550 000 €1,50 ha

paavolanlähteentie 43, Sastamala14h + 3k + 2s+takkahuone

Myytävänä harvinaislaatuinen tilakeskus erikoisine rakennuksineen + aito metsälampi /kesäsauna/takkahuone pihapiirissä odottavat sinua

Etsitkö todella erikoista ja harvinaista tilakeskuskokonaisuutta, jossa mm. 3 talviasuttavaa asuintaloa . TILAKESKUKSEN PÄÄRAKENNUS rakennettu PYSTYHIRRESTÄ 1800-luvun lopulla ja entisöity. Talossa 8 erikokoista huonetta ja iso keittiö ,sauna, suihkuhuone, 2 erillistä wc huonetta. Tämä talo on vapautuu pian ja tilakeskuksen ostaja voi itse muuttaa tähän taloon , jossa neliöitä n. 350 m2 . ( HUOM! Etsin nyt samaanaikaan kuitenkin pitkäaikaista vuokralaista tähän Päärakennukseen kulujen peittämiseksi, joten jos olet ostoaikeissa tilakeskuksen suhteen , niin teethän päätöksiä niin pian kuin mahdollista, etten ehdi ottamaan pitkäaikaista vuokralaista tähän Päätaloon, vaan että se jäisi sinun omaan käyttöösi ) Toinen talviasuttava talo PÖLKKYHIRRESTÄ 1700-luvulla rakennettu ja entisöity , jossa n.200m2. Talossa 3 erikokoista huonetta/sali, valtava keittiö, wc/suihkuhuone. Nykyään pitkäaikainen vuokralainen. Kolmas talviasuttava talo 2000-luvulla rakennettu perinteisellä nykyaikaisella rakennustyylillä, jossa n 100m2. Talossa 2 huonetta,keittiö,takkahuone, sauna,suihkuhuone , erillinen wc- huone. Nykyään pitkäaikainen vuokralainen. Asuinrakennuksissa siis noin 650 m2 lämmintä asumistilaa. Lisäksi löytyy 2000-luvulla rakennettu lämmin varasto-/työtilarakennus noin 300 m2 , korkeus 4 m., jossa useampi iso pariovi. Lisäksi pihapiirissä suuria vanhanajan holvikellareita, aittoja, luhteja. Myös oma aito metsälampi on pihapiirissä, jonka rannalla soma pieni kesäsauna/terassi/takkahuone+ pieni ullakkotila. Koko tilakeskuksen pinta-ala noin 1,5 hehtaaria ( puolitoista hehtaaria ). Itse olen eläkkeellä ja siksi tarkoitus muuttaa etelän lämpöön. Ohessa runsaasti kuvia ja HUOMAA, ETTÄ MYÖS LÖYTYY YOUTUBE ILMAVIDEO JA VIRTUAALIVIDEO KUVIEN JÄLKEEN !

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kohdenumero
16178524
Tilan tyyppi
Maatila
Tilan pinta-ala
1,50 ha
Asuinpinta-ala
650 m²
Huoneiston kokoonpano
14h + 3k + 2s+takkahuone
Huoneita
14
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Tilakeskukseen kuuluu mm. 3 talviasuttavaa taloa eri vuosisadoilta
Vapautuu
01.07.2021
Lisätietoa vapautumisesta
Tilakeskuksen Päärakennus omistajan käytössä sovitun lyhyen ajan . Kahdessa muussa talossa pitkäaikaiset vuokralaiset. Lämmintä työ-/varastotilaa n. 300m2 ja useita luhteja/aittoja , aito metsälampi, jossa kesäsauna/takkahuone. MM. kaikki nämä kuuluvat kauppaan. Kokonaispinta-ala 15000m2 ( puolitoista hehtaaria )
Keittiö
Keittiö
Asunnossa sauna
Kyllä

Hinta

Velaton hinta
550 000 €
Myyntihinta
550 000 €
Neliöhinta
36,67 € / m2
Kiinnitykset
ei kiinnityksiä

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Päärakennuksessa suora sähkölämpö ja ilmalampöpumput , muissa talviasuttavissa taloissa keskulämmitys

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Maatila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

paulimikko
paulimikko
paulimikko

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.