695 000 €250 m²

Kivilinnankuja 2 B, Ellivuori, Sastamala6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.

Myyntihinta
695 000 €
Asuinpinta-ala
250 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Ellivuori
Kaupunki
Sastamala

PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN MAALÄMPÖLOMA-ASUNTOKIINTEISTÖ RAUTAVEDEN/ELLIVUOREN JYLHISSÄ JÄRVIMAISEMISSA! TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

VARAA TARVITTAESSA MYÖS YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357/Ella Välimäki TAI SÄHKÖPOSTITSE: ella.valimaki@aninkainen.fi JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE!

Uusi PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTINEN maalämpöloma-asuntokiinteistö hyvämaineisen Rautaveden/Ellivuoren jylhissä järvimaisemissa TILAsauna/spa-osastoin, hulppein katetuin ulkoporeammelodgeterassein, UPEIN KELOHONKAPYLVÄIDEN LED-VALAISTUKSIN, sähköistetyin lodgebarbeque´in ja maisemaparvekkein sekä monipuolisin harrastusmahdollisuuksin niin golfin, padelin, tenniksen, kalastuksen, uinnin, vaelluksen kuin laskettelun, moottorikelkkailun sekä maastohiihdon parissa.

Kiinteistön Alpha Innotec -maalämpötekniikka on toteutettu vesikiertoisella jaloille miellyttävänä ja ohjaukseltaan langattomana lattialämmityksenä ja tämän Alpha Innotec -maalämpölämmitysjärjestelmän ansioista voidaan lämmittää PREMIUMTASON JSJ-Spas Butterfly -poreammetta BALBOA -tekniikalla varusteltua 8-hengen/väriä vaihtavaa kuituvalaistua (43-pistettä) ulkoporeammetta huolletta sähköllä ilman kokonaislämmityskustannusten huimaa nousua, vaikkakin maalämpölämmitysjärjestelmässä on myös aurinkosähkö ja älykkään sähköverkon valmius.

Tämän lomakiinteistön, upean Rautaveden aamuruskoisen järvinäkymän PREMIUMTASON resenoi myös mm. hulppean sisäspa-osaston 16-hengen TILASAUNA, katetut NÄYTTÄVÄIN VALAISTUKSIN VARUSTETUT lodgeterassi ja maisemaparveke sekä lodgeparvi ja n.60m² mahtava VOIMAVIRROIN MYÖS SÄHKÖISTETTY lodgebarbequo, johon vielä asennetaan mm. savulasiseinät ja kelohonkatarpeisto.

Tämän premiumtason YMPÄRIVUOTISEN loma-asunnon sisätiloissa mm. 200mm:n upeaa hirsipaneelia, Starligt Quarz -laadun lattialaattaa, kelohonkaa, runsaasti tehostevalaistusta ja kiinteistöllä on myös kunnallistekniikan lisäksi kaapeli-TV ja 100 megan langaton netti. Loma-asuntorakennuksen ikkunat, savulasiseinämät ja ovet ovat kotimaista laatutyötä Alavuden Ikkunat Oy:ltä.

Kokemäenjoen vesistöön kuuluva Rautavesi -järven vesi on hyvää, sillä järven biologiset laatutekijät ja fysikaalis-kemialliset laatutekijät ovat molemmat hyviä. Rautavesi on myös yksi Suomen parhaimmista KUHANPYYNTIALUEISTA ja Rautavedestä saaliina nousee myös mm. järvilohta, haukea ja taimenta. Rautavesi on laajuudeltaan n.3000 hehtaarin kokoinen, 18 km pitkä ja leveydeltään n.1-3km ja rantaviivaa Rautavedellä on n.112km, joten Rautavesi on järvenä myös PREMIUMTASOA.

Ellivuoren/Rautaveden alue pitää sisällään myös upeat ja todella monipuoliset PREMIUMTASON vapaa-ajanviettomahdollisuudet niin kesällä padelin, golfin, tenniksen, keilauksen, vaelluksen, ratsastuksen, kalastuksen, veneilyn, uinnin ja muun vesiliikunnan sekä talvella laskettelun, moottorikelkkailun ja maastohiihdon parissa ilman aikaa vievää siirtymistä paikasta toiseen, sillä koko premiumtason lajikirjo on vain n.15km sisällä.

