Myytävät tontit Helsinki Kaarela Maavallintie 33, 00430 Helsinki

290 000 €800 m²

Maavallintie 33, Kaarela, Helsinki

Omakotitalotontti halutulla ja arvostetulla alueella Maununnevalla Kaarelassa

Halutulla ja arvostetulla alueella muodoltaan sopusuhtainen ja hyvin sopivasti ympäristöönsä rakennettavissa oleva tontti noin 750 - 875 m².

Kulkuyhteys tontille on väljä ja näyttävä. 6 m leveä ja vieläkin levennettävissä, joten jo sille osuudelle voi myös rakentaa, osin 0,5 m etäisyydelle rajastamme. Katso kuvien nro 7. ja 8. asemapiirrosluonnokset: Esim. autotalli/talousrakennuksen voi sijoittaa sisääntuloon ja varsinaisen asuinrakennuksen/asuinrakennukset piha-alueineen tontin suojaisalle isommalle osuudelle. Esimerkkikuvissa isoksi käyttöpihaksi talolle (10 m x 8 m pohja) jää kokopäivän aurikoinen ja suojaisa tontin eteläosa (kuvan 7; piha 17 m x 18 m).

Tontti myydään kokonaisena, mutta tontille mahtuu myös kaksi erillistaloa ja tällöin ostaja/ostajat voivat jakaa tontin alueet hallinnanjakosopimuksella.

Tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin ja tee tarjous.

https://kartta.hel.fi/#

Rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä yhteen tai kahteen kerrokseen 750 - 875 m² määräalalla on 187,5 - 218 m². Taloon on luontevaa tehdä kellarikerros, jota ei lasketa kerrosalaan. Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa erillisiä talous- ja autosuojatiloja enintään 25 k-m² /asunto sekä kylmää kuistitilaa, kasvihuonetta tms. enintään 10 % asemakaavassa sallitusta kerrosalasta.
Rakennusoikeus mahdollistaa suuren käyttöalan.

Tehokkuusluku 0,25

Tontti- ja asemapiirrokset ovat luonnoksia, tarvittaessa voimme neuvotella myytävän tontin pinta-alan kasvattamisesta, jolloin myös rakennusoikeus kasvaa.

Tarkat rajalinjat sekä myytävän määräalan muoto että pinta-ala katsotaan ja sovitaan kauppaneuvotteluissa.

Myytävällä tontilla ei ole rasitteita, eikä purettavia rakennuksia (kuvissa olevat vanha puuvaja sekä koirankoppi puretaan pois).

https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/ennakkotietoa-rakentamiseen/ohjeet-ja-neuvonta/saako-pientalon-ullakon+ja+kellarin

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaupunginosa
Kohdenumero
14874596
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
800 m²
Palvelut
Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Yläaste lähellä, Lukio lähellä, Puisto lähellä, Lääkäriasema lähellä

Hintatiedot ja muut kustannukset

Velaton hinta
290 000 €
Myyntihinta
290 000 €
Neliöhinta
362,50 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Määräalasta muodostetaan itsenäinen kiinteistö. Myytävällä tontilla ei ole purettavia rakennuksia. Tasainen tontti. Maaperä on hiekkamoreenia (lähde: Maaperäkartta). Myyjä kaataa puita tontilta, niin sovittaessa.
Kaavatiedot
Asemakaava.
Harrastusmahdollisuudet
Keskuspuiston ulkoilureiteille noin 200 metriä.
Liikenneyhteydet
Sijainti kasvavan pääkaupunkiseudun keskialueella mahdollistaa erinomaiset ja nopeat liikenneyhteydet koko pääkaupunkialueelle. Tämä mahdollistaa mm. sujuvat työmatkayhteydet laajalle alueelle.
Rasitteet ja oikeudet
Tontti- ja asemapiirrokset ovat luonnoksia, tarkat rajalinjat katsotaan kauppaneuvotteluissa. Voimme osin antaa oikeuden rakentaa 0,5 metrin etäisyydelle rajastamme.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tero Savolainen
Puh: 0400 452 183
Tero Savolainen
Tero Savolainen
Puh: 0400 452 183

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.