95 000 €20 m²

Myllylahdentie 15, Karjalohja, Lohja1h (keittonurkkaus, oleskelu- ja ruokailutila) + saunarakennus (pukuh/löylyh) + vierasmaja + puuliiteri + biokäymälä + purkuk. liiteri

Myyntihinta
95 000 €
Asuinpinta-ala
20 m²
Huoneita
1
Kerros
1
Rakennusvuosi
1970
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Kaupunginosa
Karjalohja
Kaupunki
Lohja

Enäjärven rannalla, tämän pengerretyn rinnetontin ylinnä oleva rakennus on 1 huoneen mökki, jossa on kätevästi keittiönurkkaus sekä tilat oleskelulle sisällä ja isolla kuistiosuudella. Mökin vieressä on terassi grillailuun ja tsillailuun. Kompostoiva ulkokäymälä, puukatos ja huonokuntoinen vanha liiteri sekä vierasmaja ovat mökin kanssa suurin piirtein samalla tai hieman alemmalla tasolla. Alimmalla tasolla on pyöröhirsinen saunarakennus, jossa on pukuhuone ja terassi auringon palvontaan sekä maisemista nautiskeluun.

Tontti rajoittuu rantaan, rantakaistale on kuitenkin kapea, sillä rannassa kulkee tie, jota käyttävät muut tien varren mökkeilijät. Aivan oman rannan vieressä on venevalkama ja laituri, jota tämänkin kiinteistön omistajat ovat oikeutettuja käyttämään. Sisäänajotie on jyrkkää ylämäkeä ja yläpäässä, saunarakennuksen vieressä on tilaa kahdelle autolle.

Näkymät Enäjärven ilta-auringon suuntaan ovat upeat. Paikka soveltuu kesäkäyttöön.

Mökkimatkaa Lohjalle on noin 35 km, Saloon noin 43 km ja Espoon seutuville on noin 70 km. Kauppareissu Karjalohjalle on noin 9 km päässä ja Lohja Spa on saman matkan päässä. Taukopaikka Lahnajärvi tarjoaa palveluitaan noin 15 km mökiltä.

Tontti on jyrkkä ja pengerretty useaan eri tasoon, joiden välillä on polkuja ja portaita. Saunan terassilta johtavat myös portaat alas tielle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Myllylahdentie 15, 09120 Lohja
Kaupunginosa
Karjalohja
Kohdenumero
21959263
Kerros
1 / 1
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
20 m²
Tontin pinta-ala
1 731 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Myyjän antaman tiedon mukaan mökin asuinpinta-ala olisi 20 m² ja kuistin osuus olisi 10 m². VTJ rakennustietojen mukaan kokonaisala ja kerrosala olisivat 30 m². Pinta-alatiedot vaihtelevat lähteestä riippuen. Vuotta 1992 aikaisemmin ilmoitetut pinta-alat on saatettu mitata jonkin muun standardin tai menetelmän mukaisesti ja pinta-alatiedot oletettavasti poikkeavat merkittävästi todellisesta ja esitteellä ilmoitetusta. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Huoneiston kokoonpano
1h (keittonurkkaus, oleskelu- ja ruokailutila) + saunarakennus (pukuh/löylyh) + vierasmaja + puuliiteri + biokäymälä + purkuk. liiteri
Huoneita
1
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Rakennuksen kunnon voi tarkemmin määrittää kuntotarkastuksessa.
Lisätietoa vapautumisesta
Noin 1 kk kaupasta/sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jenkkikaappi. Varustus: mikroaaltouuni. Seinähyllyköt, pesuallas (likavesi ämpäriin), ruokailuryhmä
Kylpyhuoneen varusteet
Erillisen WC:n kuvaus: EKO puucee omassa käymälärakennuksessaan.
Tehdyt remontit
2021: Uusittu mökin keittonurkkaus 2020: Terassien ja rappujen teko (lehtikuusesta), EKO Puuceen teko 2019: Maansiirtotyöt (maan tasoitusta, pengerrystä, sepelöintiä), saunarakennuksen peruskorjaus ja ”uudelleen” rakentaminen (perustukset oikaistu ja vanhan muuri poistettu sekä uuden hormin asentaminen) EDELLINEN OMISTAJA: 2016-2017: Eristänyt mökin seinät ja paneloinut sisäpuolelta.
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan kuvaus
Rantaviivan pituus on arvio ja mitattu karttapalvelun mittatyökalua käyttäen. Rantakaistale on kapea. Hiekkapohja. Syvenee loivasti. Ilta-aurinkoinen/länsisuuntainen.
Rannan pituus
30
Rannan omistus
Oma ranta
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sauna on erillisrakennuksessa. Pyöröhirsi. Vesisäiliö kiukaan yhteydessä. Pumpulla vesi järvestä. puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kuistilla riippukeinu, paviljonki (pressu on huonokuntoinen), yläterassin kalusteet, polttopuut Kauppaan ei kuulu: Irtain henkilökohtainen omaisuus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
444-494-5-215

