Soita
Myytävät loma-asunnot Urjala Kormuntintie 226, 31760 Urjala

179 000 €64 m²

Kormuntintie 226, 31760 UrjalaTupa, keittiö, 2xmh, +vierasaitta 10 m² , saunarakennus 22 m² , puusee.

Hirsinen huvila Rutajärven rannassa, jossa suuri tupa, keittiönurkkaus ja kaksi tilavaa makuuhuonetta, pinta-ala 64 m² / 81 m².

Rutajärven rannassa, 2000 m²:n tontti, jossa lännen suuntaista rantaviivaa noin 50 m. Rannalla talviasuttava hirsinen huvila, jossa suuri tupa, keittiönurkkaus ja kaksi tilavaa makuuhuonetta, pinta-ala 64 m² / 82 m². Hirsinen saunarakennus, jossa saunatupa, 22 m², vierasaitta, jossa kaksi nukkumatilaa noin 10 m². Sähköt on ja juomavesi tuodaan mukana. Ranta on kivinen, mutta heti muutaman metrin päästä pääsee uimaan niin, ettei jalat ylety pohjaan. Rutajärvi on pinta-alaltaan 11 km² ja syvimmillään 38 m. Tontti on luonnonvarainen, oleskelualeiltaan melko tasainen. Lähimmät kaupat ja muutkin palvelut löytyvät 4-5 km päästä. Hieno kohde ja ps. mökin edustalla mahtava mustikkapaikka.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kormuntintie 226, 31760 Urjala
Kaupunginosa
Rutajärvi
Kohdenumero
14963240
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
64 m²
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Huoneiston kokoonpano
Tupa, keittiö, 2xmh, +vierasaitta 10 m² , saunarakennus 22 m² , puusee.
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Rakennukset ovat hyvässä kunnossa.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan tarvittaessa pian.
Keittiön varusteet
Keittiö: Keittiölle jää oma tilansa ja se avautuu kivasti tupaan. Kodinkoneina liesi, jääkaappi ja mikro. Puuoviset keittiökaapistot. Kesällä nostetaan pumpulla vesi terassille, josta kantovetenä keittiön tarpeisiin. Olohuone: Reilun kokoinen tupa, jonka seinät vankkaa lakattua hirtti, korkea Paneelikatto upeine kurkihirsineen ja lankkulattia. Tupaa hallitsee suuri valkoinen takka (joka on helppo saada varaavaksi). Suuret ikkunat avautuvat lännen suuntaan Rutajärven selälle. Makuuhuoneet: Kaksi tilavaa makuuhuonetta, samoin materiaalein kuin olohuonekin. Vierasaitassa nukkumapaikat neljälle.
Parvekkeen lisätiedot
Terassi: Huvilan edustalla on 17 m²:n suuruinen terassi, saunan ja nukkuma-aitan edustalla on myös terassit.
Kylpyhuoneen varusteet
Siisti ulkokäymälä.
Ominaisuudet
Huvilan kaikki tilat yhdessä tasossa.
Tehdyt remontit
Saunan kiuas ja lauteet uusittu pari vuotta sitten, kuten myös terasseja ja laiturin laudoitus.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan suunta
Etelä- länsisuuntainen.
Rannan kuvaus
Ranta / järvi: Ranta on kivinen, mutta heti muutaman metrin päästä pääsee uimaan niin, ettei jalat ylety pohjaan. Urjalan Rutajärvi on Kokemäenjoen vesistöön kuuluva järvi eteläisellä Pirkanmaalla Urjalassa. Pinnankorkeus 99,6, pinta-ala 10,98 km2, rantaviivaa 38 km, suurin syvyys 28 m ja keskisyvyys 8,2 m (lähde Wikipedia).
Rannan pituus
Noin 50 metriä.
Rannan omistus
Oma ranta
Saunan lisätiedot
Punainen hirsinen, sauna, jossa puilla lämmitettävä kiuas. Padassa lämmitetään pesuvesi ja saunassa peseydytään. Kesällä pesuvesi nostetaan pumpulla järvestä suoraan saunaan. Saunarakennuksessa on myös saunatupa, jossa pieni avotakka.
Ajo-ohjeet
Käänny valtatie 9 (Turku-Tampere) Urjalassa Nuutajärven liittymän ja Urjalan taajaman väliseltä osuudelta Heinoontielle, jota noin 700 m ja käänny vasemmalle Kormuntintielle, jota sitten sinnikkäästi loppuun asti, äläkä käänny minnekään sivutielle, seuraa rakennusten numerointeja, viimeinen, eli tämä on 226.
Palvelut
Kohde sijaitsee melko lähellä Urjalan keskustaa ja lähin kauppa löytyy jo reilun 4 km päästä, terveyspalvelut noin 5 km päästä ja sama matka päiväkoteihin ja kouluihinkin. Lähistöllä on muutama vakituisesti asuviakin naapuri. Mökki on kuitenkin päättyvän tien päässä ja aivan omassa rauhassaan.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
887-439-4-95

Hintatiedot ja muut kustannukset

Myyntihinta
179 000 €
Muut kustannukset
Tienhoitomaksu noin 120 € vuodessa, sisältää jätemaksun.
Kiinteistövero
181,00
Kiinnitykset
Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
1969
Muut tilat
Muut rakennukset: Hirsinen saunarakennus, jossa saunatupa 22 m². Vierasaitta, jossa kaksi nukkumatilaa noin 10 m². Puusee.
Rakennusmateriaali
Rakennusaine / katto: Hirsi, talvilämmin, tuplaikkunat, harjakatto peltikatteella. Muiden rakennusten materiaalit: Saunarakennus hirrestä, harjakatto peltikatteella. Nukkuma-aitta kevytrakenteinen, myös peltikatteella. Vesi / viemäri: Käyttövesi on otettu järvestä ja juomavesi on tuotu mukana. Harmaat vedet on imeytetty maastoon. Kiinteistöllä ei ole kaivoa eikä silloin tarvita myöskään jätevesikaivoja. Sähkö: 3 x 25 A sulakkeet.
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Tontin koko
2 000 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontin kuvaus / koko: Rutajärven rannassa, 2000 m²:n tontti, jossa rantaviivaa noin 50 m. Rannan suunta on etelä-länsi. Tontti on tulosuunnasta korkea ja laskee melko rivakasti mökin tasalle, mutta sitten piha, saunanedusta ja ranta ovat melko tasaisi. Tontti on luonnonvarainen ja kivinen, joka on Rutajärvelle tyypillistä. Mökin edustalla mahtava mustikkapaikka.
Rakennusoikeus
Urjalan kunnassa, Rutajärven rannalla, Kormuntissa, kaava-alueen ulkopuolella.
Lämmitys
Lämmitys / tulisijat: Sähkölämmitys pattereilla, avotakka, kaasulämmitin.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikat: Tie päättyy tämän mökin parkkipaikalle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy Anne Pitkä YKV LKV
Puh: 040 594 8866
Kartanonkatu 6 L 1-2, 30100 Forssa
Puh: 03- 4361130
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy Anne Pitkä YKV LKV
Puh: 040 594 8866

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.
Löydä inspiraatiota asumiseen