7 602 €2 534 m²

Haraldsgatan, Storby, Eckerö

Velaton hinta
7 602 €
Tontin pinta-ala
2 534 m²
Kaupunginosa
Storby
Kaupunki
Eckerö

Omakotitontti, Eckerö, Ahvenanmaa

Unelmoitko omasta talosta luonnon läheisyydessä? Eckerön kunta Ahvenanmaalla myy ehkä juuri sinun unelmiesi tonttia uudelta Haraldsin asuinalueelta. Kävely- ja pyörämatkan päässä tontista sijaitsee kunnan palvelut, kuten päiväkoti, koulu ja kirjasto sekä uimaranta, laivaterminaali ja bussiyhteys Maarianhaminaan.

Alue on kaavoitettu, joten Manner-Suomesta Ahvenanmaalle muuttaneet voivat vapaasti ostaa tontin tältä alueelta ilman kotiseutuoikeutta. Maakuntahallitukselta tulee anoa lupa vakituista asumista varten. Lisätietoja suomeksi mm. https://www.norden.org/fi/info-norden/asuminen-ahvenanmaalla

Lähellä sijaitsevan päätien varrelta löytyy pyörätie. Matkaa Maarianhaminaan on noin 30 km. Eckeröstä löytyy myös mm. suuri urheilu- sekä curlinghalli. Eckerön kunnassa on noin 930 asukasta. Täällä on turvallista ja viihtyisää asua!

Yhteydenotot: På svenska / In English: info@eckero.ax

Tarvittaessa suomeksi: raine.katajamaki@eckero.ax

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Storby
Kohdenumero
15471164
Tonttityyppi
Omakotitalotontti
Tontin pinta-ala
2 534 m²
Palvelut
Päiväkoti lähellä, Ala-aste lähellä, Kirjasto lähellä
Linkit
Videoesittely

Hinta

Velaton hinta
7 602 €
Myyntihinta
7 602 €
Neliöhinta
3 € / m2

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Vesi- ja viemäriliittymämaksut eivät sisälly tontin hintaan (4104-8328 €). Muut kulut: Ostaja vastaa myös seuraavista kuluista: Mahdollinen varainsiirtovero (4%), kauppakirja 200 €, julkinen vahvistaminen 120 € ja lainhuudatus 119 €.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Omakotitalotontti
Tontin kuvaus
Rakennusoikeus on 30 % tontin pinta-alasta. Lisäksi voi rakentaa pienen talousrakennuksen tietyin ehdoin. Ehtona on että rakennus on yksikerroksinen ja talousrakennuksen sekä päärakennuksen yhteinen pinta-ala saa ylittää tontin rakennusoikeuden korkeintaan 20%. Jotta talousrakennus voi sijaita lähempänä kuin neljä metriä tontin rajasta, vaaditaan asiaan naapurin suostumus.
Harrastusmahdollisuudet
Golfkenttä lähettyvillä, Urheiluhalli lähettyvillä, Uimaranta lähettyvillä
Liikenneyhteydet
Satama (yhteys Ruotsiin) alle 3 km Maarianhamina noin 30 km Lentokenttä 28 km Maarianhaminan satama (yhteydet Manner-Suomeen ja Ruotsiin) 32 km

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Eckerö kommun
Södra Överbyvägen 8, 22270 Eckerö
Eckerö kommun
Eckerö kommun

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.