40 000 €2 750 m²

Karvionkuja, Karvio, Heinävesi

Myyntihinta
40 000 €
Tontin pinta-ala
2 750 m²
Kaupunginosa
Karvio
Kaupunki
Heinävesi

Omarantainen 0,2750 ha omakotitalotontti Heinävedellä. Tontti avautuu lounaaseen Karvionkosken alajuoksulla. Tontilla on rakennusoikeutta päärakennukselle 300m² ja lisäksi rantasaunalle 20m². Alueella on v. 2003 hyväksytty Karvion asemakaava ja tämä tontti on kaavoitettu okt-rakentamiseen. Tontin rajalla kulkee kunnallistekniikka (vesi ja viemäröinti) sekä sähkölinja on aivan vieressä. Tontti on raivattu aluskasvillisuudesta kolme vuotta sitten ja on loiva rinteinen. Järvenpohja on kova ja hiekkarantainen. Kuopio-Savonlinna syväväylä kulkee Karvionkanavan kautta, joten veneily Suomen kauneimmaksi mainostetulla vesireitillä kesäisin olisi mahdollista omasta rannasta veneillen. Karvionkanavalta pääsee myös sisävesilaiva M/S Puijolla Kuopioon ja Savonlinnaan heinäkuussa. Kalastamaan pääsisit kalaisaan Karvionkoskeen, joka on vain kivenheiton päässä omasta rannasta omalla veneelläsi. Kesäisiä Karvion tapahtumia omat mm. Laivan passuu, kesäteatteri vastarannalla ja Karvio Rock-tapahtuma. Heinävedellä on kesäisin olltu Heinäveden musiikkijuhlat ja Kirkastusjuhlat. Talvisin Heinävedeltä löytyy yksi Suomen parhaista moottorikelkkareitistöistä, jolle pääsisit kelkkailemaan Karviosta ja omalta pihaltasi suoraan. Heinäveden kylällä on uudelleen avattu Pääskyvuoden laskettelurinne ja Karviossa on talvisin erinomaiset hiihtoladut, jotka kulkevat aivan tontin läheisyydessä.

Ole nopea, tällaisia rakennuspaikkoja on harvoin tarjolla. Tontin hintapyyntö on 40 000 €. Tule tutustumaan tarkemmin!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Karvio
Kohdenumero
20746941
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 750 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oma ranta
Palvelut
Palvelut: Heinävedelle matkaa n. 27km, Varkauteen n. 52km Koulut: Alakoulu 900m Lisätietoa palveluista: Heinävedellä mm. yläkoulu, lukio, terveyskeskus, apteekki ja pankki
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Mahdollisuus ostaa myös viereinen tontti. Tällöin tontille voi kaavan mukaan rakentaa rivitalon.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
90-408-7-47

Hinta

Myyntihinta
40 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Heinäveden kunta
Kaavatilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Rakennusoikeus
300 m2.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kauppakatu 37, 78200 Varkaus

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.