295 000 €492 m²

Kivitie 11 A, Friisilä, Espoo

Myyntihinta
295 000 €
Tontin pinta-ala
492 m²
Kaupunginosa
Friisilä
Kaupunki
Espoo

Friisilän suositulla alueella upea kallioinen rakennuspaikka, josta näkymä naapuritalojen yli länteen. Alue on kaunis ja vehreä, jonne on viime vuosina rakennettu paljon uutta.

Loistava tilaisuus päästä rakentamaan talo, jonka putkityöt on tehty pitkälle. Rakennuspaikalla on sähkö ja vesiliittymät valmiina. Kunnan vesijohto, viemäri- ja hulevesiputkitukset on tuotu rakennusalueen rajalle. Sähköliittymä on valmiina mittareineen, josta talokaapeli voidaan vetää uudisrakennukseen olemassa olevaa putkea käyttäen. C-talossa on valmius asentaa vesimittari A-talolle. Valmiina on myös tie perille. Alueella on Telian valokuitu, jolle on valmis putki olemassa rakennusalueen rajalle.

Kaupan kohteena on maapohjaa hallinnoivan asunto-osakeyhtiön osakkeet, jotka oikeuttavat alueen A hallintaan. Varainsiirtovero vain 2 %!

Pohjatutkimus tehty, alueella kalliota. Savi / silttikerrostuma noin 2m niissä kohdissa, joissa ei avokalliota näy.

Asemakaavan mukainen AO II korttelialue, jolle voi rakentaa omakotitalon joko 1 tai 2 kerroksisena. Myytävän alueen A pinta-ala on noin 492 m2, jolla on rakennusoikeutta 162 k-m2.

Paljon palveluja lähistöllä, kuten Kauppakeskukset Merituuli ja Liila sekä paljon muita liikkeitä ympäristössä. Päiväkoti saman kadun varella ja koulut kävelymatkan päässä. Kulkuyhteydet hyvät, bussipysäkki lähellä. Bussilla helposti Matinkylän metrolle ja Isoon Omenaan. Golf harjoitteluhalli ja monipuoliset Golfin ulkoiluharjoittelualueet lähellä.

Hyvät ulkoilumahdollisuudet, kuten Friisinkallion luonnonsuojelualue lähes kulman takana. Lenkkipoluille ja ulkoilureiteille pääsee nopeasti nauttimaan luonnon rauhasta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kivitie 11 A, 02240 Espoo
Kaupunginosa
Friisilä
Kohdenumero
20818199
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
492 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Merituuli noin 1,7 km. Kauppakeskus Liila noin 2,3 km. Prisma Olarin noin 1,5 km. Iso-Omena noin 1,7 km. Koulut: Friisilän koulu noin 750 m. Kuitinmäen peruskoulu ja yläkoulu noin 1,1 km. Päiväkoti: Friisilän päiväkoti noin 50 m.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-22-436-6

Hinta

Myyntihinta
295 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Päävesimittari on talossa C, josta on vesiputki rakennuspaikalle. Vedestä maksetaan kulutuksenmukaan. Rakennuspaikalle jo tehdyistä liittymistä A-alueen ostajalle tulee maksettavaaa 2447,05 euroa.
Kiinteistövero
377,00 €/v

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Todellinen hallinta-alue on isompi, koska osa tiestä ja jäteaastian alueita ei ole laskettu ilmoitettuun pinta-alaan. Pinta-ala perustuu yhtiöjärjestykseen. Yhtiön yhteisiä alueita on noin 188 m2.
Kaavoitustiedot
AO II
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
162 m2. e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Osakassopimuksessa rakennusoikeus on jaettu siten, että alueelle A kuuluu 162 k-m2 rakennusoikeus.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kunnan vesijohto, viemäri- ja hulevesiputkitukset on tuotu rakennusalueen rajalle. Sähköliittymä on valmiina mittareineen, josta talokaapeli voidaan vetää uudisrakennukseen olemassa olevaa putkea käyttäen.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mia Fortelius
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh: 050 565 8850
Tammiston Kauppatie 9, 01510 Vantaa
Mia Fortelius
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Mia Fortelius
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh: 050 565 8850

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.