550 000 €1,50 ha

paavolanlähteentie 43, Sastamala14h + 3k + 2s+takkahuone

Myytävänä harvinaislaatuinen tilakeskus erikoisine rakennuksineen + aito metsälampi /kesäsauna/takkahuone pihapiirissä odottavat sinua

Etsitkö todella erikoista ja harvinaista tilakeskuskokonaisuutta, jossa mm. 3 talviasuttavaa asuintaloa . TILAKESKUKSEN harmaaksi maalattu PÄÄRAKENNUS rakennettu PYSTYHIRRESTÄ 1800-luvun lopulla ja entisöity. Talossa 8 erikokoista huonetta ja iso keittiö ,sauna, suihkuhuone, 2 erillistä wc huonetta. Tämä talo, mikä on n. 350m2, on tällä hetkellä myyjän käytössä . Toinen talviasuttava valkoinen talo PÖLKKYHIRRESTÄ 1700-luvulla rakennettu ja entisöity , jossa n.200m2. Talossa 3 erikokoista huonetta/sali, valtava keittiö, wc/suihkuhuone. Tässä talossa pitkäaikainen vuokralainen. Kolmas talviasuttava punainen talo PEHTOORIN TALO on 2000-luvulla rakennettu perinteisellä nykyaikaisella rakennustyylillä, jossa n 100m2. Talossa 2 huonetta,keittiö,takkahuone, sauna,suihkuhuone , erillinen wc- huone. Tässä talossa pitkäaikainen vuokralainen. Asuinrakennuksissa siis noin 650 m2 lämmintä asumistilaa. Lisäksi löytyy 2000-luvulla rakennettu lämmin varasto-/työtilarakennus noin 300 m2 , korkeus 4,5 m., jossa useampi iso pariovi. Lisäksi pihapiirissä suuria vanhanajan holvikellareita, aittoja, luhteja. Myös oma aito metsälampi on pihapiirissä, jonka rannalla soma pieni sauna/terassi/takkahuone+ pieni ullakkotila. Koko tilakeskuksen pinta-ala noin 1,5 hehtaaria ( puolitoista hehtaaria ). Itse olen eläkkeellä ja siksi tarkoitus muuttaa etelän lämpöön. Jos haluat talot omaan käyttöön, niin vuokralaisilla on normaalit irtisanomisajat 3kk-6kk. Jos ostat tilakeskuksen kalusteineen, niin sekin mahdollista. Toki omia henkilkohtaisia ja tunnearvoltaan tärkeitä tavaroita otan mukaani. Tilankeskuksesta muuttamiseeni kimpsuineen kampsuineen menee arviolta 3kk-4kk kaupanteon jälkeen eli suurin piirtein sama aika kuin irtisanomiseen, jos et halua pitää näitä hyviä pitkäaikaisia vuokralaisia vaan haluat kaikki asunnot omaan käyttöösi. Vaikka Päätalossa on tällä hetkellä vain yksi keittiö, niin yhdestä huoneesta saa melko vaivattomasti toisen keittiön taloon toiseen päähän, talossahan runsaasti huoneita ainakin kahdelle eri perheelle. Mainittu huone on jossakin vaiheessa ollutkin keittiönä, mutta entisöinnin yhteydessä siitä tehtiin yksi huone, koska talossa asui vain yksi perhe silloin. Tämä talo on mm. tunnetun edesmenneen kansanedusta/toimittaja/kirjailija /radiopakinoitsija ym. ym. E.J. Paavolan syntymäkoti ( ks Wikipedia ) Ohessa runsaasti kuvia ja HUOMAA, ETTÄ MYÖS LÖYTYY YOUTUBE ILMAVIDEO JA VIRTUAALIVIDEO KUVIEN JÄLKEEN ! SIIS OHESSA 2 ERILAISTA ILMAVIDEOTA ERI VUODENAJOILTA PAAVOLAN TILALTA.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
16178524
Tilan tyyppi
Maatila
Tilan pinta-ala
1,50 ha
Asuinpinta-ala
650 m²
Huoneiston kokoonpano
14h + 3k + 2s+takkahuone
Huoneita
14
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Tilakeskukseen kuuluu mm. 3 talviasuttavaa taloa eri vuosisadoilta
Lisätietoa vapautumisesta
Kahdessa talossa tällä hetkellä pitkäaikaiset vuokralaiset. NORMAALIT IRTISANOMISAJAT eli 3-6 kk. Lämmintä työ-/varastotilaa n. 300m2 ( kork 4,5m2) ja useita luhteja/aittoja , aito metsälampi, jossa sauna/takkahuone. Mm. kaikki nämä kuuluvat kauppaan. Kokonaispinta-ala 15000m2 ( puolitoista hehtaaria ). Omien tavaroideni poismuuttamiseen kestänee 3-4kk kaupantekohetkestä, mutta tarvittaessa myös nopeammalla aikataululla. Jos ostaja halukas ostamaan irtaimiston myös, niin mahdollista sekin , toki henkilökohtaiset ja tunnearvoltaan tärkeät tavarat otan mukaani.
Keittiö
Keittiö
Asunnossa sauna
Kyllä

Hinta

Velaton hinta
550 000 €
Myyntihinta
550 000 €
Neliöhinta
36,67 € / m2
Kiinnitykset
ei kiinnityksiä

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Päärakennuksessa suora sähkölämpö ja ilmalampöpumput , muissa talviasuttavissa taloissa keskulämmitys

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Maatila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

paulimikko
paulimikko
paulimikko

Ota yhteyttä ilmoittajaan