432 000 €214,5 m²

Vaimolahdentie 17, Virmaila, Padasjoki4mh,th,oh/kk/rt, parvi, lämm. lasiterassi

Myyntihinta
432 000 €
Asuinpinta-ala
214,5 m²
Huoneita
6
Rakennusvuosi
1991
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Virmaila
Kaupunki
Padasjoki

Päijänteellä omarantainen tontti ja huvilarakennus sekä oikeus myös vakituiseen asumiseen!

Autolla on mukava ajaa kaunista maisematietä Kellosalmen -kylän läpi, Kellosalmen siltaa pitkin Päijänteen suurimpaan saareen Virmailaan, jonka alueella koti sijaitsee. Tie on hyvää asfalttitietä perille asti. Kellosalmentie lähtee Padasjoelta. Pääset vaikka matalaprofiilisella urheiluautolla perille. Hiekkatietä vain n. 170 m.

Kaunis Peltomäki tila on hyvällä huolenpidolla ja rakkaudella pienetty. Omarantainen 2,5316 ha tontti. Vakiasumiseen rakennettu v. 1991. Soveltuu myös etätyöskentelyyn ja loistavaksi vapaa-ajan rauhalliseksi lomapaikaksi.

Rantaviivaa noin 80 m. Rannassa paviljonki ja laituri. Rakennusoikeutta jäljellä esim. rantasaunaan tai muuhun. Veneilijälle ja kalastajalle loistava sijainti. Venereiteille pääset helposti ja nopeasti. Tehinselälle matkaa 10 minuuttia.

Lisäksi, jos haluat harrastaa luomuviljelyä, tässä tilassa se onnistuu. Marjapensaat ja luomuviljelykset kasvavat aurinkoisella tontilla hyvin. Pihassa 9 m2:n lasinen kasvihuone ja n. 200 m2 valmista istutusmaata. Pihapiiriin kuuluu 0,7 ha kokoinen peltoalue, jos innostut puutarhatöistä ja haluat saada perunat ja mansikat omasta maasta.

Alue on lintubongarin, kalastajan ja veneilijän unelma paikka. Alueella näet kauriit ja monipuoliset linnut, joutsenet, kurjet sekä muut harvinaiset vesilinnut.

Talo sijaitsee tasamaatontilla pihaan tullessa, järven puolella loiva rinne, josta talon raput vievät rantaan n. 90 m. Ylhäällä on paikka myös laajemmalle terassille, rannan suuntaan. Talon päädyssä on lasitettu ja lämmin näköalaterassi. Rakennus on 1/1/2 kerroksinen. Yläkerrassa on 2 mh ja tilaa harrastetiloille tai toimistolle. Yläkerrassa myös oma wc ja oma ulkoskäynti verannan kautta.

Rannassa voit viettää laatuaikaa ja grillata päivän herkkuja. Paikka myös rantasaunalle. Ranta on suojassa tuulelta. Aurinko paistaa rantaan koko päivän.

Metsässä punainen talviasuttava metsämaja. Majassa voit unohtaa kaikki maailman murheet ja rauhoittua ja katsella alueen lintuja. Talon pihassa on myös puinen kesäaitta ja varasto.

Asuinrakennuksesta tehty tuore kuntotarkastus. Talo oli hyvässä kunnossa.

Tontin edustalla on heinikkoinen saari, joka on rahoitettu vesilintujen pesimiselle.