Etelä-Suomen isoista kaupungeista on kohtuullinen matka tälle premiumtason loma-asuntokiinteistölle, sillä Tampereelta on matkaan vain n.50km, Porista n.90km, Turusta n.130km, Helsingistä ja Jyväskylästäkin vain n.200km.

Suomessa ja muualla maailmalla on nyt vapaa-ajanviettotapojen uusjako käynnissä, joten odotettavissa on myös huomattavaa arvonnousua kiinteistöille, jotka ovat hyvin saavutettavissa mm. eri lomailijasegmenteille hyvämaineisen järven läheisyydessä ja ovat monipuolisten, varsinkin ulkona tapahtuvilla liikkumismahdollisuuksilla varustettuna tutuissa sekä turvallisissa ympäristöissä niin kesällä kuin talvellakin. Joten tämä PREMIUMTASON maalämpöloma-asuntokiinteistö West 2 on myös oivallinen SIJOITUSKOHTEENA ja sopii erityisesti myös konsortion sijoitusportfolioon näiden suotuisten sijoitusnäkymien ansiosta ja tietenkin myös Etelä-Suomen aktiiviperhekunnille/suvuille mainion maantieteellisen asemansa ansiosta.

Joten älä bunggeroi itseäsi, perhettäsi, sukuasi tai sijoitusportfoliotasi keskinkertaisuuteen, vaan swingaa koko team´isi tähän WEST 2:den PREMIUMTASON YMPÄRIVUOTISEEN maalämpöloma-asuntokiinteistöön RAUTAVEDEN läheisyyteen ja OFFER sekä tee Hole In One ja FLOW!

Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ellivuori
Kohdenumero
1833
Kerros
1
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
250 m²
Tontin pinta-ala
1 400 m²
Kokonaispinta-ala
600 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinpinta-alassa on (5mh+oh+k+TILAs+spa+2wc+eteisaula), yht. n.250m². Kokonaispinta-alassa (n.600m²) on asuinpinta-alan (n.250m²) lisäksi n.50m² lodgeparvi ja yht. n.300m²:n maisemaparveke ja lodgeterassi. Muussa pinta-alatiedossa (n.100m²) on lodgebarbeque n.60m² ja 3-auton autokatos n.40m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen vaan perustuu kokonaisuuteen.
Huoneiston kokoonpano
6h+k+tilas+spa+2wc+lodgeparvi+maisemaparveke+lodgeterassi+lodgebardequo+3auton ak+kingside hiekkalaatikko.
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Näyttävässä saarekkeellisessa SunRise -avokeittiössä erilliset isot gorenje -tuplajääkaapit ja iso gorenje -pakastinkaappi, keraaminen keittolevy, sähköuuni, liesituuletin (savo), astianpesukone, kiiltäväpintaiset valkoiset laakaovikaapistot upealla sokkelisisustusvalaistuksella ja maalämmöllä toimiva lattialämmitys. Keittiöstä on myös istumakorkeuden välitilaikkunasta näkymät Rautavedelle.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tällä Ellivuoren loma-asunnolla on 2 katettua isoa parveke/lodgetilaa Rautaveden järvinäkymin.
Kylpyhuoneen varusteet
Ylellisissä laatoitetuissa TILAsauna- ja spa-tiloissa (Ceremiche Atlas Concorde -laattaa) puhtaasti palava Kivi IKI -kiuas ilmajäähdytyshormein, näyttävät loimutetut lauteet, poreamme, kattotuplasuihkut ja maalämmöllä toimiva lattialämmitys. Saunan lauteilta on lasiseinien ja kylpyhuoneen isojen maisemaikkunoiden kautta näkymät myös lodgeterassille, jossa BALBOA -järjestelmällä varustettu 8-hengen Luxus -poreamme mm. väriä vaihtavin 43-pisteisin kuituvalaistuksin ja runsain lisävarustuksin (mm. 120mm lämpökansi). WC: Molemmissa erillisissä wc-tiloissa mm. malja-allas, wc-istuinseinä, näyttävät seinä- ja lattialaatoitukset (Dolomite White -laattaa) sekä lattialämmitys (maalämpö).
Säilytystilat
Tilavassa SunRise -keittiössä runsaasti kaapistoja, makuuhuoneiden kaapistot, eteisen isot liukuovelliset peilikaapistot ja yläkerran parvella myös pieni erillinen säilytystila.
Tehdyt remontit
Terassi ja maisemaparveke katettu sekä normaalit vuosittaiset huoltotoimenpiteet (mm. nuohous).
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
16-hengen TILAsaunassa on mm. PUHTAASTI PALAVA puulämmitteinen Kivi IKI -kiuas (30m³) ja lasiseinää.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kauppa: Uimaranta, Ellivuori Resortsin (mm. padel, golf, keilaus, catering/Own Chef -palvelut), Vuorisportín ja Ellivuori Skiín palvelut (vesiurheilu, laskettelu, moottorikelkkailu ja maastohiihto) ja lähibussiyhteys n.100m päässä. Lakeside Golf n.15km, lähikauppa ja pikavuorobussipysäkki n.5km päässä. Sastamalan ydinkeskustaan ja rautatieasemalle n.20km. Lentokentälle n.30km. Etelä-Suomen isoihin kaupunkeihin: Tampereelle n.50km, Poriin n.90km, Turkuun n.130km, Helsinkiin ja Jyväskyläänkin vain n.200km.
Lisätiedot
Perustus on yhdellä laatalla styroc-eristein ja hiekkatäytöin sekä sen alla olevin kapilaarikatkoin sekä sokkelin vierustasalaojituksin ja sadevesijärjestelmin tarkistuskaivoilla.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
790-52-22-1

