430 000 €2 000 m²

Väli-Henttaan tie 25, Henttaa, Espoo

Myyntihinta
430 000 €
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Kaupunginosa
Henttaa
Kaupunki
Espoo

Myynnissä asunto-osakeyhtiön koko osakekanta, yhtiön toimialana on omistaa ja hallita Espoon Henttaan kylän osoitteessa Väli-Henttaan tie 25 sijaitsevaa Kallio nimistä tilaa Rno 2:114 sekä sille rakennettua pientaloa ja ulkovarastoa. Yhtiön rakennukset ovat purkukuntoisia. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista. Kauppaan kuuluu yhtiön omistamalla kiinteistöllä sijaitseva irtain omaisuus ja muu tarpeisto. Kiinteistö sijaitsee suunnittelutarvealueella. Rakennusluvan saaminen edellyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Suunnittelutarveratkaisua ei ole haettu. Alueella vireillä Suurpellon kaava (https://www.espoo.fi/fi-fi/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700)

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Henttaa
Kohdenumero
691675
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Tehdyt remontit
Rakennukset myydään purkukuntoisina.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Suurpellon ostoskeskus, kauppakeskus Suuris, n. 2 km.Matinkylässä kauppakeskus Iso Omena, n. 12 min autolla. Subway Suurpelto. Koulut: Opinmäen koulukeskus, 1,2 km. Päiväkoti: Touhula, n. 700 m ja Opinmäen päiväkoti. Suurpellon kauppakeskuksessa kuntosali ja ravintoloita, mm. Kotipizza ja Ravintola Mama. Lähistöllä Lilhemtinpuiston leikkipaikka. Hyvät ulkoilumahdollisuudet. Espoon keskuspuisto ympäröi Henttaan kaupunginosaa usealta suunnalta. Suurpellon kaavan käsittelyn etenemistä voit seurata kohdasta Päätökset ja pöytäkirjat, https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700#basicInformation.
Lisätiedot
Alueella on vireillä asemakaava, Suurpelto V, 330700 Alue kaavoitetaan Suurpellon suunnittelutavoitteiden mukaisesti urbaaniksi puutarhakaupunkimaiseksi asuinalueeksi kulttuurimaisemaan sovittaen. Alueelle on suunniteltu asuntoja ja pienimuotoisia työtiloja, julkisia palveluja sekä virkistysalueita. Kaupunkisuunnittelulautakunta ehdotti 17.1.2012 asemakaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunginhallitukselle. Alueen keskeisimmät kokoojakadut ja kunnallistekniikan rakentamiseen tarvittavat yleiset alueet sisältävä Kyläsepäntien-kaava tuli lainvoimaiseksi 22.5.2019. Kaupunginhallitus palautti Suurpelto V:n asemakaavan muilta osin valmisteluun 25.3.2019. Pohjoiseen Suurpeltoon on tavoitteena laatia kaavarunko, jonka pohjalta asemakaavojen suunnittelu ja hyväksymiskäsittely etenee todennäköisesti vaiheittain useampana kaava-alueena. Kaavojen hyväksyminen edellyttää maankäyttösopimuksia. Suunnitteilla oleva asemakaava Suurpelto V Tilan 2 :114 alueella vuoden 2012 suunnitelmassa epävirallisen mittauksen mukaan rakennusoikeus suuruusluokkaa 470 k-m2 (karkea arvio). Rakennusaloja on kaksi, joista toinen nykyisen talon paikalla. Rakennusoikeus jakaantuu näille tulevien tonttien pinta-alojen suhteessa. AO merkintä mahdollistaa myös paritalon rakentamisen eli teoreettisesti asuntoja voi olla 4, jos autopaikat saadaan mahtumaan. Tämä siis sillä oletuksella, että edetään vanhalla suunnitelmalla ja asemakaava tullut voimaan, Suurpelto V. Tulevaisuudessa kaupunki saattaa edellyttää liittymistä vesi- ja jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista tulevista liittymiskustannuksista. Yhtiön huoneistoista ei ole saatavissa virallista, asunto-osakeyhtiölain tarkoittamaa isännöitsijäntodistusta, eikä isännöitsijäntodistuksessa ilmoitetuilla tiedoilla ole samaa luotettavuutta kuin ammatti-isännöitsijän laatimissa todistuksissa. Kohteen isännöitsijäntodistukset on laatinut hallituksen puheenjohtaja.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-419-2-114
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
ESPOO

Hinta

Myyntihinta
430 000 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
1119,56

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Kunnallistekniikka
Vesijohto: Kaivo. Viemäröinti: Saostuskaivo. Todennäköisesti rengaskaivo. Veden laatua ei ole tutkittu. Tulevaisuudessa kaupunki edellyttänee liittymistä kunnalliseen vesi- ja jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista liittymiskustannuksista. Tulevaisuudessa kaupunki edellyttänee liittymistä kunnalliseen jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista liittymiskustannuksista. Alueelle rakennetaan hulevesiverkkoa (ostaja vastaa mahdollisista hulevesiverkon liittymiskustannuksista).
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupungin kaavoitus.
Kaavatilanne
Suunnittelutarvealue. Espoon kaupunki, kaavoitus puh. 09 8162 5500. Kohde sijaitsee yleiskaava-alueella.
Liikenneyhteydet
Metron liittymälinja bussi.
Rakennusoikeus
Alueella vireillä Suurpellon kaava.
Kunnan numero
49

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Niina Kankaanpää
Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi
Puh: 046 922 5439
Länsituuli 8, 02100 Espoo
Niina Kankaanpää
Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi
Niina Kankaanpää
Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi
Puh: 046 922 5439

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.