12 000 €1,39 ha

Könömäentie/ Kreiviläntie, Leiniälä, Hattula

Myyntihinta
12 000 €
Tontin pinta-ala
1,39 ha
Kaupunginosa
Leiniälä
Kaupunki
Hattula

Kauniissa maalaismaisemassa Lehijärven läheisyydessä omakotitalotontteja Leiniälässä Hattulassa. Nämä tontit sijaitsevat hiekkatien varrella ja saat itse suunnitella sopivan kokoisen tontin tarpeidesi mukaan. Alueelle ei ole tulossa katuvaloja. Kunnan vesi löytyy alueelta, mutta ei jätevettä. Tontin minimikoko on 3000 m2, mutta voi olla min 2000 m2, mikäli useammalla rakennuspaikalla on yhteinen vesihuoltojärjestely. (Yhteisellä vesihuoltojärjestelyllä tarkoitetaan vesihuoltolaitoksen tai muuta alueen kiinteistöjen yhteistä vesijohtoa ja viemäröintiä.) Könömäentie ja Kreiviläntie ovat yksityisteitä ja niiden varrella asuvat maksavat tiemaksua tiehoitokunnalle.

Tontit ovat edullisia, neliöhinta on 4 €/m2. Leiniälän alueelle on kaavoitettu yhteensä 12 tonttia, mutta niitä ei voida myydä yksittäisinä rakennuspaikkoina. Suunnittele siis oma unelmapaikkasi. Vapaana on tällä hetkellä 7 tonttia kahdella alueella. Pienempi alue on 3550 m2 (yksi rakennuspaikka) ja isompi alue on yhteensä 10 350 m2 (1-3 rakennuspaikkaa).

Parolan keskustaan on reilu 6 km ja Tiiriön ostosalueelle noin 12 km. Lähistöllä on maataloutta ja asutusta.

Tontti on myös mahdollista vuokrata. Vuosivuokra on 5% kunakin vuokravuonna tammikuun 1. päivänä voimassa olevasta myyntihinnasta. Mikäli hinta pysyy samana, vuokran nousu on sidottu elinkustannusindeksiin. Mikäli tontin lunastaa viiden vuoden kuluessa vuokrasuhteen alkupäivästä, maksetut vuokrat hyvitetään kauppahinnassa.

Tontin voi varata puoleksi vuodeksi maksamalla 1000 € varausmaksun käsirahana, joka hyvitetään oston tai vuokrauksen yhteydessä.

Katso erillinen esittelyvideo alueesta!

Lisätiedot kiinteistönvälittäjä Nina Aitola LKV, LVV puh. 050 369 1010 tai nina.aitola@remax.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Leiniälä
Kohdenumero
21086829
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1,39 ha
Pinta-alojen lisätiedot
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Parolan keskustassa kaikki palvelut noin 6,4 km Koulut: Parolassa noin 6 km Päiväkoti: Parolassa noin 6 km Lisätietoa palveluista: Tiiriön ostosalue noin 12 km ja Hämeenlinnan keskusta reilu 15 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
82-413-4-138
Linkit

Hinta

Myyntihinta
12 000 €

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Kurjenpolvi
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontit ovat kooltaan eri kokoisia väliltä 1420 - 2740 m2.
Kaavatilanne
Suunnittelutarvealue
Liikenneyhteydet
Ei julkista liikennettä.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Hattulan kunnan rakennusjärjestys: Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Asuinrakennuksen rakennuspaikalle saadaan rakentaa yksi enintään kaksikerroksinen asuinrakennus, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia. Lehijärvi-Armijärvi osayleiskaava. Edellyttää suunnittelutarveratkaisua.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Nina Aitola
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh: 050 369 1010
RE/MAX Helmi
Palokunnankatu 24, 13100 Hämeenlinna
Nina Aitola
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Nina Aitola
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh: 050 369 1010

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita