entinen pieni saari, joka sijaitsee Matosaarentien päässä ja Jollaksen eteläkärjessä. Sen yhdistää mantereeseen kapea kannas. Alueelta avautuvat merimaisemat useaan suuntaan.

Puhdas ilma, merelliset näkymät, hienot kävely- ja pyöräilyreitit. Olisiko tämä sinun uuden kotisi sijaintipaikka? ------------------------------------------------ Peace, sea breeze and history in the Matosaari area of Jollas.

For sale, property 2140 m² which has building right for two houses. Both places are sold separately. The possible floor area on this part is 145 m². Please contact the real estate agent for more information.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Jollas
Kohdenumero
20018837
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 140 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Ei rantaa
Palvelut
Palvelut: lähikauppa Jollas, kaupat, posti ja kirjasto Kauppakeskus Saari, terveysasema Laajasalo Koulut: Poikkilaakson koulu Jollas, Laajasalo, Päiväkoti: Jollas, Hevossalmi, Laajasalo
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-49-262-2

Hinta

Myyntihinta
600 000 €
Kiinnitykset
0

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
6734,45 (koko tontti, v. 2020)

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, 09 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
bussi, metro Herttoniemi
Rakennusoikeus
145 m2.
Rasitteet ja oikeudet
ei rasituksia, rasitteita tai vallinnanrajoituksia

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Terhi Ahvonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA (a)
Puh: 0500 432 708
Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki

Muut toimistot

Huoneistokeskus Sipoo
Iso Kylätie 29
04130 Sipoo
Terhi Ahvonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA (a)
Terhi Ahvonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA (a)
Puh: 0500 432 708

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.