Hannele Laurila, puh. 050 590 7115, hannele.laurila@tunnekodit.fi Laillistettu kiinteistönvälittäjä, Tunne Kodit, SKVL:n ja Päijät-Hämeen Yrittäjien jäsenyritys.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Virmaila
Kohdenumero
7986581
Kerroksien lukumäärä
2
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
214,5 m²
Tontin pinta-ala
2,53 ha
Kokonaispinta-ala
250,7 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huonekuvaus: 4mh,th,oh/kk/rt, parvi, lämm. lasiterassi alakerta: 2mh+tk+oh/rt/kk+2wc+khh+kph+s+2xvh/tk,2xkuisti yläkerta: 2mh+isoparvi tomistona+1wc Olo- ja ruokahuone samaa korkeaa tilaa. Muut rakennukset: Rannassa huvimaja, pihassa aitta/varasto, lasinen kasvihuone 9 m2, metsässä talvilämmin maja (sähköt ja lämmitys)
Huoneiston kokoonpano
4mh,th,oh/kk/rt, parvi, lämm. lasiterassi
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Kiinteät kaapit, jääkaappi / pakastin 2 kpl: (Electrolux), astianpesukone (BOSCH), tasot MDF, erillisuuni ja induktioliesi (AEG), liesituuletin, keittiön välitila laatoitettu, katto-, seinät ja lattia mäntypaneelia.
Parveke
Ei
Terassin kuvaus
Lämmin ja lasitettu näköalaterassi
Kylpyhuoneen varusteet
3 wc (2 kpl alakerrassa ja 1 kpl yläkerrassa), lattiat laatoitettu. Kuntotutkimuksessa ei kosteutta. Laatoitettu. Kylpyhuoneessa 2 suihkua. Saunan yhteydessä. Vieressä kodinhoitohuone/pukeutumistila, jossa infrapunasauna, pyykkikone ja kuivausrumpu jne. Lattia lämmitykset.
Ikkunoiden suunta
Kaikkiin suuntiin.
Tehdyt remontit
Uusi kaivo. Omakotitalojen vesijärjestelmän käyttöikäsuositus on 25 v, tässä rakennuksessa on vesijohtojärjestelmä pumppuineen ja kalusteineen kokonaan uusittu 5 vuotta sitten. Rakennus ulkoa maalattu kertaalleen kokonaan.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan omistus
Oma ranta
Asumistyyppi
Omistus
Ajo-ohjeet
Mannerheimintie Helsinki Aja tielle Reitti 4/Reitti 7/E75 tieltä Veturitie ja Koskelantie 13 min (6,5 km) Aja tietä E75 suuntaan Holman Kymijärven maantie/Reitti 24 kohteessa Lahti. Poistu liittymästä 18 rampilta Reitti 4/E75 1 t (98,7 km) Jatka tiellä Reitti 24. Aja tielle Vaimolahdentie kohteessa Padasjoki 58 min (65,7 km) Vaimolahdentie 17 17500 Padasjoki
Palvelut
Kellosalmen Kelossi, Padasjoki. Koulut: Padasjoki
Lisätiedot
Kauppaan kuuluu: naulakko, pyykinpesukone, kuivausrumpu, keskuspölynimuri, lämminvesivaraaja 200 l, hälytys- ja valvontajärjestelmä (lähettää tekstiviestin), matontamppausteline, pyykinkuivausteline, pihavarusteet voi halutessa sisällyttää kauppaan. Jätesäiliö (600 litraa sekajätteille ja 2 kompostia). PUUSTON MÄÄRÄ (myyjän antamien tietojen mukaan) Viistokeilakuvauksella laskettu tilan puumäärä on 375 kiintokuutiota, josta 55 % on tukkia. (Koivua on n. 100 kiintokuutiota ja loput mäntyä ja hiukan kuusta.) Tämän hetken puuston arvo tuolle olisi arvilla n. hiukan yli 23000,00 euroa. Yksinkertaistettuna tilalla on n. 400 kiintokuution puuta, josta tukkia 55 % ja kuitupuuta 45 %. Vuotuinen lisäkasvu on 9 kiintokuutiota. Puunarvon tiedot saatu myyjältä. KIINTEISTÖ TARKASTETTU ENNEN MYYNTIÄ: Pyydä kuntotarkastusraportti välittäjältä. Tarkastuksissa ei ilmennyt huomioitavaa, normaaleja kunnostustöitä, jotka pääosin tehty. Raportit valmistuvat viikolla 21.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
576-407-1-517
Tietoliikennepalvelut
ei
Linkit