Hinta

Myyntihinta
695 000 €

Asuinkustannukset

Keskimääräinen sähkönkulutus
20000 kWh/v/maalämpö/alpha innotec aurinkosähkön ja älykkään sähköverkon valmiudella. Puuta n.10m³.
Muut kustannukset
Muut ostajan maksut kaupantekoon liittyen: mahdollinen kuntokartoitusmaksu 1/2, kaupanvahvistusmaksu 1/2, varainsiirtovero 4%, lainhuudatuskustannukset ja sähköisten panttikirjojen merkintäkulut.
Kiinteistövero
500.00 EUR/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Tässä premiumtason loma-asuntokiinteistöllä hallinnanjakosopimus, joka oikeuttaa nyt myytävän n.1400 m² kokoisen määräala-alueen rakennuksiin ja ko. alueen hallintaan. Kiinnitykset 600.000 €, jotka siirtyvät lainoista ja rasituksista vapaana uuden omistajan käyttöön.
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaali
Puu/erikoisleveä (8") ja -paksu hirsipaneeli ulkovuorauksena.
Kattotyyppi
Pulpetti/s lukkoponttipelti.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kunnallistekniikka
Valokuitu-, kaapeli-TV-, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.
Ilmanvaihto
Koneellinen/(Vallox).
Tontin koko
1 400 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Ohjeellinen tonttijako.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
250,00 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Loma-asuntojen korttelialue RA-2, jossa yksittäisen rakennuksen suurin sallittu kerrosala on 250 k-m².
Lämmitys
Maalämpö alpha innotec -tekniikoin ja aurinkosähkö- sekä älykkään sähköverkon valmiuksin. Varaava puulämmitteinen takka/leivinuuni.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Valaistu kolmen auton autokatos sähköpistokkein.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Upean loma-asunnon viidestä makuuhuoneesta yksi on erillään ja käynti on eteisaulasta sekä neljän muun makuuhuoneen käynti on olohuoneesta. Upeassa yläkerran isossa lodgeparvessa on myös mainiot yöpymis- ja työtilamahdollisuudet.
Olohuoneen varusteet
Hulppeassa olohuoneessa Uuniseppien slammattu takka/leivinuuni, vankat kelohonkatolpat, isot maisemaikkunat, joista näkymät isolle katetulle lodgeterassille. Yläkerran savulasiturvakaitein varustetulta lodgeparvelta on käynti myös hulppealle katetulle maisemaparvekkeelle, josta huikeat aamu- ja iltaruskon puoleiset järvinäkymät Rautavedelle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357
Ella Välimäki
Ella Välimäki
Puh: 0400 458 357

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.