962 532 €1 526 m²

Munkkiranta 7 C, Munkkiranta, Espoo

Velaton hinta
962 532 €
Tontin pinta-ala
1 526 m²
Kaupunginosa
Munkkiranta
Kaupunki
Espoo

Harvinaisia meren rannalla sijaitsevia rakennuspaikkoja Soukansalmen Munkkirannassa, Suvisaariston läheisyydessä. 

Etelään avautuva rantatontti kauniissa saaristomaisemassa, kattavien palveluiden tuntumassa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden omatoimiselle rakentamiselle. Voit aloittaa rakentamisen omalla hallinta-alueellasi mahdollisimman helpolla tavalla: Maanrakennus- ja infratyöt ovat jo valmiina jokaisen rakennuspaikan osalta. Asunto- osakeyhtiön omistamalle suurelle rantatontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille Honkatalojen ekologisille, tyylikkään moderneille hirsitaloille. Saat käyttöösi valmiit suunnitelmat veloituksetta. Voit halutessasi teetättää niihin muutoksia tai jopa tehdä omat talosuunnitelmat.

Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -nimisen yhtiön omistama rantatontti on pinta-alaltaan 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen (kts. karttakuva). Ostaja saa omistukseensa hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet. Lisäksi ostaja maksaa osuuden alueen infran rakentamisen kustannuksista. Tonttiosakkeen ostaja päättää itse millaisen talon ostamalleen hallinta-alueelleen rakennuttaa. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi.

Kaikilla rannan puoleisilla hallinta-alueilla (A, B ja C) on oma ranta. Tässä ilmoituksessa kuvatut rantatalot A-C ovat yksitasoisia 180 m2:n hirsitaloja, ja niissä on avarat, valoisat tilat ja suuret terassit. Tontin yläosalla sijaitsevat yksi 180 m2:n ja kaksi 150 m2:n taloa ovat kaksitasoisia, ja niiden yläkerrassa on suuri terassiparveke merinäkymin.

Tässä kuvatun Honkatalojen erillistalon kokonaiskustannusarvio 1526 m2:n hallinta-aluella C on 1.850.000 €. Se koostuu kiinteistä tonttiosakkeen (962.532 €) ja infran (91.147 €) hinnoista sekä rakennuskustannusarviosta, joka perustuu Honkatalojen talotoimitus- ja rakennusliike Karama Oy:n avaimet käteen -urakkatarjouslaskelmiin (yht. 796.321 €). Laskelmat eivät ole sitovia, niiden tarkoitus on palvella ostajan omaa suunnittelutyötä. Pyydä muiden vapaana olevien rakennuspaikkojen hinnoittelut välittäjältä.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja valitsemaan vielä jäljellä olevista vaihtoehdoista sinulle paras!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Munkkiranta 7 C, 02360 Espoo
Kaupunginosa
Munkkiranta
Kohdenumero
20248979
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
1 526 m²
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oma ranta
Palvelut
Palvelut: Alepa Soukka 1,7 km, Suvisaariston Saaristokauppa 1,7 km, Pikkulaiva kauppakeskus 3,9 km, kauppakeskus Iso-Omena 7,5 km, kirjasto 1,7 km. Koulut: Suomenkielinen ala-aste 2 km, yläaste 2,9 km, ruotsinkielinen koulu 3,2 km. Päiväkoti: Suomenkieliset päiväkodit 2 km, ruotsinkielinen leikkikoulu 1,1 km, ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti 2,5 km, englanninkielinen leikkikoulu 6,3 km.
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
962 532 €
Myyntihinta
962 532 €
Neliöhinta
630,75 € / m2

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Jokainen osakesarja (6) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Rakennuksissa on omat vesi- ja sähkömittarit. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen, roskat, jätevesipumppaamo yms) katetaan yhtiövastikkeella. Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien rakennuksista suoritettavan vastikkeen suuruuden, joka jakautuu osakkaiden kesken heidän omistamiensa asuntojen pinta-alojen mukaisessa suhteessa. Poikkeuksena ovat kiinteistövakuutusmaksu, joka jyvitetään eri rakennuksille vakuutusmaksun peusteena olevien rakennusten vakuutusarvojen perusteella ja kiinteistövero, joka jyvitetään eri rakennuksille veron perusteena olevien rakennusten arvojen perusteella. Laiturin kustannuksista osakkaat sopivat keskenään.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Koko tontti: Asemakaava. AP II e=0.15. Rakennusoikeus e=0.15 eli 1111 krsm2 koko 7405 m2:n tontille . Espoon kaupunki puh. 81621
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät. Bussipysäkki 100 m. Tulevaisuudessa metro noin 2 km:n päässä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Hannu Suvanto
Asuntomyynti
Puh: 0409001448
Suomalaistentie 1, 02270 Espoo
Hannu Suvanto
Asuntomyynti
Hannu Suvanto
Asuntomyynti
Puh: 0409001448

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.