Hinta

Myyntihinta
432 000 €
Kiinnitykset
225361

Asuinkustannukset

Keskimääräinen sähkönkulutus
23000 kWh/v
Kiinteistövero
324.11 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Peltomäki
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
1991
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja / tiiliprofiilipelti
Energialuokka
Energialuokka: D2018
Energiatodistus
Kyllä
Kunnallistekniikka
ei
Ilmanvaihto
painovoimainen
Tontin koko
2,53 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
PÄIJÄNNE RANTA-ALUEIDEN OSAYLEISKAAVA PADASJOKI AO ASUINPIENTALOJEN ALUE ALUEELLE SAA RAKENTAA YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN TARKOITET[1]TUJA ERILLISPIENTALOJA JA NÄIHIN LIITTYVIÄ TALOUSRAKENNUKSIA JA TILOJA PALVELUJA VARTEN SEKÄ YMPÄRISTÖÄ HÄIRITSEMÄTTÖMIÄ TYÖTILOJA. KULLEKIN RAKENNUSPAIKALLE SAA SIJOITTAA KORKEIN[1]TAAN YHDEN YKSIASUNTOISEN PIENTALON. RAKENNUSTEN YHTEENLAS[1]KETTU KERROSALA SAA OLLA KORKEINTAAN 400 m2. ASUINRAKENNUKSEN KERROSALA SAA OLLA KORKEINTAAN 250 m2. MIKÄLI RAKENNUSPAIKKA RAJOITTUU RANTAAN JA RANTAVIIVAN PITUUS ON VÄHINTÄÄN 50 METRIÄ SAADAAN RANTAAN RAKENTAA KERROSALALTAAN 25 m2 SUURUINEN SAUNARAKENNUS, JONKA ETÄISYYS RANTAVIIVASTA ON VÄHINTÄÄN 10 m. KERROSALALTAAN 25 m2 SUUREMMAT SAUNARAKENNUKSET ON SIJOITETTAVA VÄHINTÄÄN 30 m ETÄISYYDELLE RANTAVIIVASTA JA MUUT TALOUSRAKENNUKSET VÄHINTÄÄN 50 m ETÄISYYDELLE RANTAVIIVASTA. ASUINRAKENNUKSEN ETÄISYYS RANTAVIIVASTA TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 50 m. RAKENNUSTEN, JOIDEN POHJAPINTA-ALA ON SUUREMPI KUIN 150 m2 ETÄISYYS RANTAVIIVASTA TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 70 m, ELLEIVÄT MAASTO[1]OLOSUHTEET MUUTA EDELLYTÄ. UUDEN MUODOSTETTAVAN RAKENNUSPAIKAN PINTA-ALAN TULEE OLLA VÄHINTÄÄN 5000 m2. ENNEN 01.09.1995 MUODOSTETUN RAKENNUSPAIKAN PINTA-ALA SAA OLLA PIENEMPI KUIN 5000 m2, KUITENKIN VÄHINTÄÄN 3000 m2. RAKENNUSPAIKAN, JONKA KOKO ON ALLE 3000 m2 RAKENNUSOIKEUS MÄÄRÄYTYY RAKENNUSJÄRJESTYKSEN MUKAAN. Lisätietoja antaa: Padasjoen kunta
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Liikenneyhteydet
Padasjoki ja bussi kulkee myös Virmailaan, Lahdessa (VR)
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rakennusoikeus
400
Rasitteet ja oikeudet
Tieoikeus, käyttövesikaivo 1 / 3 osuus, oikeudet yhteisiin etuuksiin ja erityisiin etuuksiin, vesioikeuksia.
Maasto
Luonnonmukainen ja tasamaasto, sorapohjainen. lunnonmukainen mäntymaasto, koivua, omenapuu jne. ja marjapensaita, puutarha
Lämmitys
Sähkö, (patterit, lattialämmitys kosteissa tiloissa), uuni/takka/leivinuuni/ilmalämpöpumppuja 2 kpl

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Rannassa huvimaja, pihassa aitta/varasto, lasinen kasvihuone 9 m2, metsässä talvilämmin maja (sähköt ja lämmitys)
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Mäntypinnoitteet, joka huoneessa.
Olohuoneen varusteet
Mäntypinnoitteet, levinuuni, korkeaa tilaa.

Tekniset tiedot

Puhtaanapito
180.00 €/v
Viemäröinti
Oma
Käyttövesi
rakennettu kaivo, lähdevesi

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Hannele Laurila
Laillistettu kiinteistönvälittäjä
Puh: 050 590 7115
Isonkivenkärjentie 64, 17200 Vääksy
Hannele Laurila
Laillistettu kiinteistönvälittäjä
Hannele Laurila
Laillistettu kiinteistönvälittäjä
Puh: 050 590 7115

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.