Hinta

Myyntihinta
95 000 €
Kiinnitykset
100000

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Talousjätteet: Jätehuollon perusmaksu + jätepistemaksu (www.rosknroll.fi). Käyttösähkö, muut kulutuksiin perustuvat maksut kulutustottumusten ja perhekokoon mukaan. Lisäksi mm. nuohous ja vakuutukset sekä varainsiirtovero 4 %. Myllylahden yksityistie - tiemaksut vaihtelevat sen mukaan mitä toimia päätetään tehdä ja viimeksi vuotuinen maksu on ollut 22 €.
Kiinteistövero
noin 160 euroa €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Raunola
Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
1970
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Mökki on perustettu pilareille, rinteeseen. puu
Kattomateriaali
Palahuopa
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 731 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Tontti on jyrkkä ja pengerretty useaan eri tasoon. Saunan terassilta johtavat portaat alas tielle.
Kaavoitustiedot
Nummijärven rantaosayleiskaava. Kiinteistön alueella ei ole voimassa oikeusvaikutteisia kaavoja. (www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/)
Kaavatilanne
Osayleiskaava
Rannan (vesistön) tyyppi
Järvi
Rannan kuvaus
Rantaviivan pituus on arvio ja mitattu karttapalvelun mittatyökalua käyttäen. Rantakaistale on kapea. Hiekkapohja. Syvenee loivasti. Ilta-aurinkoinen/länsisuuntainen.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Suurin sallittu rakennusoikeus määräytyy kulloinkin voimassa olevan rakennusjärjestyksen mukaan. Jäljellä oleva rakennusoikeus saadaan vähentämällä suurimmasta sallitusta jo rakennetut kerrosneliöt. Kiinteistön koko on alle 2000 m², jolloin kaikenlainen rakentaminen kiinteistölle vaatii aina poikkeamisluvan. Saa rakentaa yksiasuntoisen kerrosluvultaan enintään I 2/3 loma-asunnon, jonka kerrosala saa olla enintään 150 m². Saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 30 m² ja muiden talousrakennusten kerrosala yhteensä enintään 70 m². Yksittäisen talousrakennuksen maksimikoko ei kuitenkaan saa ylittää 40 m². Samalla rakennuspaikalla saa olla yhteensä enintään 4 rakennusta / rakennelmaa. Kiinteistöllä saa tämän lisäksi olla luvanvaraisuudesta vapautettuja 20.2 § mukaisia rakennuksia. Katoksien tulee olla rakennuksiin nähden alisteisia. Saunarakennuksen tulee olla korkeudeltaan alisteinen päärakennukseen nähden.
Rasitteet ja oikeudet
Panttikirja luovutetaan ostajalle lainoista vapaana ja on ostajalle valmista lainan vakuutta.
Lämmitys
sähkö, muu Takka paistinuunilla, irtosähköpatterit

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Lautalattiat. Seinämateriaalien kuvaus: Puupaneelia (maalattu). Kattomateriaalien kuvaus: Puupaneelia (maalattu). Lattia: Saunassa: betoni.

Tekniset tiedot

Käyttövesi
Ei kaivoa. Pumppu asennettu järveen ja sieltä vesi saunalle. Juomavesi tuodaan mukana. Kiinteistöllä on talousveden ottamisoikeus (nykyiset omistajat eivät ole tietoisia siitä, missä kyseinen oikeus tarkalleen sijaitsee eikä asia selviä myöskään kartoista).

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Minna Hankola
Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV/KiAT/NHS
Puh: 044 972 4489
Re/max Onni | Oy Dealvia Ab
Laurinkatu 35, 08100 Lohja
Minna Hankola
Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV/KiAT/NHS
Minna Hankola
Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä LKV/KiAT/NHS
Puh: 044 972 4489

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita