24 900 €2 806 m²

Sannantie 30,, Lakeasuo, Heinola

Myyntihinta
24 900 €
Tontin pinta-ala
2 806 m²
Kaupunginosa
Lakeasuo
Kaupunki
Heinola

Kiva rakennuspaikka asuinrakentamiseen asemakaava-alueella Heinolan Lakeasuon kaupunginosassa. Sähköliittymä kuuluu kauppaan. Kunnallistekniikka saatavilla tontin rajalla. Kiinteistön pinta-ala on 2806 m².

Kiinteistöä voi ja saa mennä omatoimisesti katsomaan.

Sovi esittely kiinteistönvälittäjän (hannu.savolainen@remax.fi, 040 67 111 77) kanssa, jolloin pääsette katsomaan rakennusten sisätilatkin.

Kohde kiteytetysti: 1. Kiinteistön pinta-ala on 2806 m². 2. Sähköliittymä. 3. Kunnallistekniikka tontin rajalla. 4. Kaavamerkinnät: * Ao = Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue, * I = Suurin sallittu kerrosluku = 1, * e = 0,25 tehokkuusluku eli rakennuspaikan kerrosalan suhde rakennuspaikan pinta-alaan.

Kiinteistöllä on seuraavat rakennukset ja rakennelmat: * Päärakennus, aiemmin ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu asuinrakennus, joka on jossain kohtaa muutettu vapaa-ajan asunnoksi, joka on ollut pitkään vähäisessä kesäkäytössä ja myydään varastoksi tai purettavaksi uudisrakentamisen tieltä, Heinolan kiinteistörekisterin mukaan kerrosala 32 m² (ulkomitoin), rakennusvuosi arviolta noin 1945. * Talousrakennus nro 2, varastona, ulkomitoin noin 28 m², noin 1956. * Saunarakennus nro 3, ulkomitoin 12 m², noin 1945. * Lautavarasto nro 4, talousrakennus, ulkomitoin 25 m², noin 1975 (autotallikäytössä ollut). * Varasto nro 5, Talousrakennus, ulkomitoin noin 26 m², noin 1979. * Siirrettävä varasto nro 6, talousrakennus, ulkomitoin 13 m², noin 1985.

* Lisäksi kiinteistöllä on maakellari, joka ei ole ollut pitkiin aikoihin käytössä ja jonka puurakenteet tulisi uusia.

Rakennukset ja rakennelmat ovat pääosin huonokuntoisia / purkukuntoisia ja myydään joko varastokäyttöön tai purettaviksi uudisrakentamisen tieltä.

Esittelyistä: Haluamme ehkäistä omalta osaltamme koronaviruksen leviämistä. Otathan huomioon seuraavat asiat, kun olet osallistumassa kohteen esittelyyn. Suosimme kaikissa kohteissamme yksityisesittelyitä - varaa välittäjältä oma esittelyaikasi ennakkoon. Saavuthan esittelyyn vain terveenä ja käyttäen kasvomaskia. Varotoimina vältämme kättelemistä ja noudatamme turvavälejä. Tehdään yhdessä turvallista kiinteistökauppaa!

Tilaa esite sähköpostiisi.

Saat minun kautta ilmaisen laadukkaan arvioinnin ja myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi, kiinteistöllesi tai vapaa-ajankohteellesi. Soita minulle 040 67 111 77 ja sovitaan aika tapaamiseen.

Aurinkoisin terveisin Hannu Hannu Savolainen 040 67 111 77 hannu.savolainen@remax.fi

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV Kaupanvahvistaja Kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Lakeasuo
Kohdenumero
20343436
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 806 m²
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Alueen sähkönsiirtoverkko on Elenia Verkko Oyj:n omistama.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
111-401-4-41

Hinta

Myyntihinta
24 900 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero 178,61 € / vuosi 2021, Sähköliittymän perusmaksu, Sähkö kulutuksen mukaan. Vesihuoltolaitoksen liittymismaksut: www.heinola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kunnallistekniset-palvelut-2/vesihuolto/ ---> Hinnasto

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Kiinteistötunnus: 111-401-4-41 Rekisteriyksikkölaji: Tila Kokonaispinta-ala: 2806 m². * Maaperätutkimuksia ei ole tehty. * Heinolan kaupungin Kiinteistö- ja mittauspalveluiden asiantuntijan mukaan kiinteistö on ns. vanhan rakennuskaavan alueella, joten ei ole rakennuskiellossa eikä ole tonttijakoa. Jos tehdään asemakaavan muutos, niin tulee sitova tonttijako ja kiinteistö menee rakennuskieltoon. Kartalta mitattuna kaavan mukainen rakennuspaikan pinta-ala on noin 2720 m², joten rakennusoikeus on 680 k-m². * Osin tasamaata, osin rinnettä oleva kiinteistö, tila. * Kiinteistön karttatuloste 01.06.2021 -taustakartta on viitteellinen. Maanmittauslaitoksen kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Kiinteistön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta.
Kaavoitustiedot
Kaavamerkinnät: AO, I, e=0,25. Lisätietoa: www.heinola.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu/asemakaavoitus/
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
680 m2. e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Lisätietoa: www.heinola.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/ Heinolan kaupungin Kiinteistö- ja mittauspalveluiden asiantuntijan mukaan kiinteistö on ns. vanhan rakennuskaavan alueella, joten ei ole rakennuskiellossa eikä ole tonttijakoa. Jos tehdään asemakaavan muutos, niin tulee sitova tonttijako ja kiinteistö menee rakennuskieltoon. Kartalta mitattuna kaavan mukainen rakennuspaikan pinta-ala on noin 2720 m², joten rakennusoikeus on 680 k-m².

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Hannu Savolainen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, MBA, ins., KHK, AKA
Puh: 040 67 111 77
Hannu Savolainen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, MBA, ins., KHK, AKA
Hannu Savolainen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, MBA, ins., KHK, AKA
Puh: 040 67 111 77

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.