298 000 €0 m²

Harviaistentie, Kalkkinen, Asikkala

Kalkkisten kanavan kupeessa löytyy Savilahti-niminen tila, joka on jakautunut alueelle laaditussa kaavassa metsätalousalueeseen, sekä loma-asuntojen korttelialueeseen. Alueelle on kaavoitettu kolme rantarakennuspaikkaa. Tila on tällä hetkellä kuitenkin kokonaan metsää. Metsästä on tehty OP Metsäarvio jonka mukaan metsän arvo on noin 42 000 euroa.

Rakennuspaikat ovat noin 3000 m2 suuruisia ja rakennusoikeutta jokaisella on 120 m2. Rannan suunta etelään. Kovapohjainen ranta. Jonkin verran kivikkoa, mutta kuitenkin veneilijälle ystävällinen ranta.

Tässä hyvä tilaisuus hankkia pieni metsäpalsta upealta paikalta. Voit milloin tahansa muuttaa ranta-alueen omaksi lomapaikaksi tai vaihtoehtoisesti lohkoa ja myydä rakennuspaikat uusille omistajille. Rantakaavakin on valmiina! Mikä olisi sinun suunnitelmä tälle upealle paikalle?

Ollaan yhteydessä niin kerron mielelläni lisätietoa!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalkkinen
Kohdenumero
542586
Tilan tyyppi
Metsätila
Tilan pinta-ala
0 m²
Tilan pinta-alan lisätiedot
2,982 ha
Metsän yhteismäärä
2.98
Huoneita
0
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Parveke
Ei
Rannan suunta
Kaakko
Rannan kuvaus
Ruotsalainen
Rannan pituus
noin 250 m
Rannan omistus
Oma ranta
Asunnossa sauna
Ei
Tilan jakaminen
Myydään kokonaisena.
Palvelut
Palvelut: Kalkkisten kyläkauppa ja Mani-Baari 8 km. Vääksy 25 km,.
Lisätiedot
- Tieoikeus merkitty rantakaavaan kaavoitetulle tontille nro 1, 16-406-2-190 Sorsakivi. - Rantakaavassa on merkitty tierasite venevalkamalle, josta on kulkuyhteys Iitulansaareen. Saareen on kaavoitettu rantatontteja, mutta saari on toistaiseksi rakentamaton ja yksityisessä omistuksessa. - Tieoikeus Harviaisten yksityistie, tiekunnan osakkaille.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
16-406-2-192
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
KALKKINEN

Hinta

Myyntihinta
298 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Kiinteistölle ei tällähetkellä kohdistu tiemaksua, koska kiinteistöllä ei ole rakennuksia. Tienhoitokunta määrittää maksun ostajalle kiinteistön käytön mukaan. Rakennuspaikkoja ei ole lohkottu eikä kaavassa tilalle merkittyä tietä ole rakennettu. Tila myydään yhtenä kokonaisuutena, myyjä ei vastaa lohkomisista, tienrakentamisesta eikä mahdollilsesta vesijätön lunastamisesta.
Kiinteistövero
180 €/ vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Metsätila
Energialuokka
2018
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asiakkalan kunta
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava. Tilalla on kolme kaavoitettua rantarakennuspaikkaa loma-asuntojen korttelialueella ja muu alue on metsätalousaluetta. Kaavassa on rasitteena venevalkama-alue ja tieoikeus venevalkamalle.
Rannan kuvaus
Ruotsalainen
Rakennusoikeus
Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asunnon sauna- ja talousrakennuksineen. Yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikkaa kohti saa olla enintään 120 m2. Erillisen saunarekennuksen, jonka kerrosala sa
Rasitteet ja oikeudet
Tieoikeus ja venevalkama. Katso lisätiedot
Maasto
Tila on tällähetkellä lähes kokonaan metsää. Kohteesta on laadittu metsäarvio. OP Metsäarvio on laadittu perustuen Suomen Metsäkeskuksen keräämään ja ylläpitämään metsävaratietoon, metsänkäyttöilmoitusten tietoihin sekä satelliitti- ja ilmakuva-aineistoihin. Arviota ei ole maastotarkastettu eikä kiinteistön hakkuusopimuksista tai metsän käyttörajoituksista ole tietoa. Arvion mukaan puuston arvo on 42 170 euroa.
Kunnan numero
16

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sari Luomalahti
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 050 560 2259
OP Koti Päijät-Häme Oy LKV | Lahti
Aleksanterinkatu 20, 15140 Lahti
Sari Luomalahti
Kiinteistönvälittäjä LKV
Sari Luomalahti
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 050 560 2259

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita