369 000 €40,8 m²

Söderby Ekholm Södö ja Ekholm saaret (osa saarista), Iniö, Parainentupakeittiö+mh+s/ph+parvi+talousrakennus (kesäkeittiö+var.)

Myyntihinta
369 000 €
Asuinpinta-ala
40,8 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Iniö
Kaupunki
Parainen

Ulkosaariston jylhät maisemat, puhdas vesi ja ilma, rikkomaton rauha ja hyvä mieli elävät tässä paikassa käsi kädessä!

Moni merenrantakiinteistö mielletään ainutlaatuiseksi, mutta tämä kiinteistö on sitä aidosti aivan poikkeuksellisella tavalla. Ennen kaikkea myytävän kokonaisuuden luonto on poikkeuksellisen koskematon, joka tekee sen monimuotoiseksi monella eri tavalla (ympäristöön ei ole ihmiskäsi koskenut n. 100 vuoteen - muuten kuin laiturin ja mökin osalta). Vastaavia täysin luonnonvaraisia paikkoja ei taida enää etsinnänkään jälkeen olla löydettävissä, joten siitä syystä nykyinen omistaja on halunnut omistaa juuri tämän kyseisen paikan, paikan joka on ainutlaatuinen helmi kaikkien upeiden saarien joukosta.

Myytävä kokonaisuus sijaitsee kahdella eri saarella, joita yhdistää kapea kieleke. Kielekkeen ja saarten väliseen poukamaan muodostuu täysin piiloon jäävä suojaisa satama, jota eivät tuulet mistään suunnasta pääse häiritsemään. Täällä vene voi siis pysyä yhdessä ja samassa paikassa, ilman että tarvitaan siirtoja tuulen suunnan muuttumisen vuoksi. Kokonaisuuteen sisältyy 2 eri kiinteistöä, joista suuremman yhteyteen kuuluu lisäksi 2 luotoa karikkoineen (toisella luodolla on myös hieman puustoa) ja molemmissa on osuus n. 600 hehtaarin yhteisiin vesialueisiin. Isompi kiinteistöistä on täysin koskematonta luontoa, jonka rantaviiva muodostuu pääosin kivikkoisesta rantaviivasta, sekä satamapoukaman matalasta rantaniitystä sekä suojaa antavasta kaislikosta. Södön saaressa olevalla kiinteistöllä on myös oma rakennusoikeus, joten se on helposti erotettavissa kokonaisuudesta, koska se on valmiiksi muodostettu omaksi kiinteistöksi. Pienemmällä Ekholmin saarella olevalla kiinteistöllä on Vehasen paksusta höylähirrestä valmistettu mökki, sekä ulkohuussi ja varasto/kesähuonerakennus. Isot terassitilat ja tunnelmallinen nuotiopaikka jylhän kallion nokassa takaavat aidon tunnelman ja päästävät sisäisen Myrskyluodon Maijan puhkeamaan kukkaan. Rantaviiva muodostuu enimmäkseen kauniista kallioista, joita kirkas merivesi kehystää. Luontoa on kunnioitettu myös omavaraisella energian tuottamisella ja oma porakaivo antaa laadukkaan juomaveden. Saarilla ei ole muuta asutusta, joten paikka tarjoaa ruhtinaallisen rauhan tyyssijan niin ihmisille, kasveille kuin eläimille, täällä voit kokea aidon saaristolaistunnelman puhtaimmillaan. Palanen menettyä paratiisia on nyt tässä! Lisätiedot ja sopimukset esittelyistä antaa IN LKV |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Näytöt joko asiakkaan omalla veneellä, välitysliikkeen veneellä tai taksiveneellä (hinta 150 €/krt.)

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Iniö
Kohdenumero
9485263
Kerros
2 / 2
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
40,8 m²
Tontin pinta-ala
11,85 ha
Kokonaispinta-ala
50,2 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Hirsimökin ulkomitat 7,360 x 6,780 m. Päärakennuksen ilmoitettu kerossala 50 m2, sekä huoneistoala 40,8 m2 (mökissä lisäksi parvi, jonne pystyy majoittumaan 2-5 hlöä). Lisäksi talousrakennus kerrosalaltaan 9,4 m2 (pohja-ala 13 m2). Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennusluvissa ilmoitettuihin pinta-aloihin eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten kauppahinta ole pinta-alaperusteinen, vaan kohde myydään kokonaisuutena.
Huoneiston kokoonpano
tupakeittiö+mh+s/ph+parvi+talousrakennus (kesäkeittiö+var.)
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Mökki on siistissä kunnossa kaikilta osin ja suunnittelussa on otettu huomioon helppohoitoisuus kaikin tavoin. Painekyllästetystä rakennettu rantaan oma laituri. Huoltolaituri satamassa noin 18x18 m +kiin.renk. isommille veneille. Laiturin edusta ruopattu noin 1,5 m syvyyteen (2007).
Lisätietoa vapautumisesta
1kk kaupanteosta / sop.muk.
Keittiön varusteet
Työtasot: laminaatti. Liesi (kaasu), jääkaappi (kaasu), juokseva vesi (kylmävesi lämmitetty kaasulla, tämä toiminto kytketty myyntihetkellä irti), tiskiallas ja kaapistot.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Pesutila saunan yhteydessä, ja kylmä vesi tulee suoraan saunatilaan. Padasta lämmin vesi. Erillisen WC:n kuvaus: Ulkohuussi ( Biolanin kompostoiva).
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan kuvaus
Omaa rantaviivaa n. 1 km, (mahd. vesijättömaa-alueet väh. aina omistettua rantaviivan määrää) ( Karkea 1 km arvio muodostuu, kun luotojen muodostamat rantaviivat lasketaan mukaan).
Rannan pituus
1000
Rannan omistus
Oma ranta
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Puukiuas ja pata. Kylmävesi tulee saunatiloihin.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Parattula Peterzens satamaan noin 20-30 min venematka (kesäkauppa ja ravintola). Nykyisella omistajalla venepaikka Söderbyn satamassa, jonne matkaa noin 2,5 mailia. Lähikauppa Iniö Norrby. Lähellä olevista venesatamista n. 10 venematka Södön saareen.
Lisätiedot
Venepaikka (suojainen satama). Molempiin kiinteistöihin olemassa oleva rakennusoikeus. Kiinteistöllä yhteinen maa-alue (venepaikka), sekä oikeus yhteisiin n. 600 hehtaarin vesialueisiin (ns. kalavedet). Koskematonta luontoa on poikkeuksellisen neitseellisessä tilassa. Kauppaan kuuluvat myös kaksi erillistä luotoa, jossa toisessa myös hieman puita. Painekyllästetystä puusta rakennettu rantaan oma laituri. Huoltolaituri satamassa noin 18x18 m +kiin.renk. isommille veneille. Laiturin edusta ruopattu noin 1,5 m syvyyteen (2007). Ekholmin (mökin vieressä) puoleisilla kallioilla on äkkijyrkkä ranta ja siellä on valmiina kiinnityslenkit mm. purjeveneiden kiinnitykseen. Muuta kauppaan kuuluvaa: Aurinkopaneeleilla toimiva lämpöpuhallin joka pitää mökin täysin kuivan ympäri vuoden, sekä hoitaa osin lämmityksen. Kallion nokassa on lisäksi muuta sähköä tuottavia aurinkopaneeleita (tätä sähköä käyttää 220 v valaistus, pistorasiat ja porakaivon pumppu). Aurinkopaneelit lataavat sähköä akkuihin, joita on tällä hetkellä 4 kpl. Lisäksi kauppaan sisältyy Hondan aggregaatti sähkön tuottamiseksi. Irtaimesta on mahdollista neuvotella kaupan yhteydessä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
445-672-4-68 ja 445-672-4-69

Hinta

Myyntihinta
369 000 €
Kiinnitykset
150000

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Mahdollinen satamamaksu, lähisatamissa, kesäpaikat alk. 200e/v (satamapaikka edellyttää ostajalta omaa sopimusta/ei kuulu kauppaan). Nykyisellä omistajalla satamapaikka noin 2,5 mailin päässä Söderbyn satamassa, jossa mm. jätehuolto. Lounais-Suomen jätehuoltomaksu 121e/v. Varainsiirtovero 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Lainhuudatuskulu ja kaupanvahvistajan maksu 120 €.
Kiinteistövero
1589,12 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Söyde1 ja Ekudden
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
2006
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Päämökki on valmistettu saariston olosuhteet hyvin kestävästä Vehasen paksusta höylähirrestä. Lisäksi rakennuksessa on suojaa antavat ylipitkät räystäät. hirsi
Kattomateriaali
huopa
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
11,85 ha
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Saarikohde, jossa osittain molemmista saarista muodostuva kokonaisuus yhdistyy aikoineen lunastetun vesijättömaan muodostaman maa-alueen kautta. Yhdistyskohdassa myös suojaisa venesatama. Uutta vesijättömaa-aluetta on saattanut syntyä saarien yhdistymisen jälkeen ja niiden tarkka määrä varmistuu ainoastaa maanmittaustoimenpiteellä. Nykyinen omistaja ei ole tarkistanut mahdollista vesijättömaan määrää, eikä lunastanut sitä, mutta se ei ole näissä kummassakaan kiinteistöissä myöskään kenenkään ulkopuolisen lunastettavissa.
Kaavoitustiedot
7.12.2000 voimaan tullut yleiskaava. RA=loma-asuntojen alue. MU=maa- ja metsätalousaluetta, jolla maisemallinen merkitys.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Lauttayhteys Iniöön, josta venematka saareen noin 2,5 mailia.
Rannan (vesistön) tyyppi
Meri
Rannan kuvaus
Omaa rantaviivaa n. 1 km, (mahd. vesijättömaa-alueet väh. aina omistettua rantaviivan määrää) ( Karkea 1 km arvio muodostuu, kun luotojen muodostamat rantaviivat lasketaan mukaan).
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Ekudden=1rak.oik. ja Söyde1=1rak.oik. Alueelle voidaan rakentaa loma-asuntoja ja siihen liittyviä rakennuksia ja laitteita. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa loma-asuntorakennus, vierasmaja, jonka kerrosala on enintään 25 m2 sekä saunarakennus, jonka kerrosala on enintään 25 m2. Rakennuspaikan kokonaiskerrosala edellä mainittujen rakennusten osalta saa olla enintään 5% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 200 m2. Lisäksi saadaan rakentaa lomatarkoituksiin liittyviä talousrakennuksia, joiden rakennusala on enintään 1% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 80 m2. Alle 2 hehtaarin suuruisilla saarilla loma-asunnon enimmäiskoko on 100 k-m2 ja talousrakennuksen enimmäiskoko 30 k-m2. Alle 1 hehtaarin kokoisten saarten rakennuspaikkojen kerrosluku on enintään I. Rakennukset tulee sijoittaa niin, että ne sopeutuvat maisemaan.
Lämmitys
Aurinkopaneelilla toimiva lämpöpuhallin) ja takka (Hondan generaattori 6kW, invertteri 220V). Mökki pysyy myös täysin kuivana aurinkolämpöpuhaltimen avulla!

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Lautalattiat kaikkialla.. Seinämateriaalien kuvaus: Seinämateriaali: hirsi.. Kattomateriaalien kuvaus: Puupaneeli.. Lattia: Keittiössä: lauta. Olohuoneessa: lauta. Makuuhuoneessa: lauta. Seinät: Keittiössä: puu. Olohuoneessa: puu. Makuuhuoneessa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneeseen mahtuu helposti parisänky ja parvelle nukkumapaikkoja saa helposti vaikka 4 hlölle.
Olohuoneen varusteet
Oleskelutilan tilan tuntua lisää korkea huonetila ja avoin yhteys keittiöön. Todella tilava terassitila luonnollisesti jatkaa oleskelutiloja luontevasti suoraan kauniiden maisemien keskelle.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556
IN LKV Oy
Korkeavuorenkatu 2 C 48, 20100 Turku
SKVL:n jäsen
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Sari Kuusisto
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä
Puh: 050-2556

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita