58 000 €1 234 m²

Katistentie 41, Katinen, Hämeenlinna

Velaton hinta
58 000 €
Tontin pinta-ala
1 234 m²
Kaupunginosa
Katinen
Kaupunki
Hämeenlinna

Hienolla sijainnilla reilunkokoinen omakotitalotontti Katistenrannan asemakaava-alueella - Katumajärven rantaan noin 150-200 metriä. Katistenrannan asemakaava-alueella asuinviihtyvyyttä lisäävät metsäiset puistoalueet ja Katumajärven rakentamattomat ranta-alueet. Katistenrannan uudella asuinalueella on jo kunnallistekniikka sekä muu asumiseen liittyvä infra valmiina ja alueelle onkin jo rakentunut useita omakotitaloja. Koulut ja päiväkodit sekä kaupat löytyvät kävelymatkan päästä. Alueen vetovoimaa lisää puhdasvetinen Katumajärvi uimarantoineen sekä lyhyt matka Hämeenlinnan rautatieasemalle ja erinomaiset liikennenyhteydet 10-tien kautta Lahden, Helsingin, Tampereen ja Turun suuntiin, unohtamatta alueen sijaintia vain muutaman kilometrin päässä ydinkeskustasta. Harvialantien varteen Suosaaren kaava-alueelle suunniteltu kaupan ja siihen liittyvien palveluiden alue, johon on suunniteltu mm. erikoistavaroiden vähittäiskaupan suuryksikkö ja muita paljon tilaa vaativien kaupan rakennuksia - alueella on jo päivittäistavarakaupanyksikkö ja polttoaineidenjakelupisteet - alue tulee valmistuessaan merkittävästi lisäämään kaupungin keskustan itäpuolelle Radanvarren palvelutarjontaa ja työpaikkoja.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Katinen
Kohdenumero
1294467
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 234 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Rannan omistus
Ei rantaa
Vuokrattu
Ei
Palvelut
Ortelan koulu (etäisyys n. 2.5 km), Katisten päiväkoti (etäisyys n. 2 km), K-market, Lidl (etäisyys n. 2.3 km), Hämeenlinnan keskustori (etäisyys n. 3.8 km)
Tiedustelut
juha.myllari@kiinteistomaailma.fi 050 3136 222

Hinta

Velaton hinta
58 000 €
Myyntihinta
58 000 €
Neliöhinta
47 € / m2

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Katistenrannan asemakaava-alueella asuinviihtyvyyttä lisäävät metsäiset puistoalueet ja Katumajärven rakentamattomat ranta-alueet. Alueen vetovoimaa lisää erityisesti Harvialantien varteen Suosaaren kaava-alueelle suunnniteltu kaupan ja siihen liittyvien palveluiden alue, johon on suunniteltu mm. erikoistavaroiden vähittäiskaupan suuryksikkö ja muita paljon tilaa vaativien kaupan rakennuksia - alueella on jo päivittäistavarakaupanyksikkö ja polttoaineidenjakelupisteet - alue tulee valmistuessaan merkittävästi lisäämään kaupungin keskustan itäpuolelle Radanvarren palvelutarjontaa ja työpaikkoja.
Kaavatilanne
asemakaava
Liikenneyhteydet
Linja-auto - pysäkki (etäisyys n. 0.2 km)
Vesistön kuvaus
Katumajärvi - rantaan noin 150 metriä
Rakennusoikeus
250 m²

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kunnan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Juha Mylläri
kiinteistönvälittäjä, uudistuotanto, suurasiakkuus, liike- ja toimitilat
LKV, LVV
Puh: +35850 3136 222
Kasarmikatu 3, 13100 Hämeenlinna
Juha Mylläri
kiinteistönvälittäjä, uudistuotanto, suurasiakkuus, liike- ja toimitilat, LKV, LVV
Juha Mylläri
kiinteistönvälittäjä, uudistuotanto, suurasiakkuus, liike- ja toimitilat
LKV, LVV
Puh: +35850 3136 222

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.