Myytävät maa- ja metsätilat Espoo Nuuksio Nuuksiontie 23, 02820 Espoo

349 000 €0 m²

Nuuksiontie 23, Nuuksio, Espoo

Oma erämaa Espoossa vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta. Nuuksion upeiden ulkoilu- ja luonnonsuojelualueiden keskellä on tarjolla suuri 7,8 hehtaarin tila, jonne on Nuuksiontien ansiosta mahtavat kulkuyhteydet niin autolla kuin julkisilla HSL:n busseilla. Tässä erämaassa rahasi kasvavat mukavasti korkoa. Tilalla on runsaasti metsää, joista osa virkistysalueella. Samoamisen lisäksi tila tarjoaa oivat mahdollisuudet kotipuutarhatoiminnalle puhumattakaan marjastus- ja sienestysmahdollisuuksista. Tila on kiinni Nuuksion kansallispuistossa, Pikku Sorlammen rannassa ja lähellä myös Hynkalampea ja Isoa Sorlampea. Tilalla myös kirkasvetinen metsälähde. Lisäksi tilalla on oikeus yhteiseen venevalkamaan ja rantaan Nuuksion Pitkäjärvessä, jonne on vesioikeus. Tilan virallinen osoite on Nuuksiontie 23, jonka rakennuspaikalle on valmiina lainvoimainen suunnittelutarveratkaisu 150 m2:n omakotitalon rakentamiseen ympärivuotista asuntoa varten ja 60 m2:n sauna/varastorakennusta varten. Kunnallistekniikkaliittymä on sopivasti rakennuspaikan kohdalla Nuuksiontien varrella. Carunan sähköjakelukaappi on tontilla. Lisätiedustelut Ari Wiskari, LKV. RE/MAX Casa Alto | Ari Wiskari LKV Oy, puh 0400 418508, ari.wiskari@remax.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Nuuksiontie 23, 02820 Espoo
Kaupunginosa
Nuuksio
Kohdenumero
9724140
Tilan tyyppi
Metsätila
Tilan pinta-ala
0 m²
Tilan pinta-alan lisätiedot
7.83
Tontin pinta-ala
7,83 ha
Huoneita
0
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Rannan omistus
Oikeus vesialueisiin
Asunnossa sauna
Ei
Kiinteistötunnus
49-441-10-149

Hinta

Velaton hinta
349 000 €
Myyntihinta
349 000 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Metsätila
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Tontin koko
7,83 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kiinteistö sijoittuu Espoon pohjoisosien yleiskaavan, osan 1 mukaiselle loma-asuntoalueelle RA, joka varataan loma-asunnoille. Alueella sallitaan rakennuspaikkaa kohti enintään kaksi loma-asuntoa, mikäli rakennuspaikan koko on vähintään 10000m2, muussa tapauksessa enintään yksi loma-asunto. Lisäksi sallitaan kevytrakenteisten talousrakennusten, erillissaunojen ja venevajojen rakentaminen. Poikkeus- ja rakennuslupahakemuksissa on osoitettava, että käyttövettä on riittävästi saatavissa ja että jätevesistä huolehditaan siten, ettei pinta- ja pohjavesiä saastuteta. Mikäli kaupunginvaltuuston hyväksyessä yleiskaavan tilalle on käytössä edellä mainittuja lukumääriä enemmän asuntoja, näiden lukumäärä säilyy tilan rakennusoikeutena. Ympärivuotiseen käyttööntarkoitettuja asuntoja sallitaan vain niillä rakennuspaikoilla, jotka ovat yleiskaavan hyväksymisajankohtana jo mainitussa käytössä. Alueella on vireillä Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava, jonka kaavaluonnos on ollut nähtävillä maankäyttö- ja rakennusasetuksen 30§:n mukaisesti 3.4.-3.5.2018 välisen ajan. Yleiskaavaluonnoksessa kiinteistö sijoittuu loma-asuntoalueelle, joka varataan loma-asunnoille.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Hyvin toimiva julkinen HSL-liikenne Nuuksiontiellä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ari Wiskari
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh: 0400418508
Laivurinrinne 1, 00120 Helsinki
Puh: 0500 322 232
Ari Wiskari
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Ari Wiskari
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh: 0400418508

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.