166 000 €2 580 m²

Ykköstie 15, Nupuri, Espoo

Myyntihinta
166 000 €
Tontin pinta-ala
2 580 m²
Kaupunginosa
Nupuri
Kaupunki
Espoo

Lapsiperheiden suosima luonnonläheinen alue!

Tontti juuri oikeilla ilmansuunnilla kehittyvällä Nupurin alueella sinulle, joka haet isoa tonttia ja jolle luontoarvot ovat tärkeitä. Loistavat ulkoilumaastot lähtevät kotiovelta ja uimarantakin puhtaassa Hakjärvessä on vain kävelymatkan päässä.

Polveileva, osittain kalliorinnetontti tarjoaa täydelliset puitteen rakentamiselle, joko tasamaalle tai rinneratkaisulle.

Tämä tontti on sinulle, joka et heti ryhdy rakemantamaan vaan haluat sijoittaa isoon tonttiin ja rakentaa joskus myöhemmin.

Tällä hetkellä on vireillä uusi Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava ja sen vahvistumisen jälkeen alueella valmistellaan asemakaavaa. Kysy lisätiedot välittäjältä.

Tiedustelut: 040 770 8888 Riitta Fenander tai riitta.fenander@westhouse.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ykköstie 15, 02820 Espoo
Kaupunginosa
Nupuri
Kohdenumero
70037840
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 580 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Palvelut
Espoon keskustan palvelut.. Koulut: Nupurin päiväkoti n.400 m, Karhusuon koulu n.2 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-442-1-64

Hinta

Myyntihinta
166 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lainhuuto, kaupanvahvistajan maksu.

Talon ja tontin tiedot

Tilan nimi
Ullanlinna
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tällä hetkellä voi tontille hakea poikkeamispäätöstä vapaa-ajan asunnolle, asemakaavan valmistuttua voi hakea lupaa ympärivuotiseen omakotitaloon.
Kaavoitustiedot
Alueella on vireillä Nupurinkallion asemakaava, jonka eteneminen odottaa vireillä olevan Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavan vahvistumista. Yleiskaava hyväksyttiin kaupunginvaltuustossa 15.11.2021. Yleiskaavasta saatiin 10 kaavavalitusta ja niihin ollaan tällä hetkellä laatimassa kaupungin lausuntoa hallinto-oikeudelle. Saapuneet yleiskaavavalitukset kohdistuvat koko yleiskaava-alueeseen. Tämän pohjalta on linjattu, että alueen asemakaavoja, kuten Nupurinkalliota ei voida edistää ennen kuin hallinto-oikeudelta on saatu valituksista päätöksiä. Tämä tarkoittaa aikataulullisesti aikaisintaan kevättä 2023. Nupurinkallion asemakaavan laatimisprosessin osalta on hyvä varautua useisiin vuosiin, koska kyseessä on laaja-alainen ja vaikutuksiltaan merkittävä kaava. Nupurinkallion asemakaava-alueella on tällä hetkellä rakennuskielto. Mahdollinen rakentaminen tapahtuu poikkeamispäätösmenettelyn kautta. Tällä hetkellä on linjattu, että Nupurinkallion, eikä koko vireillä olevan yleiskaavan alueelle myönnetä uusia rakennuspaikkoja. Jos kyseessä on olemassa olevan rakennuksen korvaaminen, arvioidaan luvan myöntämien tapauskohtaisesti. Periaatteellisena linjauksena kuitenkin korvaavan rakennuksen rakentaminen on mahdollista, jos se ei aiheuta haittaa tulevalle asemakaavoitukselle. Lisätietoja antaa: www.espoo.fi
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Bussit n.300 m.
Maasto
Osittain kallioinen tontti.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Riitta Fenander
Myyntiedustaja
Puh: 040 770 8888
Westhouse LKV [A]
Haukilahdenkatu 16, 02170 Espoo
Riitta Fenander
Myyntiedustaja
Riitta Fenander
Myyntiedustaja
Puh: 040 770 8888

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita