890 000 €5 458 m²

Rågholmantie 4 B, Suvisaaristo, Espoo

Myyntihinta
890 000 €
Tontin pinta-ala
5 458 m²
Kaupunginosa
Suvisaaristo
Kaupunki
Espoo

UNIIKKI SIJAINTI UUDELLE KODILLENNE MERELLISESSÄ JA ARVOSTETUSSA ESPOON SUVISAARISTOSSA! - VARAINSIIRTOVERO 2%!

Suvisaaristossa sijaitseva, länteen avautuva upea merenrantakiinteistö (0,5458 ha), jossa omaa rantaviivaa on noin 100m. Kiinteistöön kuuluu sekä uimarantaa että mereen laskeutuvaa kalliorantaa ja mäntymetsää. Rakennuspaikka sijaitsee osittain korkealla kallion päällä ja rajoittuu osittain uimarantaan, joka tarjoaa ihanteellisen paikan rantasaunalle. Rakennuspaikka on hyvin valoisa ja meri sijaitsee molemmin puolin tonttia. Täällä voit nauttia myös upeasta ilta-auringosta. Maaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille.

Koko tontin edusta ja ranta on ruopattu v.2017. Tämä rantakiinteistö tarjoaa erinomaisen paikan isommallekin laiturille sekä veneelle, ja rannan syvyys riittää purjeveneelle.

+ Suvisaariston vesiosuuskunnan kunnallistekniikka on rajalla. + Tämän merenrantatontin vesijättö on lunastettu 2017. + Kiinteistö myydään As. Oy muotoisena, jolloin varainsiirtovero on vain 2%! + Kiinteistölle tulee tie perille saakka, etäisyys Helsinkiin n. 25km. + Kiinteistölle vievällä tiellä ei läpikulkuoikeutta. + Meri näkyy niin etu- kuin takapihallekin + Tontti soveltuu myös vapaa-ajan asunnolle

Suvisaaristoon perustettiin oma vesiosuuskunta vuonna 1999. Verkosto toteutettiin uudella tekniikalla, paineistetulla viemärillä, joka on perinteistä huomattavasti hellävaraisempi ympäristölle. Suvisaaristo on valittu Suomen mukavimmaksi asuinalueeksi, sekä Uudenmaan liiton maakuntahallitus valitsi Suvisaariston Vuoden uusmaalaiseksi kyläksi vuonna 2007. Vastaavanlaista aluetta et pääkaupunkiseudulta löydä. Meri ja luonto ympäröi sinua kaikkialta, tonttien koot ovat suuria, joten sinun ei tarvitse asua isossa talossasi pienellä tontilla, vaan tilaa riittää erittäin hyvin, ja matkaa Helsingin ydinkeskustaan silti alle puoli tuntia. Yhteishenki alueella on erinomainen ja upea luonto sekä merelliset maisemat tekevät tästä parhaan sijainnin kodillesi.

JOS KIINNOSTUIT, OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIÄ HOITAVAAN VÄLITTÄJÄÄN JA SOVI OMA YKSITYISESITTELYSI!

Samu Siponen Neliöt Liikkuu LKV Perustajaosakas, LKV, LVV 040 776 8492 samu@neliotliikkuu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Rågholmantie 4 B, 02380 Espoo
Kaupunginosa
Suvisaaristo
Kohdenumero
21188103
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
5 458 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oma ranta
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-449-1-985

Hinta

Myyntihinta
890 000 €
Kiinnitykset
700000

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Tieosuuskunnan vuosittainen ylläpitomaksu (vaihtelee vuosittain, 2017 oli enemmän parannustöitä 298eur), Vesiosuuskuntaan liittyminen ja vesi & viemärimaksut käytön mukaan (kiinteistö ei ole tällä hetkellä liittynyt koska ei ole vielä rakennuksia)
Kiinteistövero
1700 €/v

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Ei purettavia rakennuksia. Talon edustan ranta on syväykseltään sopiva isommallekin veneelle. Uimarannan edusta on ruopattu. Myydään koko As Oy Solsidanin osakekanta. Kyseinen yhtiö omistaa myytävän kiinteistön.
Kaavoitustiedot
Kaupan kohteen alueella on Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava(13.06.1989) AO 1 1/2 I e = 0.10. Kaavan mukaisesti alueelle voidaan rakentaa enintään yksi 400 kem2 omakotitalo talousrakennuksineen edellyttäen, että rakennuspaikan koko on vähintään 4000 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Maaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Suvisaariston vesiosuuskunnan tekniikka on tontin rajalla

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Samu Siponen
Perustajaosakas, LKV, LVV
Puh: 0407768492
Museokatu 7, 00100 Helsinki
Samu Siponen
Perustajaosakas, LKV, LVV
Samu Siponen
Perustajaosakas, LKV, LVV
Puh: 0407768492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.