370 000 €1 072 m²

Vehkaniitynkuja 4a 2, Mankkaa, Espoo

Myyntihinta
370 000 €
Tontin pinta-ala
1 072 m²
Kaupunginosa
Mankkaa
Kaupunki
Espoo

Mankkaalla rauhaisalla sijainnilla tarjolla kaksi rakennuspaikkaa. Itse tontin lisäksi hinnassa ovat mukana myös suunnittelukulut, rakennuslupakulut sekä maanrakennustyökuluja (sisältänyt mm. paljon louhintaa). Tontin kokonaispinta-ala 1072 m2 ja sille on suunniteltu rakennettavan kolme kaksikerroksista A-energialuokan Lammi-kivitaloa maalämmöllä.

Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Rakennuspaikka 1:n pinta-ala on n. 411 m2 (98 rm2) ja rakennuspaikka 2:n n. 293 m2 (86 rm2). Rakennuspaikka 1:lle suunnitellun talon kokonaisala on 201 m2 ja rakennuspaikka 2:lle 167 m2.

Rakennuspaikkaan sisältyvät maapohjan lisäksi myönnetyt rakennusluvat (sisältää luvan maalämpökaivon rakentamista varten), arkkitehtuurisuunnitelmat, rakennesuunnitelmat, lvi-suunnitelmat (pl. maalämpö) ja sähkösuunnitelmat. Rakennuspaikkojen pohjakatselmukset on tehty sekä talojen ulkopuoliset sähkö-asemapiirroksen mukaiset sähkö- ja valokuituputkitukset on asennettu. Lisäksi talojen ulkopuoliset kvv-suunnitelmien mukaiset kaivot sekä vesi-, hulevesi- ja jätevesiputket on asennettu.

Rakennuspaikka vapautuu viimeistään kolmessa kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Rakennuspaikat viimeistellään suunnitelmien mukaisesti siten, että rakentamaan pääsee sovitun mukaisesti. Ostaja vastaa täysin talonsa rakentamisesta.

Nyt on siis saatavilla hyvällä sijainnilla sijaitseva tontti, johon on tehtynä hyvät suunnitelmat, rakennuslupa valmiina sekä maanrakennus- ja pohjatyöt pääasiassa tehtyinä. Tämä on oiva mahdollisuus helpottaa rakennusprojektia, sen kesto lyhenee ja rakennuskustannusten riski pienenee, kun mm. maanrakennustöiden kustannukset eivät pääse enää yllättämään.

Lisätiedot Satu Hormio 040 584 6062, satu @maisonluumi.fi

Nettiportaalien tiedot ovat rajalliset, pyydä virallinen myyntiesite välittäjältä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Mankkaa
Kohdenumero
20149730
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 072 m²
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-26-72-22

Hinta

Myyntihinta
370 000 €
Kiinnitykset
850000

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontille rakennetaan kolme kaksikerroksista kivitaloa hallinnanjakosopimuksella. Myydään määräosa 293/1072 tähän rakennuspaikkaan.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kaavan mukainen rakennusoikeus kokonaisuudessaan 268,1 k-m2 näille kolmelle talolle.
Rasitteet ja oikeudet
Rakennuspaikka/määräosa myydään vapaana veloista ja kiinnityksistä.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Kiinteistöt on liitetty sopimuksen mukaisesti yhteisillä vesi-, jätevesi- ja hulevesijohdoilla HSY:n vesihuoltoverkostoon. HSY:n tavanomaisesta käytännöstä poiketen useampi käyttöpaikka, joiden perusteella kukin hallinta-alue saa oman sopimuksen, oman vesimittarin ja oman vesiliittymän. Yhteisten johtojen kunnossapidosta omistajat vastaavat yhdessä, ja omien johtojensa kunnossapidosta kukin vastaa itse. Ostaja tekee liittymis- ja käyttösopimukset HSY:n kanssa omien alueittensa osalta.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Satu Hormio
LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Puh: 040 584 6062
Tapiolan Keskustorni, 2. krs, 02100 Espoo
Satu Hormio
LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Satu Hormio
LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Puh: 040 584 6062

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.